במידה ו...

במידה ו...

תחשבו, מה היה קורה אם הייתם יכולים לכתוב ספר בסדרת העל של רומח הדרקון? על מה הייתם כותבים? איזה מקומות לדעתכם דורשים פירוט? מי היו הדמויות? דמויות מומצאות, מוכרות, אולי שילוב? ולמה? שחקו אותה סופר לכמה דקות. אני בטוח שיש כאן כמה יותר מוכשרים מחלק מהסופרים של הרומח המורחב במילא...

wisp

New member
דבר ראשון קבל ../images/Emo175.gif ו-../images/Emo176.gif

על הרעיון...כל הכבוד
בהנחה והייתי יכול לכתוב כל ספר (אם אני סופר טוב, שלא יזיק, אלא ישבה את ליבם של הקוראים ברחבי העולם, ימכור מליוני..לא טרליוני עותקים..הספר הכי נמכר בעולם, גיי קיי רולינג תבוא אליי הביתה לעצות לספר הארי פוטר השביעי...מלכת אנגליה תבקש ממני לכתוב עוד ספרי המשך..כמובן, ואני אחיה באושר ואושר אם שלושת ילדי ונשותיי...., *אם, כמובן) אז אני משאר שהייתי רוצה לכתוב ספר...שיספר מה קורה ברשומות מעיני כל דמות...למי שקרא את כבשן:כמו הספר על רייסטלין, רק שכל מספר פרקים רואים מזוית של דמות שונה, כמובן שיהיו גם רגשות וכל מיני מחשבות שמעולם לא ננקטו לפעולה..בנוסף הייתי רוצה לכתוב סיפור דימיוני על רייסטלין...על מה היה קורה לו היה נולד טוב וקרמון היה רשע..קיטיארה הייתה צנועה וביישנונית, סער היה לגנב מלוכלך, גדילן לקנדר רציני ומשעמם וכן הלאה..
מה איתכם??

חזרתי רק לרגע כדי לכתוב הודעה

התחלתי פיק בשם "יומנו של גדיל", שזה יומן שבו כתובו כל ההרפתקאות של גדיל (אבל לא בגוף ראשון). יש לי כבר סיפור אחד שצריך ליטוש, ואני אכתוב עוד כמה ואם יתחשק לי אני אפרסם פה.

לא, לא פאנפיק. ספר.

מעטים הפאנפיקים שקראתי בחיי שהצליחו להתמודד בכבוד עם ספר אמיתי, מבחינת ההשקעה, גודל העלילה, האיכות, ובכלל ההרגשה הכללית (למרות שאני חייב להתוודות: גם מעטים הפאנפיקים שקראתי בחיי. נקודה.). והרעיון שלי: התכוונתי לכתוב אותו עכשיו, אבל אני חייב לזוז לבריכה, אז אני כבר אכתוב בערב או מחר בבוקר.

סנדרין

New member
בהרבה פאנפיקים ארוכים, ../images/Emo142.gif

הושקעה מחשבה ותשומת
כמו בספר.

SaberTooth

New member
טופיר נחמד...

המפ... אני מניח שהייתי רוצה לכתוב ספר על מה שקרה בתקופת הרשומות, אבל לא עם בני החבורה. כאילו, ברשומות התמקדו בבני החבורה ולא סיפרו על האירועים שקרו רק אחרי שהם קרו ובני החבורה גילו שהם קרו. המפ... הבנתם

Queen of Spells

New member
כמו כולם אחלה טופיק..ובלה בלה בלה..

מסכימה עם סייבר בקשר לקטעים החסרים....ואני ממש התרגזתי שלא כתבו אותם... אני הייתי רוצה לכתוב ספר על הרפתקאות שעברו החבורה ביצעירותם כשנפגשו...

SaberTooth

New member
יש את הספרים המוקדמים...

שישית המפגשים ורשומות רייסטלין.

Miss Pigmelion

New member
אממ...טופיק מצוין, אני הייתי../images/Emo122.gif

רוצה לכתוב אולי על מה שקרה לריסטלין באביס והפרק זמן שבין האגדות לבין דשלק. אני חושבת, פשוט כרגע אין לי רעיונות מסוימים.

Moondust

New member
טופיק נחמד../images/Emo70.gif*לא מקורית*../images/Emo41.gif

טוב, אני חושבת שהייתי רוצה לכתוב עם הילדות של הגיבורים... חלמיש, גדיל, מי-נהר, סהר-פז, לאורנה... אלה שפחות פירטו אצלם על החלק הזה. אהבתי את הרעיון של קרמון כמרושע וסער גנב מלוכלך... זה גם אומר שמי-נהר הוא בדחן כפייתי שמספר בדיחות גרועות, תוקע כריות פלוץ בכל מקום ורץ בצחוק היסטרי? ^^

RaistGirl

New member
זה גם אומר|ברית||הפרוייקט|

שהוא פטפטן כפייתי שאי אפשר לסתום לו את הפה...

Niminator

New member
אוליי..

הרשומות, אבל איך שמישהו מהצד השני ראה את זה. מישהו כמו.. קיטיארה.

למעלה