במיוחד עבור מיש.......

CHUCHU

New member
אפשר לשלוח אותך לאיפרגן..

זה רב שיש לו חוש כזה ... הוא יכול ללמד אותך.....

חוש חש הבלש....

יש המוןןןן מה לעשות איתו.... היה מתאים לי...

ואם סער היה כאן הוא בטח היה...

מספר לנו ש: באמעות חושינו אנו מסוגלים לזהות דברים ולדעת מה מתרחש סביבנו. האדם ניחן ב- 5 חושים: ריח, טעם, מישוש, שמיעה וראיה. והוא בטח היה ממשיך ומספר לנו על יתרונות וחסרונות כל חוש וחוש. איפוא סער? מישהו שמע, ראה, הריח, מישש, טעם?

טליה34

New member
אני הייתי מייחלת

לחוש ריפוי..... מין חוש כזה שיתן לידיי את היכולת להעלים כאב, לרפא תחלואים של גוף ונפש.

דיאבלו

New member
אני הייתי רוצה

את חושחש הבלש!!! פחחחחחחחחחח סתם, הייתי רוצה חוש מיוחד כזה שיוכל לגרום לי להביע אהבה גם לאנשים שלא מגיע להם סתם ככה.......... כי זה כיף די.

חזרתי....אלוהההה

איזה חוש? מכירה ת´סרט.....על מה נשים חושבות? בדיוק על אותו הבסיס, על מה גברים חושבים. זה מה הייתי רוצה, ורוצה אותו כחוש מפותח ביותר.

דיאבלו

New member
לא כדאי לך

בתור גבר אני חושב שזה יגרום לך להתאשפז מרצון!!! מה גברים חושבים אני יכול לתמצאת לך בקצרה סקס סקס סקס סקס ולפעמים קצת כדורגל די.

"מה נשים רוצות"... זה שם הסרט...

גם אני נתתי אותו כדוגמה לפני 3 שעות... מסתבר שאינני היחידה שרוצה בחוש הזה...

אהההה לא שמתי ../images/Emo23.gif

הייתי מרוכזת בראש הגברי, האמת לא מצאתי שם מציאות למעט סקס, סקס ושוב סקס ( מה עם קצת סאדו ?)

כוכבה צ´מעי משו...

את הסרט הנ"ל ראיתי בחברת גברים באחד ההרצאות שעברנו יחד. היה מעניין מאוד לראות את תגובות הגברים. אחד מהם אמר... תמיד רציתי לראות את הסרט הזה עם נשים. אני ישר אמרתי.... פיי לא יכלנו לקחת אחת יותר שווה? וההוא אמר....ידעתי, הן לא מסוגלות לפרגן אחת לשניה האמנם ?

אני דווקא מאלו שמ-פ-ר-ג-נ-ו-ת...

אבל במקרה הזה מסכימה איתך, היא לא היתה משהו. מה שכן, בעלי אהב את הסרט הזה יותר ממני. למה? אין לי מושג...

זה לארוחת ערב...

אז התוצאה תהיה רק בשעה 21:00... רוצה דיווח ON LINE או שתתאפקי עד מחר? מה שכן, הוא כבר התלהב מהרעיון, אבל עדיין לא גיליתי לו שהקרדיט שייך לך...

בואי תלמדי משו...

אם זה יצליח לך... תגידי לו, זה רעיון שלי. אם לא יצליח, תגידי לו שזה מחברה שלך. ככה את יוצאת נקייה. עם מישל במטבח

EYAL39

New member
חוש נוסף

הייתי מוסיף את חוש האבחנה . מי עושה מניפולציות מי באמת משדר ומתכוון לאמינות ויושר מי שקרן מי ישר עם החוש הזה ... הדרך להצלחה ולאושר - ברורה .. אייל

זאת כבר מיומנות נרכשת...

עם מעט נסיון, ניתן בקלות לאבחן אנשים מניפולטיביים. קח קורס מזורז ב- NVC = non verbal communication והרי לך התוצאות. בהצלחה. מישמיש- החושחש של הגוגואים

nightroll

New member
מילה על החוש השישי

במלחמת המפרץ (הייתי ילדה בת 14) היו לי תופעות גופניות דמויות פרכוסים, שלוו בידיעה מוקדמת של יום ושעה שתהיה אזעקת אמת. זה היה מפחיד במיוחד כי הייתי ילדה קטנה, והזעזוע הגופני והידע המוקדם היו גדולים עלי בכמה מידות. היום יש לי יכולת לראות לתוך אנשים, להבין אותם, ולדעת אם הם טובים או רעים, ואם הם דוברי אמת או שקר. יש לשפת הגוף חלק בזה, ויש לסגנון התנהגות וסגנון דיבור חלק בזה, אבל בסה"כ אני רואה את זה כמתנה מאלוקים, וזו מתנה שאני מעריכה מאוד. אם הייתי יכולה לבקש עוד משהו, הייתי מבקשת את החוכמה והתבונה לדעת מה לעשות עם היכולת המדהימה הזו...

למעלה