../images/Emo58.gif 5-6 ולא רציני ב7 ששודר
אולי כי רוב האנשים, כמוני, ראו את זה לא כהחלטה שתציל את כולם. כאילו - מאיפה זה הגיע?! אותו דם, אותו בלאגן, אבל בסופו של דבר -הקישור הזה שבאפי עשתה בראש של כל מה שהיא יודעת על דאון, ממש בשניות האחרונות, זה מה שהציל את הכל (בערך, כאילו, גם אם היתה זורקת את דאון היא היתה מקבלת אצלי נקודות, סתם שומדבר אישי דאון, חוצמזה שזה היה "הורג" את באפי יותר ממוות של חודשיים וחזרה לחיים, כאילו אין אבא אין אמא ואין אחות. זה טרגדי מדי). ואנחנו גם עשינו את הקישור הזה איתה. אפאחד שאני מכירה לא חשב על באפי כפוטניצאל קיי לפני. ואפילו שראיתי ששם הפרק האחרון הוא "טה גיפט" לא קישרתי את זה למשפט ההוא של הקוטלת הראשונה. (אולי כי אני לא מקשרת כלום לכלום, אני די מטומטמת שזה מגיע לבאפי, בשאר הסרטים אני מקשרת הכל בשניות. שכמובן אני נורא שמחה על זה כי אני תמיד מופתעת. [לדוגמא ב"אויבות", "שואוטיים" ועוד כאלו]. אבל זה גם די חיסרון אחרי שרואים את הפרק, כי במבט לאחור גם אני לא מקשרת - מטומטמת כבר אמרתי). בכל מקרה. אני מניחה שג´וס ידע על זה מראש (הוא לא היה מביא את דון לסדרה ולא חושב על הרעיון שלה מלכתחילה בלי הסיום הזה לדעתי - בפרק המאה), ולכן מה שנראה לו כ"הנה כבר גיליתי להם הכל... אבל אין מצבבבב שהם מחברים 2 + 2 פה", נראה לנו כ"אנחנו לא יודעים כלום. WHAT THE HELL?!".