מה זה מפתיע אותך?לאור החומר הירוד בפוליטיקה (גם באופוזיציה) , אין לי בעיה שעינב צנגאוקר תצטרף. השאלה היא מה הפורטה שלה, במה תוכל לעזור. אני יודע שהיא אשת חינוך ברקע.
אתה רואה את המציאות בשורה שטחית. מטרתה העליונה הייתה להציל את החטופים וקודם כל (כמובן) את הבן שלה. מהרגע שקיבלה הצעות, שקלה אותם בכובד ראש. מצד שני, הכנסת מלאה באנשים שרצו לתרום ופרשו עוד לפני שהתחילו. נחכה ונראה.מה זה מפתיע אותך?
זאת הייתה מטרתה מלכתחילה, בנוסף ל-הגדול שקיבלה בעבור שירותה למען האויב.
זה ישרת בעיקר את הימין אם הפה הגדול (והלא מכובד במיוחד) יצטרף לשמאל בקמפיין. אני לא יודע מה דעותיה מבחינה מהותית ואולי היא תהיה פוליטיקאית נהדרת ומועילה, אבל יתכן שאיזו מפלגה תעשה את הטעות שעושים בישראל רבות*, קרי תגייס לשורותיה מישהי/ו רק בגלל שהוא הפך למעין סלבריטי בישראל, בלי שבהכרח יש לה/ו את האיכותיות הבסיסיות שנדרשות לפוליטיקאי.לאור החומר הירוד בפוליטיקה (גם באופוזיציה) , אין לי בעיה שעינב צנגאוקר תצטרף. השאלה היא מה הפורטה שלה, במה תוכל לעזור. אני יודע שהיא אשת חינוך ברקע.
עם שלטון כזה אטום לא מדברים בשפה יפה. איתם צריך כמו שאמר אלברט איינשטיין, "באבנים ובמקלות".היא "אשת חינוך" כמו שהיא "אקדמאית"
לפידונים מעדיפים שפת רחובעם שלטון כזה אטום לא מדברים בשפה יפה
עוד לא הבנת?איתם צריך כמו שאמר אלברט איינשטיין, "באבנים ובמקלות".
מבחינתה, לא נעים להגיד, זאת לא "הצטרפות". היא מזמן מזמן עמוק בפוליטיקה. כל או רוב התבטאויותיה בשנים האחרונות מעידות על כך.אני ממליץ לה לא להצטרף לפוליטיקה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.