במהלך שיטוטיי ברשת...

lee_1

New member
במהלך שיטוטיי ברשת...

מצאתי חנות שיש בה בגדים ממש ממש יפים, אומנם יקרים, אבל יפים מי שאין לה בעיה לקחת את הסיכון של לקנות בגד בלי למדוד, הם עושים גם משלוחים לישראל ללא תוספת מחיר (שכמו שאמרתי, גם ככה גבוה) הבגדים הם כמובן במידות גדולות...

madam pompadour

New member
אם תזדייני...../images/Emo3.gif

בסבלנות, אביא גם אותם לארץ... אלא אם בא לך לשלם $78 לחולצה ?!

sigalit33

New member
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif את מבטיחה../images/Emo35.gif

יואו, יש שם דברים ממש יפים!!! גל, תביאי אותם כבר!

lee_1

New member
../images/Emo140.gif קדימה, קדימה ../images/Emo9.gif

השמלות, אחחחח...השמלות אם רק היה אותם בארץ כבר ממזמן היתה נפתרת לי בעית השמלה לנשף סיום

הבגדים יפים אבל המחירים ממש מוגזמים

בכלל, זה ממש מכעיס שכל הבגדים למידות גדולות עולים המון אני מבינה שצריך יותר בד אבל לקחת מחיר שהוא פי 3 או 4 מחולצה במידה 38 או 40 זה מוגזם מה יעשו אלו שאין להם ? לא יתלבשו ?

lee_1

New member
למחיר אין קשר למידה

גם בחנויות של בגדי מעצבים למידות "רגילות" המחירים בשמיים אז כנ"ל לגביי בגדי מעצבים של מידות גדולות כמו שאת רואה זו לא חנות רגילה, אלא בשפת העם "אקסלוסיבית"

אז אם כך אין לי בעיה, אבל הקטע הוא

שהרבה פעמים גם חנויות שהם לא נחשבות כחנויות אקסלוסיביות למידות גדולות עדיין לוקחים מחירים בשמיים ובד"כ זה לא מוצדק

DREAM111

New member
נושא המחירים הוא נושא רגיש אצל

כולם ובעיקר בימים אלה שהמצב הכלכלי של רובינו הוא לא בשמיים יותר מידי. אני מאוד מבינה את דבריך פשוט ילדה וגם לי מאוד מפריע שלא ניתן למצוא בגדים במחירים שהם שווים לכל נפש. לשמחתי המאוד גדולה עכשיו במתאים לי עודפים בביל"ו יש להם מכנסים כולל כל הסוגים אבל רק מידה 6 במחיר של 30 ש"ח. אז קניתי לי כמה גינסים 6 ונכון השקעתי עוד 10 שקלים על כל אחד כדי להקטין אבל ב-40 ש"ח זה שווה לדעתי. חבל שאין חנויות עודפים גם באילת.

למעלה