במה כדאי להצטייד

בלגן2

New member
במה כדאי להצטייד

אם הרופא נשים, תוך כדי בדיקת אולטרא-סאונד, אמר לי:"ימים קשים מחכים לך". נרוסין כבר לא עושה את העבודה. אז מה חדש בשוק? למי יש אויר בשקל להציע לי? (קוד סמוי למשככי כאבים רציניים) ולא ליהי, אני לא מעוניינת בדברים המוזרים שנתנו לך בארה"ב...

זואילי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מרשם מרופא פלאס הוראת הזרקה לאחות שתוקפה עד גיל הבלות...

אני בעד נרות

עדיף על כדורים ....הייתי ממליצה לך גם על זריקות אבל כאחת שיש לה פוביה ממחטים אין לי אומץ להמליץ

galim29

New member
איזה ../images/Emo161.gif רגיש הרופא

ממש נחמד מצידו לעדכן אותך. מקווה שענית לו: ימים קשים מצפים לכולנו. שמעת על הפצצה האירנית?
לי מה שעזר היה וולטרן בזריקה. אבל זה לא פתרון לאורך זמן. למרות שזוזו תגיד לך אחרת.

בלגן2

New member
אוקיי, אז יש לי כמה שאלות על הנרות

והזריקות. גם רופאת משפחה יכולה לתת לי את המרשם לזריקות? או רק רופא נשים? (כי ממש לא בא לי לחזור אליו בקרוב...) והנרות? גם צריך מרשם? תודה לכולן על התשובות

לגבי זריקות

בהחלט רופא המשפחה יכול לתת לך מרשם. לגבי נרות אין לי מושג אם צריך מרשם.

luli74

New member
גם נרות וולטרן טעונים מרשם

הטריק שלי...ביחידת הIVF מחלקים אותם לפני השאיבה- אז אני תמיד מבקשת אקסטרות מהאחיות והן נותנות בחפץ לב..ככה יש לי סטוקים בבית.

galim29

New member
כן לשתי השאלות

רופא משפחה יכול לתת ואכן דורש מרשם. שייתן כמה ולא יתקמצן שלא תרוצי כל פעם לבקש מחדש ויהיה לך בבית.

לולי72

New member
לי עזרו זריקות וולטרן, אבל יש עוד משהו

תדעו לכן בנות שהכדור של הסופר פארם, קוראים לו איברופרופן מצליח גם הוא להרגיע את הכאבים, מנסיון שלי עם כאבים קשים זה עבד. לכדור הזה לא צריך מרשם. תרגישי טוב

luli74

New member
איברופרופן

כדור מעולה- אבל בעדינות איתו כי הוא מאוד לא ידידותי למעיים ולקיבה. ממליצה לקחת יחד איתו אצידופוליס כדי לשמור על הקיבה.

lee E

New member
../images/Emo26.gifאיברופרופן זה עוד שם

לאדוויל/נורופן

בלגן2

New member
זוכרות את הימים הקשים שהרופא הבטיח לי?

אז הם כאן. ובגדול.

לא הספקתי לענות לך ../images/Emo24.gif

מחוסר זמן. צר לי על הסבל שאת עוברת,דווקא היתה תקופה של שקט? איך הסמים שהומלצו לך? עושים את שלהם? ואיך שורדת את הימים עם עבודה ו-3 מופלאות?
נשמע שיש לשקול דקא למרות צפיפות העצם הבעייתית משהו?

בלגן2

New member
תודה על התגובות

וקצת תשובות לבואינג (לא לפי הסדר...): אני לא עובדת. בדיוק היום אמרתי לעצמי שמזל שאני לא צריכה להתקשר לאיזה בוס ולבקש כמה ימי חופש... הקטנה במעון עד אחת והשתיים האחרות איתי בבית, אבל הן כבר די גדולות (5) ויודעות להעסיק את עצמן יופי כשאני משתטחת על הספה
תראי לי רופא אחד, שיסכים לקחת את הסיכון ולהחזיר אותי לדקא. אין חיה כזאת. והאמת? שגם אני מפחדת להתעקש על זה, גם בגלל הנזק לצפיפות העצם וגם כי, כשבאמת חושבים על זה, הציסטה הכי גדולה שלי, פרחה לה דווקא תחת טיפול בדקא. אז מה הטעם? התחלתי מדבקות... נראה מה יצא מזה. והאמת? אני לא יודעת להגיד אם היתה תקופה של שקט. חשבתי שכן במשך תקופה מסוימת ופתאום הבנתי שאני עושה את הטעות שרוב הרופאים עושים - אני הולכת לUS, רואה את גודל הציסטה וכל עוד היא לא עוברת את ה5 ס"מ, אני בטוחה שהכל בסדר. מה לעשות שעד לא מזמן ככה זה עבד אצלי? אין ציסטה - מצב מצוין, יש ציסטה גדולה - נחשוב על ניתוח. אבל עכשיו, הציסטה יחסית קטנה ואני מרגישה
כבר די הרבה זמן... בטן נפוחה, כאבים לא ברורים בבטן, עצירות מתמשכת + דימום מהרקטום, שלפוחית כואבת ודחיפות במתן שתן (ולא, זאת לא דלקת), מיגרנות, כאבי גב ועייפות מטורפת. אני ככה קרובה לקבוע תור לתה"ש ולבקש ניתוח. רק מפחדת שיפתחו אותי ויגלו שהתלוננתי סתם והמצב דווקא סביר... אח, איפה הימים שידעתי לזהות מתי משהו לא בסדר בגוף שלי?!?

אוי ../images/Emo201.gif

מקווה שאת מרגישה יותר טוב
אבל לא הבנתי משהו, אם את בדיכוי אז למה קיבלת מחזור? עשית הפסקה בכוונה?

למעלה