במותו ציווה חיים..

THE WIZARD 55

New member
במותו ציווה חיים..

לואי חסן, בן 29 מטירה ניסה לסיים מריבה שהתרחשה מול בית אימו הוא נורה בראשו. אשתו החליטה לתרום את איבריו לחולים, במקרה כולם יהודים. יהי זכרו ברוך. אז מה אני רוצה בעצם להעביר כאן..קודם כל לברך את אשתו על ההחלטה האמיצה אני בטוחה שהיא חשבה שזה מה שהוא היה רוצה. וגם להתעמק במעשה האנושי הזה, אני בטוחה שרובינו, ערבים ויהודים היינו רצים בשעת צרה לעזור אחד לשני, בלי קשר לזהות, אם היינו רואים ילדה טובעת היינו רצים להושיט עזרה, מבלי לדעת מה שפת אימה..אם היינו רואים פצועים בתאונות דרכים, היינו מייד מושיטים עזרה, בוא נגיד שרובינו..אף אחד לא היה שואל אם זה ערבי או יהודי..רובינו אנושיים כשאנחנו מדברים על הפרט שהכרנו, בין אם יהודי או ערבי, אנחנו מדברים עליו בהערכה וכשאנחנו עושים הכללה של הפרטים, ומדברים עליהם קבוצה הטונים משתנים.. כמעט לכולם יש איזה ערבי טוב שהוא מכיר..או יהודי טוב, מעטים ביננו הם הקיצוניים וחבל שקולם גבוה משלנו..הם אלה שמצליחים להרוס כל חלקה טובה ביחסים העדינים שנרקמים. למה אנחנו מצליחים לחבור אחד לשני כפרטים בחברה..לאהוב ולכבד..לעזור אחד לשני בעיתות צרה, וכשהראיה היא קולקטיבית אז פתאום דברים משתנים.. הרי ברור לכולנו שיש הרבה אנשים נחמדים וטובים בצד השני, אבל לי נראה שהכי קל לנו לחשוב על האחרים כאוייבים..לשמור על דיסטנס..וחבל..הרבה יותר קל מבחינה מצפונית ל]גוע באוייב..וחבל.. שיהיה לכם שבוע טוב..

AdonAsda

New member
ברוכה השבה ויזאל, את צודקת כרגיל

והתשובה לשאלתך היא: כי ככה. מקווה שעזרתי

respecta1

New member
ו? כל הכבוד לכל מי שתורם איברים

אבל הסיפור הזה לא מיוחד ולא שונה משאר אלפי האנשים אם לא יותר במדינה שמחליטים לתרום איברים אז מה אם היא ערביה? אז מי אם זה הלך ליהודים? למה לא קרה שתרומות איברים של יהודים הלכו גם לערבים? קרה וגם יותר..סתם התלהמות של התקשורת, כל הכבוד לה ולכל מי שמחליט לתרום איברים אנשים מבורכים אחד אחד אבל המקרה שלה לא שונה משום מקרה אחר

THE WIZARD 55

New member
קודם כל זה בחור..לא בחורה.

ואין התלהמות תקשורתית. זאת דעתי בלבד...כנראה שלא קראת את הכתבה..

respecta1

New member
מה זה אין התלהמות תקשורתית?

אני לא רואה שעושים כתבות על אלפי התורמי איברים..רק לזה הקדישו כתבה במהדורה ביום שני וכתבות באתרי אינטרנט וזה הבחורה שהחליטה לתרום את איברי הבחור לא? בכל מקרה..שוב, הוא וכל האנשים שתורמים איברים מבורכים.

respecta1

New member
בסדר אז אולי עושים כתבה על חלק קטן מהם

ושמים בתוך הנושא של בריאות בקטן..אבל בטח שלא מקדישים לזה זמן במהדורה ובטח שלא עושים מזה חלק מהכותרות. ובלי קשר לזה..הוגנת? זה הדבר האחרון שאפשר להגיד על התקשורת.

THE WIZARD 55

New member
אולי זאת אפליה מתקנת..

אולי רוצים להציג את פניהם של הערבים כמו שהם.. אולי בשביל לשנות את הדיעה הרווחת עליהם בציבור.. אולי..

respecta1

New member
../images/Emo6.gif אפליה מתקנת?

לא מספיק שהם אזרחים אוכלי חינם עכשיו צריך לעשות גם אפליה "מתקנת"? מקבלים את כל הזכויות ורק את החלק הבסיסי ביותר של החובות וגם אותו הם באין מפריע לא מקיימים בתוך הכפרים שלהם. ואל תבואו עם הטענות האלה שיש פה גזענות ואפליה פעם אחת למרות שביקשתי אין ספור פעמים עדיין לא הראתם פעם אחת שהייתה פה אפליה. לשנות את הדעת הרווחת עליהם בציבור? אנחנו בניגוד למדינות מסוימות קיבלנו חינוך רובנו המוחץ יודע שאין מה להכליל אבל יודע גם שבדמוקרטיה כמו בדמוקרטיה הרוב קובע ואצלהם הרוב שונא את ישראל וממש לא היה אכפת לו אם איך שהוא היינו "נעלמים" לא כולם אבל בהחלט הרוב עם דעות שמאל קיצוניות של ישראל \ ימין לאומני פלסטינאי

THE WIZARD 55

New member
אוכלי חינם?

אפליה-חבל שלא קראת את הכתבה בידיעות אחרונות על קבלה לעבודה, על כך שמעדיפים יהודים על ערבים כשאלה באים להשכיר דירה, על גני ילדים שלא מקבלים ילדים ערבים... אם אני אמצא את הכתבה אני אביא..אולי ידידי סעיד יואיל בטובו להביא לי העתק מהכתבה.. בינתיים אני תורמת יותר מאשר אוכלי החינם חובשי הכיפה, שלא משרתים, וגם מקבלים כסף שלי בחינם.

חחחחחח מה אתה תורמת למדינה?

מה את או המגזר שלך תורמים למדינה? תגידי לי דבר 1 חיובי שאתם תורמים למדינה דבר 1 תשלום מיסים זו לא תרומה למען החברה זו חובה אהה כן וגם חומוס לא נחשב תמורה למען המדינה

THE WIZARD 55

New member
היופי שלי, בשביל נוף יפה יותר..

החכמה שלי, בכדי שאדע איך להצליח גם בין חבורת גזענים.. זה מה שאני תורמת לחברה.. אתה מדבר על שירות בצבא?...עד היום אצלינו זאת לא חובה.. כשזה יהיה חובה, אני בטוחה שכולם יתגייסו...גייס חמישי עם רובים נשמע מעניין

את רואה את לא מסוגלת להגיד דבר אחד חיובי שאתם

את לא מסוגלת להגיד דבר אחד חיובי שאתם תורמים למדינה אפילו לשירות לאומי ראשי המגזר שלך מתנגדים מראה לנו עד כמה באמת המגזר שלך חפץ לדו קיום איתנו היהודים אתם לא מוכנים לתרום כלום למדינה אבל לבוא בדרישות אין לכם בעיה

THE WIZARD 55

New member
מה אתה נותן?

שירות צבאי מפריד בינך לבין הערבים? מה עוד? אמרתי לך המדינה לא מעוניינת בגיוס חובה לערבים כל עוד זה לא ובה, מתגייס רק מי שרוצה להתנדב.. ותאמין לי המתנדבים נותנים יותר ממך..כי הם לא חייבים!

חחחחחחחח

המתנדבים נונתנים יותר ממני?? חחחחחחחח הצלחת להצחיק אותי 35 יום בשנה אימון +תעסוקה ביחידת חיר מה המגזר שלך נותן מלבד מעשי בגידה

THE WIZARD 55

New member
אני שמחה שאני מצחיקה אותך..

הנה, המגזר שלי לפחות מצליח להצחיק אותך, גם משהו

THE WIZARD 55

New member
עמיתוששש...

אולי זה לא מתאים דווקא כאן..אבל לא מתאפקת.. ים בזמן לא ראיתי אותך...

למעלה