במה עוזרים

aviad u

New member
במה עוזרים

לי השבויים? יש לי 41 שבויים בכלא שלי מה זה עוזר לי? וד"א המתקפה " לכוד את המפקד" מה היא עושה? תקפתי מישהו עם המתקפה הזאת וזה הראה לי רק כמה אזרחים מגוייסים יש לו, כמה אזרחים רגילים, וכמה מורדים חוץ מזה זה עושה עוד משהו?

abooya

New member
קראת את ההוראות?

כנראה שלא.. הכל כתוב בחדר מלחמה, פשוט תקרא ותבין

aviad u

New member
עוד שאלה שלא כתובה בהוראות

לפחות אני לא ראיתי אם אני משחרר את האסירים הם חוזרים למדינה שממנה לקחתי אותם בתור אזרחים או חיילים? או שהם בכלל נעלמים? (למרות שזה לא נשמע הגיוני)

abooya

New member
אתה מקבל אותם כאזרחים..

ועל כל אחד אתה מקבל מליון כסף.. קאפיש?

aviad u

New member
עוד שאלה שלא קשורה

שראיתי עכשיו מישהו תקף אותי ובחדשות מלחמה הופיעה לי ההודעה הבאה המדינה ******* שלחה פעולת קומנדו וחטפה את אחד המפקדים שלך. למזלך החיילים שלך היו בכוננות והם הצליחו לבצע מארב לחיילי האויב. חיילי אוייב שנהרגו: : 30 אי אפשר להבין מפה אם היא הצליחה או לא בהתחלה רשום שהם חטפו ואח"כ רשום שעצרתי אותם :/ אז הוא חטף לי מפקד או לא?

i Milky

New member
אז למה כתוב "למזלך"?

זה לא ממש מזל שהצליחו לחטוף לו ת'מפקד... וזה גם לא ממש מזל שהוא הצליח להרוג לאויב 30 חיילים.. איזה מין מזל זה? לדעתי הפעולה לא הצליחה..

aviad u

New member
זה מה שאני שואל

רשום שהוא חטף לי מפקד אבל רשום למזלי? אז ניצחתי או הפסדתי?

abooya

New member
הוא חטף לך מפקד..

וזה נתן ו מידע.. לא זוכר איזה- משהו על אזרחים בצבא לא יודע. אבל בפעולה מתו לו 30 חיילים. מה הבעיה? אז זה כותב למזלך מה זה משנה?

i Milky

New member
זו בעיית ניסוח משוועת..

אם הכוונה פה היא להצלחה - אז להוריד את "למזלך" הלא קשור הזה.. אם הכוונה פה היא לכישלון - אז לשנות את המשפט הראשון של ההודעה.. שתהיו בריאים

aviad u

New member
אז המפקד שלי חזר אליי או לא?

למעלה