במותו ציווה חיים..

aviadbarel

New member
עזוב לרגע את ערביי ישראל, הוא נאמר אפילו

שהם כולם מחבלים. כולם לא רובם, כולם מחבלים! אז מה? הם מהווים 20% מהאוכלוסיה. כלומר מתוך החמישה שתציל סטטיסטית אחד יהיה ערבי. האם לא היה שווה לעזור למחבל אחד כדי שארבעה יהודים יחיו? ושוב עזוב לרגע את הערבים, בוא נאמר שאתה צודק, תחשוב על הפן ההומני של תרומת איברים בלי קשר לערבים, הם בסה"כ 20% מהאוכלוסיה מה שאומר שסטטיסטית 80% ממי שתציל יהיו יהודים. האם לא שווה לעזור למחבל אחד כדי להציל ארבעה יהודים?!

לא מוכן לקחת את הסיכון

לא מוכן לקחת את הסיכון שאחד מהאסרים שלי יגיעו לגופו של ערבי לא מוכן לסייע בהצלת חייו צר לי שאני לא אוכל לסייע לאחי היהודים אם היו מבטיחים לי שהאברים שלי ינתנו רק ליהודים הייתי מוכן לתרום בכייף

aviadbarel

New member
חבל אח שלי, אבל זה עניינך האישי

איש לא יכול לכפות עליך רצונות שלא קיימים אצלך. אני מאחל לך המון בריאות ואושר, שמחה וכושר. מקווה שלא תדע צער מימיך, אך אם חלילה תדע צער (לאו דווקא רפואי חלילה) אני חושב שאתה תתפלא לדעת שיש ערבים ישראלים אנשים נפלאים שיעמדו לצידך בדיוק כפי שיהודים יעמדו לצידך. המון שימחה והצלחה בחיים! וקח את החיים באופטימיות גיבור.. תאמין לי אתה תאריך ימים.

מוחמד5

New member
להרגע

ובלי קריאות גנאי שקומן לא כאן וגם לא בשוק. קבלו סיפור של משפחה מאותו סקטור יהודי שאוהב לקבל ולא לתת, הבת שלהם קיבלה 3 פעמים תרומות של כליה , 3 פעמים. וכשחלתה ולא היה ניתן להצילה המשפחה התבקשה לתרום בסה"כ המאוגרפת, אבל הם סרבו. לקבל כן הם רצו,אבל לתת משהו קטן הם סרבו. וכמובן עוד הרבה סיפורים על אותו סקטור שאוהב לקבל ולא לתת, על אף שהיו הרבה הזדמוינות לתת הם סרבו. אני לא אומר שלא צריך לתת להם, אני לא אומר שצריך להחרים אותם ,אני רק ציינתי עובדה. עובדה שלא קל לקבל אותה (כי ההנושא לא נוכר למי שלא מתעסק בו ). מי שלא רוצה לתרום לערבים שלא יתרום , אני רק מאחל לו ולצשפחתו הרבה בריאות ושלעולם לא יצטרכו לקבל איבר מערבי. ולסיום , אני מציע למתלהמים להירגע.

respecta1

New member
בואנה אתה הזוי

זאת האמת, אז על משפחה אחת שלא תרמה אתה מכליל סקטור... יכול להיות שהם דתיים יכול להיות שהם רצו להשאיר את גוף הילדה שלם כי הם לא יכלו לעמוד בידיעה שעכשיו הולכים לפתוח אותה ולרוקן אותה פשוטו כמשמעו זה פעילות יחידים לעומת זה אתם כמגזר שלם רק מקבלים ולא נותנים, לא עושים צבא לא עושים שירות לאומי (רק אחדים עושים....תראה איזה צחוקים אצלנו אחדים רק מקבלים ולא מחזירים...אצלכם אחדים לא רק מקבלים..גם מחזירים).. וכו' וכו'

aviadbarel

New member
גזענות לשמה

לצערי ידידי, אין ביכולתי לעזור לך משום שאתה מתבצר בדעתך המגוכחת. על אותו משקל אני יכול להביא דוגמא של משפחה ערבית שהייתה שותפה לטרור ולומר שכולכם טרוריסטים. או להביא דוגמא של משפחה ערבית שעובדת שחור, ממשיכה לקבל אבטחת הכנסה, לוקחת קיצבת ילדים, ובסופו של יום גם לא משלמים מיסי עירייה, מס הכנסה ומסים אחרים, ולומר שכולכם כאלו. אבל זו ג-ז-ע-נ-ו-ת לשמה, והייתי רוצה להאמין שיש כאן אנשים טובים יותר מזה. אתה מדבק על התלהמות, אבל אתה כאן זה שמטיף לשינאה ולכעס, מתוך גזענות עיוורת. כך או כך, פניתי בנושא לפורום משוב והם כבר יחליטו האם יש מקום להודעות גזעניות או לא.

מוחמד5

New member
זכותך

לפנות לפורום משוב. אני משוכנע שתקבל תשובה על תלונתך. מצד שני חובתי להזכיר לכל הגולשים בפורום שלא מקובל לקרוא למנהל גזען ,הזוי,גיס חמישי.... ולעבור על כך לסדר היום. יש בי סבלנות וסובלנות,אך לא עד אין סוף. נא לשמור על תרבות דיון ועל כבוד הדדי.

aviadbarel

New member
לא כיניתי אותך בשמות גנאי ובחיי לא אעשה זאת

לך לך ולא לאף משתתף אחר בפורום. קראתי לך גזען, מלשון גזענות. (הגדרה מויקיפדיה) גזענות היא כל הבחנה, הוצאה מן הכלל, הגבלה או העדפה של בני אדם, המיוסדת על נימוקי גזע, צבע או אתניות, שמגמתן או תוצאתן יש בהן כדי לסכל או לפגום בהכרה, בהנאה או בשימוש על בסיס שווה של זכויות האדם וחרויות היסוד בחיים המדיניים, הכלכליים, החברתיים, התרבותיים או בכל תחום אחר בחיי הציבור. ברגע שאמרת שהסקטור היהודי הוא כך וכך (וגם אם היית אומר משהו חיובי) אתה גזען. אני מבין שלא נעים לך לשמוע זאת, אבל ידידי הנכבד, זו האמת הכואבת. הנה ההגדרה לגזענות, הבט בה ואמור נא לי למה אתה חושב שאתה לא גזען?

מוחמד5

New member
חטט בכל ההיסטוריה שלי

לא תמצא אצלי זכר או אפילו רמז לגזענות. לא אמרתי "הסקטור " אמרתי "חלק מהסקטור ". ואם עדיין אתה לא יודע לאיזה סקטור אני מתכוון, אין לי בעיה בלהסביר לך ולערוך לך הכירות עם מאכביו השונים של הסקטור היהודי.

aviadbarel

New member
זו גזענות ועוד איך

ולא אמרת חלק מהסקטור היהודי. אמרת הסקטור היהודי. אם טיעונך הוא שיש גם יהודים שאינם עולים בקנה מידה אחד עם מוסר עולמי או ערכים אוניברסליים, איני מתכוון לחלוק על דעתך, שהרי ברור שבכל קבוצה מייצגת שלא תבחר יהיו אלו שטובים יותר וטובים פחות. אבל אתה דיברת על הסקטור היהודי. לא על חלק ממנו. מה שהופך אותך לגזען. אין צורך לחטט בהיסוטריה שלך, כי אני מגיב ישר להוגעה הגזענית הרלוונטית. אם כבר היו לך אמירות כאלו בעבר אני בטוח שהעירו לך עליהן, ואם עדיין לא אז חבל להתחיל כאן. אמירתך מזכירה תקופה חשוכות באירופה בה דיברו על היהודים שלוקחים את מקומות העבודה, גונבים את הכספים של כולם ולא נותנים כלום בתמורה. לכולנו זכור לאן זה הוביל.

respecta1

New member
מקובל ועוד איך

אלה לא מילות גנאי - כשמישהו גזען יקראו לו גזען, כשמישהו הזוי יקראו לו הזוי, שמישהו מתנהג כמו גיס חמישי יקראו לו גיס חמישי..זה שאתה מנהל את הפורום לא הופך אותך לאחד שאסור לבקר אותו ואת דעותיו אתה אמרת חלק מהסקטור? " קבלו סיפור של משפחה מאותו סקטור יהודי שאוהב לקבל ולא לתת" "הסקטור הערבי תורם לא מעט ,להבדל מסקטור יהודי אחר שאוהב רק לקבל ולא לתת" עזוב את זה שהמשפט בכללי הזוי יש בו גם הרבה גזענות והכללה מהסוג שאתם כל היום בוכים עליה

ksimeroni

New member
מה נסגר איתכם? אתם בגן?

הוא אמר לי... הוא עשה לי... אתם לא יכולים לפתור את הבעיות בניכם לבד? ישר רצים לפנות ל"אח הגדול"? אז הוא דיבר על הסקטור היהודי, ככה הוא חושב, גם אתם מדברים על הערבים או על הפלסטינאים.... הרעיון פה הוא להחליף דעות, לשנות דעות קיימות, לא לריב ולהתבכיין כל היום!

respecta1

New member
על מה אתה מדבר?

פעם אחת לא הכללתי את כל המגזר הערבי, אני תמיד אומר רוב\ מיעוט וזה לפי נתונים שראיתי הוא אמר פה כל הסקטור היהודי יודע רק לקבל ולא לתת מה שהזוי ונטוף גזענות.

aviadbarel

New member
לא גן, אנחנו מתורבתים וסולדים גזענות

ראשית ניסיתי לפנות אליו ולאפשר לו להציל את כבודו האבוד, אך הוא בחר לפרסם הודעה נוספת עם דוגמא אחת שאמורה להעיד על כל היהודים כקבוצה. לאחר שהבנתי שממנו לא בתוא הישועה, פניתי לגורמים הבכירים יותר. כך זה עובד בחיים, אתה פונה למישהו שיש לך בעיה איתו, אם לא מגיעים להסכמה פונים לגורם בכיר יותר שיחליט מי צודק. יכולנו להמשיך ולהתווכח איתו עד מחר אבל זה היה רק גורם לו לפרסם עוד הודעות גזעניות, ולכן לצד הויכוח שאנחנו מנהלים איתו החלטתי לפנות להנהלת הפורומים בפורום משוב ובמייל ([email protected] למי שמעוניין לפנות אליהם גם כן) כדי לבער את נגע הגזענות מתוכנו.

מוחמד5

New member
הסקטור הערבי תורם לא מעט ,להבדל מסקטור יהודי

סקטור יהודי ולא הסקטור היהודי. תלונה נגדי ניתן לשלוח להנהלת הפורומים. בהצלחה.

aviadbarel

New member
ואו מדובר בהבדל עצום

אתה לא גזען נגד כל היהודים. יש יהודים טובים, אתה גזען רק נגד קבוצה אחת של יהודים. כמו לומר אני לא שונא ערבים, אני שונא רק את אלו שגרים בגליל. ממש הבדל עצום. אחי גזענות היא גזענות היא גזענות. אני בטוח שבכל סקטור ובכל מגזר יש אנשים טובים ויש רעים, ואם אתה מכליל, ומייחס להם תכונות כאלו ואחרות אתה גזען. זה כמו שאני אומר שכל חמולת בשארה הם בוגדים. לא דיברתי על כל הערבים, ויש לי אפילו דוגמא נפלאה לבוגד שיצא מהחמולה, אבל עדיין אני גזען גם אם אני מתמקד בחמולה אחת.

aviadbarel

New member
והוכחה נוספת לכך שאתה גזען:

"ןאם לא די בכך ,לפי הנוסחה יתנו יקבלו לא יתנו לא יקבלו, באירופה ישנו את האיגוד האירופי לתרומות אברים, למה ישראל לא חברה בו !! כי מדינה שאוהבת רק לקבל ולא לתת,ולכן היא הוצאה מרשימת המדינות החברות, מצד שני עדיין מי שנזקק לשירותיו של הארגון האירופי מקבל אותו." אם אתה מדבר על סקטור מסויים בחברה הישראלית אז מה הקשר למדינת ישראל? האם מדינת ישראל זה לא כוללני יותר מאותו סקטור מסויים עליו דיברת קודם? מוחמד אולי שגית בניסוחיך, אבל אם כך הדבר כדאי שתבהיר את כוונותיך ויפה שעה אחת קודם. נכון לעכשיו התבאויותיך הן גזעניות, ועד שלא תאמר אחרת זה מה שנחשוב עליך. אם לא אכפת לך שלאנשים יש הרושם שאתה גזען השאר הודעותיך כפי שהן. אם כן אכפת לך אולי כדאי שתתקן / תסביר את דבריך.

respecta1

New member
על מה אתה מדבר??

נעזוב את זה לרגע שזו גזענות (אתה מדבר על סקטור יהודי ולא על הסקטור היהודי? נו באמת..) תראה לי תרומות של ערבים, כל ארגוני הצדקה הכל של יהודים למען ערבים יהודים נוצרים ניצלוי שואה עניינים גמלאים הכל תראי לי ארגונים שערבי ישראל הקימו (ולא למען עצמם
) איברי גוף היה הנושא? מאישה אחת אתה עושה הכללה? 90 אחוז מתורמי האיברים יהודים על מה אתה מדבר? אם יש חלק בעם היהודי שלא תורם ורוצה רק לקבל זה השמאל הקיצוני והוא מיעוט קטן ביותר וטיפשי שאין לו חשיבות בכלום

מוחמד5

New member
תרגעו

הסקטור החרדי תורם איברים !! במהלך 15 שנות נסיון ועבודה אף משפחה חרדית לא תרמה ולו איבר אחד. זה הסקטור שלוקח ולא נותן.כמובן שהכל בשם הדת. מקווה שבזה תם הדיון בנושא.

למעלה