במה כדאי להצטייד

בלגן2

New member
בגלל שיש לי כולסטרול גבוה

עברתי למדבקות. אבל בין הפסקת הגלולות להתחלת המדבקות - עבר חודש. וזאת התוצאה. תודה

מעניין

לא היה ניתן לשים ישר את המדבקה לאחר סיום הגלולה? תעדכני אם המדבקות יעזרו להורדת הכולסטרול, ושאלתי אותך בשירשור שפתחתי שבוע שעבר (כנראה לא שמת לב) כמה ה- LDL שלך? נראה לי שאני אתחיל לקחת את הכדורים להורדת הכולסטרול, קראתי באינטרנט על רמות LDL כמו שיש לי וזה הפחיד אותי לגמרי. תרגישי טוב

בלגן2

New member
סליחה שלא עניתי לך שם

פשוט הבדיקות שלי נמצאות באתר של הקופה ובאותו יום האתר לא עבד... אח"כ זה ברח לי מהראש - סליחה
רמת ה-LDL שלי היא 241.3. וגם אני כנראה אתחיל טיפול להורדת כולסטרול, אבל סיכמנו שנחכה עוד 3 חודשים לראות אם המעבר למדבקות שינה משהו... בהצלחה

בלגן2

New member
והרופא טען שאני צריכה להתחיל

את המדבקות רק ביום הראשון של המחזור, לכן חיכיתי.

לפחות אין לך עבודה להצטדק בפניה ../images/Emo24.gif

ולהיגרר אליה מסוממת ודואבת פשוט דובר בזמנו על עבודה ששאלת במשרה מלאה איזה סקר שעשית כאן, חמש?
אלוהים,איך שהזמן עובר לגבי הדקא-הפחד מובן,אגב את במעקב צפיפות ע.? לאור מה שאת מתארת,יש מקום לבצע מס' בדיקות ובין היתר להיפגש עם בארגבל-מר גסטרו-תה"ש. תרגישי טוב יקרה

בלגן2

New member
עוד לא הצטיידתי

כי הרופאה הקבועה שלי בחופש השבוע ולא בא לי ללכת לרופא אחר (כן, יש לי שריטות, אני יודעת...) בנתיים אני עם מלאי נרוסין והכדור שלולי המליצה עליו.

בלגן2

New member
מי רוצה לצחוק על חשבוני?

הבת היקרה שלי, ניגשה אלי מקודם ואמרה לי, באלו המילים ממש: "אמא, בפעם הבאה שאת הולכת לרופא, תבקשי ממנו לרדד לך קצת את הבטן". אתן חושבות שהיא ניסתה לרמוז לי משהו?

lee E

New member
../images/Emo13.gifאז סמים אמריקאיים לא אציע לך...

אבל מצטרפת לממליצות על וולטן בצורות צבירה שונות..את יכולה לקבל מרשם מרופא המשפחה ולאגור סטוקים.

למעלה