במידה ו...

strahd

New member
לא פחות משלושה ספרים

יש שני ספרים בעולם רייבנלופט הנקראים "אביר השושנה השחורה", שאף תורגם לעברית וספר ההמשך המתאר את עלילותיו של הלורד סות' בממלכתו סיתיקוס, הנקרא "רוחו של אביר השושנה האפלה". יש ספר בסדרת הלוחמים (ספר חמישי, אם זכרוני אינו מטעני), הנקרא, די בפשטות, "לורד סות'" ומספר על עלילותיו של האביר כשעוד היה אנושי.

Moondust

New member
אה! שני ספרים ברייבנלופט?../images/Emo41.gif

קראתי רק אחד... אפשר להשיג אותם בחנויות ספרים? או רק בספריות? ואת הספרים באנגלית? וסדרת הלוחמים הזו?

strahd

New member
מצטער מאוד

אבל את הספרים האלו ניתן להשיג רק בארצות הברית ומאוד קשה להשיג אותם מכיוון שהם לא כל כך הצליחו אז לא מוציאים אותם שוב, אם מצאת אז הרווחת.

moriabar

New member
סיפורי האלים!!!!

ספרים על האלים, כמו סיפורי מיתולוגיה, ואז יכתבו גם על פיזבאן!!!

Moondust

New member
אה, נזכרתי גם../images/Emo41.gif

שהייתי רוצה לכתוב על לורד סות כשעוד היה אנושי, ולמען האמת תכננתי לכתוב פיק כזה, אבל עכשיו ראש-כוכב (סורי, נדבקתי
) אמר שכבר יש ספר כזה... לא נורא, אני אמצא אותו ואקרא אותו.

מה עם סיפור על מעללות גדילן

בקנדמור? וגם על הממוטה השעירה והמכשפים וכו' וכו'. אה, ופארודיה על סות'. סות' ועוד שני אבירים יהיו המקבילה המשוריינת למומו, בנצי ויודל'ה.

wisp

New member
../images/Emo6.gif

היי קרמון בוא בוא קבל איזו שוודית פצצה (קרמון בתפקיד מומו) קדימה חלמיש, מהר מהר (חלמיש בתור יודל'ה) ת'שמעו חבריי, זה לא מכובד לעשות את..."זה"...אני מתכוון....הניחו את הגדר במקלחות בגלל סיבה מסויימת לא?, לכן אני רק אציץ מחור המנעול... (סער בתפקיד בנצי)

wisp

New member
בפרק הבא בסדרה.....

"אסקימו דרקון מתגייסים לצבא" קיטיארה משחקת תפקיד ראשי בתור אחות המחלקה (ובודקת טוב טוב בכל המקומות בגוף
) ...ורייסטלין מפקד על הטירונים החדשים...הוא דווקא נורא נחמד...(הוא מתכנן מהפכה)...

בלין

New member
מה פתאום!

ועכשיו, ללהיט שכולכם ציפתם לו: רומח הלימון!!!! עם: קרמון מאז'אר-בתפקיד מומו תניס חצי-עלף- בתפקיד בנצי חלמיש- בתפקיד יודל'ה קיטיארה- בתפקיד סטלה ורייסטלין- בתפקיד יוסף שילוח!

למעלה