במיוחד למיקי

yonVata

New member
במיוחד למיקי

טוב, אז אחרי שיחה ארוכה עם מיקי הבנתי שהיא לא לגמרי הבינה מה השינויים שיש לבישופים אחרי הביג-בן המגיע אלינו ממילא. אי-לכך והבתאם לעובדה שהיה לי יום ממממממש משעמם בעבודה החלטתי לתרגם לה את הסקילים לעברית. כמו שאפשר לראות זה מועתק אחד לאחד מהמדריך שמופיע בבאזיל (או איפה שזה לא יהיה). בכלמקרה, יש שם השוואה בין הסקיל לפני הביג-בן לאחרי הביג-בן (מכאן ה"לפני" ו"אחרי" ליד הרמת מקס' של הסקיל) מקווה שהכל מספיק בהיר מיקי, תהני!

GינGית

New member
חחחח איבדתי את עצמי שמרתי את זה במחשב שלי

ואלמד את זה לעומק אני לא בדיוק יודעת מה לעלות בעיקר נגיע לגשר ואז נחצה אותו

Don Nirtin

New member
זה בסדר, גם אני לא../images/Emo267.gif

כולנו בפורום נצטרך ללמוד מחדש הכל.

yonVata

New member
כמובן שכל האופציות פתוחות... אבל הנה הצעה:

http://www.basilmarket.com/forum/1683420/3/Magician_to_Bishop_SP_Guide_Big_Bang.html האמת שעדין לא ממש עברתי על הבילד בעצמי... אז אין לי דעה אישית בנושא
אסתכל מחר אם יהיה זמן בעבודה ואחליט בערך מה הבילד שלי

yonVata

New member
קודםכל

אני
כי חשבתי ששמתי אתזה כלינק, אז עמך הסליחה! שנית, שמים במג'יק ארמור נקודות מכוון שאחרי הביג-בן מג'יק קלאו הוא עדין סקיל התקיפה הראשי לעבודה ראשונה (תוקף עד 2 מפלצות פעמיים), מה שמשאיר הרבה נקודות SP פנויות, וכתוצאה מזה במקום להעלות לסקיל התקפי נוסף, הם מעדיפים (ותאכלס נשמע לי יותר הגיוני גם) להעלות לסקיל הגנתי... מקווה שהסברתי כראוי

Don Nirtin

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo267.gif

תבין לבד מה אומר האייקון הצפרדעי.

Don Nirtin

New member
אני עובד על מסמך שמסכם את הBB....../images/Emo267.gif

אז זה אומר לא לפרסם את הקובץ של הפריסטים?

Hasselblad

New member
F3

אני יודעת שאתה מאוד אוהב להכין סיכומים ואין עליך בנושא... אבל אתה לא יכול למנוע מאחרים לפרסם מידע בנושא... בכל אופן אני מחכה בקוצר רוח לסיכום שלך כמו תמיד

Don Nirtin

New member
אני סתם קטנוני- אני תמיד היה זה שמסכם הכל../images/Emo267.gif

וזה לא יהיה שונה גם הפעם. בקרוב אעבוד על הגנבים, ואחרי זה פיראטים. ואז סיימנו עם האקספולררים. יהיה לי סופ"ש שקט ורגוע בשביל לעבוד ולסיים את מה שנשאר.

yonVata

New member
פשוט הבנתי ממך...

שאתה רושם את השינויים בסקילים (ולפי הגרסא הראשונית שהראת לי) לעומת מה שיש פה שזה פשוט השוואה בין מה שהיה למה שיש עכשיו... אין שום הבדל, חוצמזה מיקי ביקשה, אניכול להגיד למיקי לא?!

Don Nirtin

New member
צודק../images/Emo267.gif

אי אפשר להגיד לה לא.... וזה הגירסה הראשונית. שיניתי את זה מאז למשהו יותר מובן.

אף אחד לא התלהב מהדמג' העצום שהיא עושה?

בלי ג'נסיס? בטח היא מצויידת משהו משהו. רוב החבר'ה שעושים סרטים ביו טיוב הם גודלי.... אבל תראו איזה דמג'. ממש מכובד בשביל דמות שהיא יותר הגנתית. מישהו מזהה מה הסקיל שהיא משתמשת?

שריתושי

New member
וואלה מגניב..

זה החץ הקדוש שלהם לעבודה רביעית + הסקיל החדש הזה של טלפורט, לא?

Hasselblad

New member
אני מאוד התרשמתי מהמהירות שהיא הורגת

מצד שני אין לחי בישופ אז קצת קשה לי להשוות.

למעלה