במותו ציווה חיים..

מותר לי

New member
צודקת... ../images/Emo45.gif

כל הכבוד לאישתו! ויהי זיכרו של לואי חסן ברוך

מוחמד5

New member
ברוכה הבאה ויזרד ../images/Emo24.gif

יא הלא יא הלא מעשה אצילי ביותר , הרבה אנשים קיבלו את החיים שלהם מחדש בזכות אותו בחור תמים . מקווה שאיש מאיתנו לא יגיע למצב בו יצטרך תרומה. מנסיוני רב השנים והמידע האישי והמעורבות האישית,גם משפחות פלשתניאיות מהרשות תרמו את אברי יקירהם ,ולא היה להם חשוב למי. חשוכי דיעות ומתלהמים יהיו וישארו,והכל נובע מבורות בנושא. מקווה שלא יזדקקו לתרומות אברים. באותה נשימה היו גם הורים לנפגעי טרור בארץ שתרמו אברים. הסקטור הערבי תורם לא מעט ,להבדל מסקטור יהודי אחר שאוהב רק לקבל ולא לתת. יש לי הרבה דוגמאות והכל מנסיון וידע. ןאם לא די בכך ,לפי הנוסחה יתנו יקבלו לא יתנו לא יקבלו, באירופה ישנו את האיגוד האירופי לתרומות אברים, למה ישראל לא חברה בו !! כי מדינה שאוהבת רק לקבל ולא לתת,ולכן היא הוצאה מרשימת המדינות החברות, מצד שני עדיין מי שנזקק לשירותיו של הארגון האירופי מקבל אותו.

aviadbarel

New member
מתחת לכל ביקורת

סקטור יהודי שאוהב רק לקבל ולא לתת? אתה מקשיב לעצמך?! אתה גזען מגעיל ודוחה! באותה מידה אני יכול לדבר על הקטור הערבי שלא משלם מיסים, עבריין כולו ומחבלים כולם! איך תרגיש? מיד תצעק "גזען" ותמחק את הודעתי, שהרי בידך הכח והסררה. אתה פשוט אדם דוחה, ואין שום הבדל בינך לבין האידיוט האחר כאן שלא רוצה לחתום על אדי כי לא מוכנים להתחייב בפניו שאבריו לא יגיעו לערבי. שניכם גזענים מגעילים. ההבדל הוא שממנהל הפורום הייתי מצפה ליותר "ממלכתיות". אני חושב שזה לא מועיל לכבודך שהודעתך נוטפת השנאה מופיעה כאן על דפי הפורום, אני הייתי שוקל ברצינות הסרתה או לחילופין שרשור הודעת התנצלות.

aviadbarel

New member
ואגב הייתי שמח אם היית יכול להסביר את שאמרת

"סקטור יהודי שאוהב רק לקבל ולא לתת. יש לי הרבה דוגמאות מנסיון וידע" אני אשמח לשמוע על איזה ידע אתה מדבר חוץ מהשינאה שהטיפו לך בביתך ובמקום מגוריך בכלל? חוץ מזה שגידלו אותך לשנוא יהודים, מאיפה לעזאזל המצאת את השטות הזו שיהודים אוהבים רק לקחת?! פשוט אדם מחליא.

חחחחח מצחיק שאתה אומר את זה

אנחנו אוהבים לקבל ולא לתת? אתם לא עושים צבא לא עושים שירות לאומי לא מוכנים לתרום כלום למדינה אבל כלום אבל יש לכם את החוצפה לדרוש עוד זכויות הצביעות מתפוצצת לך בפנים צבוע

גידעון1

New member
מוחמד אתה חתיכת חרא!

אני בד"כ לא אוהב להתבטא ככה אבל הפעם עברת את כל הגבולות! מי נתן לך בכלל את הזכות לשפוט את הסקטור היהודי? כל מה שאתה ואחיך יודעים זה רק לקטר ולהתבכיין. איפה התרומה של הערבים לישראל? איפה התרומה של הערבים לעולם? חוץ מלבכות ולקטר ולעסוק בטרור ולהצדיקו בשם "ההתנגדות" אתם לא עושים כלום. אתם גורמים למדינה הזאת רק נזק. בקשר לזה שאמר שהוא יפנה לפורום משוב אז לצערי מראש אני יודע שהם לא יעשו כלום. אני זוכר היטב שבפורום ערבים צחקתם על תפילת הקדיש ותפוז לא טרחו לעשות שום דבר

גידעון1

New member
התנצלות חלקית

עשיתי הכללה על כל הערבים וזה דבר שלא היה במקום! רציתי להשוות בין הסקטור המוסלמי הטרוריסטי לסקטור היהודי.

THE WIZARD 55

New member
כמדומני קבלת התנצלות

מייק עשה את זה בבדיחות הדעת, הוא בחור כזה שיצחק על ישו למרות שהוא נוצרי..ממש לא בכוונה רעה.. כשהבין כשפגע ברגשותיהם של האחרים התנצל במסרים וגם בפורום.. ולהגיד למישהו חתיכת חרא, זה ממש בוטה.. יש דרכים אחרות להביע דיעה, בטח שלא בקללות! קללות הוא כלי נשקם של אלה שלא מסוגלים להתבטא אחרת, ככה אני חושבת בכל מקרה..

גידעון1

New member
אכן ההתבטאות היתה מיותרת

פשוט באותו הרגע כשקראתי את הודעתו של מוחמד זעמתי מאוד. אני לא מבין למה המטרה של הפורום ללבות את השנאה בין הערבים ליהודים

THE WIZARD 55

New member
המטרה היא לא ללבות

אלא לקיים דו שיח. ואני חושבת שמוחמד צריך לקבל התנצלות ממך. הוא הפגין אצילות, ולא מחק את ההודעה שלך. במקום אחר היית נחסם במקרה הגרוע, או ההודעה היתה נמחקת. זה רק מראה לך, עד כמה המקום פתוח, למגוון דיעות אבל ירידה לפסים אישיים היא מחוץ למשחק.

אני לא מוכן לתחום על כרטיס אדי

מסיבה פשוטה לא מוכן לתת מאבריי לאוייב שלי התקשרתי לאדי ודיברתי ע נציג שלהם אמרתי להם שאני רוצה לתרום אבל שהאברים שלי לא יגוע לערבים הוא אמר שהוא לא יכול להבטיח לי זאת ורק משום כך אני לא חותם על כרטיס אדי

aviadbarel

New member
אז מה ההבדל בינך לבין החמאס?

איפה המוסר היהודי? להציל כל נפש, גם של אויבך? מה גם שלא כל ערבי הוא אוייב, צריך לזכור את זה. בדיוק באותה מידה שלא כל יהודי הוא ידיד. ונגיד שחלילה יאונה לך משהו ותהיה במצב בו תוכל להציל חיים. מתוך כל החלקים שיקחו ממך, אחד יגיע באמת למחבל, רוצח שפל ומנוול, חמאסניק עלוב נפש ודוחה, האם אתה באמת חושב ששאר האנשים שהצלת לא שווים את החלחלה העמוקה שכולנו נחוש מכך שמדינת ישראל נותנת תרומת איברים למחבל טרוריסט מלוכלך?! מה גם שפעם אחרונה שבדקתי תרומת אברים בישראל ניתנת רק לישראלים, ועם כל הכבוד אין שום הבדל בין ערבי ישראלי ליהודי ישראלי. ישראלי הוא ישראלי הוא ישראלי, כל עוד הוא אזרח נאמן למדינה! בשארה המלוכלך מבחינתי לא נחשב ישראלי, כמו גם ראאד סלאח המצורע וכמו כל אידיוט שדוגל באידיאולוגיה הרצחנית והנפשעת שהם מובילים. אבל עדיין יש מספיק ערבים ישראלים שהם אנשים שומרי חוק ומשלמי מיסים, וחוצמזה אל תשכח שכמו שכבר אמרתי, לוקחים ריאות, לב, כבד, קרנית, ומה לא, כך שבסופו של יום תורם אחד מציל כחמישה אנשים, אם אחד מהם היה אנס והשני מחבל, עדיין הצלת שלוש נפשות מסכנות.

לא מוכן לתרום לאוייב שלי

אני לא מוכן לתרום שום דבר לאוייב שלי ומבחינתי ערביי ישראל הם האוייב שלי תפסיק ליפות את הדברים בקרב ערביי ישראל יש תמיכה די גדולה לעזמי בשארה ולשיח ראד סאלח אני לא מוכן בשום מצב לתרום איבר מגופי לאיזה ערבי

מותר לי

New member
אז אל תתגייס לצבא

כי בעצם הגיוס שלך אתה אמור להגן על תושבי מדינת ישראל שחלקם ערבים...

מדינת ישראל מוגרת כמדינת העם היהודי

מדינת ישראל מוגדרת כמדינת העם היהודי לא מדינת העם הפלסטיני או מדינת כלל אזרחיה מדינת העם היהודי אני מגן על מדינת היהודים

למעלה