במבט לאחור...

R o c k s e n

New member
במבט לאחור...

שאתם נזכרים וצופים באודישנים ובשבוע הוליווד, יש מתמודדים מהטופ 24 שהרשימו והדהימו אתכם בשלבים המוקדמים האלה וייעדתם להם עתיד מזהיר וגדול בתכנית, שאיכזבו אתכם ולא עלו על הציפיות שלכם בסופו של דבר ? והכוונה גם מבחינת ההופעות בתכנית וגם ממבחינת המקום שהם סיימו....

ר ו ח ל י

New member
כן

*אני יודעת שאני הולכת לחפור אבל העלת סוגייה טובה ויש לא מעט שאיכזבו* קודם כל קרלי, שממש הרשימה אותי בשבוע הוליווד ואהבתי את האודישנים שלה when i need you , ו - alone (שתמיד הייתי טוחנת אותם במג'יק). אח"כ בתכנית היו לה רק רק שלוש הופעות טובות בתכלס . השאר בכלל בכלל לא עלו על הציפיות ולא התקרבו לקרלי שאהבתי באודישנים. כ'כ בניתי עליה בזמנו... יש גם את מייקל,שהמיס אותי ב Bohemian Rhapsody שגם הוא די הסתנוור מלחץ והתחרות ודי נאבד. היו רק שתי הופעות מעולות שעלו על הציפיות (it's all wrong ו – we will rock you \ we are the champions ). אייז'ה, שנורא אהבתי את האודישן שלה בהוליווד, ונפלה בבחירת השירים והביצועים בתחרות. החומר המקורי שלה טוב אבל... אני אוהבת את הקול שלה, הוא מעולה .. השיר קצת אלישה קיז כזה - http://www.youtube.com/watch?v=ycKY4MZ9nj0&feature=related ג'ייסון, שאמנם לא ראינו שום אודישן שלו, אבל צצו ברשת כל מיני הופעות שלו לפני איידול שממש אהבתי. באיידול היה לו רק את דיידרימ והללויה.

l TearDrop l

New member
אממ לטס סי

אני זוכרת שממש תפסתי מסאישה אחרי האודישן שהיא היתה צרודה בו, גם בגלל שהיא היתה צרודה והפציצה וגם בגלל שהיא ממש הפציצה
והיא אף פעם לא התקרבה להרשים אותי ברמה כזאת יותר. יסטרדיי היה הכי קרוב וגם הוא ממש לא. מארצ'י ממש התלהבתי בגלל האודישן הראשון. גם בגלל הבחירה של השיר [כי הנחתי שהוא יהיה מקורי ויקלע גם בהתאמה של השירים לקול שלו מכל הבחינות] וגם בגלל הביצוע. אהבתי נורא את אימג'ן ואת אנאדר דיי אין פראדייס ומשם לאט לאט זה התדרדר והיתה לו אולי עוד הופעה או שתיים שאהבתי. אז'יה נראתה לי לא רעה באודישן, אבל ידעתי שבאיזשהו שלב הקול החצי צרוד-עומד לגרום לה להיחנק הזה יתחיל לגרום לי לרצות שהיא תיחנק ובהמשך אהבתי רק את אנאדר פיס אוף מיי הארט והניסיון לבצע שיר של סלין מ-מ-ש עצבן אותי. ידעתי שהיו המון טובים מהאודישנים, אבל לא התלהבתי מכולם באותה מידה, פשוט שמחתי שכל כך הרבה מתמודדים שנראו לי טובים מהאודישנים נכנסו לנבחרת. היה גם את קוק שלא התלהבתי מהבחירות שלו באודישנים אבל ידעתי שיש לו קול, קריסטי נראתה לי נחמדה כשהנחתי שהיא תהיה קאנטרי אבל כמו ליאן ריימס- עם קול שלא נשמע כאילו הוא יכול לבצע רק קאנטרי וזה לא קרה, ואני בטוחה שהיו עוד הרבה מהנבחרת כי ממש התלהבתי שיש כל כך הרבה מתמודדים שרציתי שייכנסו לנבחרת בסופו של דבר. כולם היו טובים במידות שונות. בקשר לקרלי ומייקל קרה דבר די דומה. תפסתי מקרלי מהאודישן הראשון ואלואון הקפיץ אותה קרוב מאוד לסלין דיון מבחינתי ובאמת שהיא קיבלה כמעט את כל הרושם הטוב שאני יכולה להעניק למישהו
, אבל אני זוכרת שהתאכזבתי נורא משבוע לשבוע כשהיא עשתה בחירות די רעות וציפיתי שהיא תיקח שירים שבאמת יאתגרו אותה. עד איזשהו שלב הסכמתי עם סיימון בעניין האכזבה שלו, אבל זה לא נמשך הרבה זמן כשהבנתי שמבחינתי היא מבצעת יותר טוב מרוב הנבחרת לפחות כל שיר שהיא לוקחת, גם אם זה לא השיר שרציתי שהיא תיקח ושבאמת היה מעלה אותה למעמד שהיה לה באודישן שוב ושזה שהיא לא ענתה על הציפיות שלי בבחירת שירים לא אומר שהיא לא מוכשרת באותה רמה שבה היא היתה באודישן ושהיא לא מפגינה את זה. זה רק השאיר פתח לחכות לו לראות מתי היא גם תיקח כאלה שיגרמו לה לעשות מאמץ מסויים
וזה קרה דווקא לא מעט פעמים. לדעתי היא היתה אנדרייטד ברמה מסויימת גם בגלל בחירת השירים שלה בין השאר [למרות שגם את רוב השירים האלה היא ביצעה מעולה]. עם מייקל קרה אותו סיפור. אכזב אותי נורא שהוא לא ביצע רפסודה אחר כך ובאופן כללי שהוא לא בחר שירים שידהימו את כולם ביכולות שלו וסוג של התפשר, אבל בסופו של דבר [חוץ מהעובדה שבסופו של דבר הוא חזר לרמה שלו עם דרים און, ווי וויל רוק יו ואיטס אול וורונג] גם הביצועים שלו היו לא פחות טובים ואם אני סופרת את הביצועים שאני עדיין חורשת עליהם מהראשונים של ההתחלה ועד ההדחה, יש אולי אחד שלא נכנס. ככה שלא הייתי אומרת שזו באמת היתה אכזבה לגבי שניהם. מה שכן, הרבה לא הבינו עדיין מה קצה היכולות שלהם בגלל בחירות השירים שלהם בתוכנית, אבל נראה לי שגם בטור וגם בביצועים מבחוץ הם הצליחו להרשים אם לא מחשיבים את הביצועים הטובים מהתוכנית למרות הבחירות.

LeAnnDylan

Well-known member
מי שאני כן זוכרת מהאודישנים

קרלי ממש הרשימה אותי באודישנים, היא הייתה הפייבוריטית שלי והייתי בטוחה שהעונה הזאת שלה, לא רק בגלל שהיא מעולה אלא גם בגלל התגובות האוהדות שהיא קיבלה מהשופטים. מיותר לציין שבחיים לא חשבתי שהיא תסיים במקום שישי. גם מקיידי ציפיתי שלפחות תגיע לטור ולטופ 6 במיוחד בגלל שלא הראו את האודישן שלה בשבוע הוליווד אז היא נשארה עם הרושם של האודישן הראשון שלדעתי היה מעולה. את הרננדז ודני גם ממש אהבתי וקיוויתי שהם יגיעו רחוק הבאסה הייתה שהרננדז לפחות די עמד בציפיות שלי ובכל זאת לא הגיע רחוק
יותר מזה אני לא ממש זוכרת מה חשבתי על האחרים

SHTRUDIDI

New member
שאלה טובה

ממה שזכור לי בקרב הבנים התלהבתי ובניתי המון על מייקל. הוא הדהים אותי בהוליווד, הוא היה חמוד, כריזמטי, משעשע ונשמע מעולה. הבחירות שלו היו מעולות. אחרי שהוא הגיע לטופ 24 הוא בחר שירים מבאסים יותר ויותר בכל שבוע שפשוט לא הבליטו את היכולות שלו. כשהוא חזר לעצמו בטופ 10 ובטופ 9 זה כבר היה כנראה מאוחר מידי. אבל לא חשבתי שהוא יעוף במקום שמיני. קרלי אף פעם לא הייתה חביבה עליי בשלב האודישנים, בטופ 24 לא אהבתי את הבחירות שלה פרט לאחת אולי אבל הייתי בטוחה שהיא תדהים ותגיע אפילו לטופ 3. הופתעתי מאוד שהיא סיימה רק טופ 6. דני נורייגה באמת הפתיע אותי שהוא לא הגיע אפילו לטופ 12. יופי של אישיות, כריזמה, קול מיוחד, בחירות שירים מעניינות אבל אחרי שהוא עזב את קו שירי הדיווה שהיה לו בהוליווד הוא קצת ביאס וחבל. ציפיתי שהוא יגיע הרבה יותר גבוה ממה שהוא הגיע. רמיאל הדהימה אותי באודישן ובהוליווד ופרט להופעה שלה בטופ 24 לא היה שום דבר זכיר אחר, היא נשארה יותר ממה שאולי באמת הגיע לה לעומת אחרים אבל ציפיתי בהתחלה שהיא תהיה במיקום הרבה יותר גבוה. אייז'ה הייתה מדהימה באודישן ואהבתי אותה גם בטופ 24. הייתי בטוחה שהיא תגיע לפחות לטופ 12. קיידי חשבתי שתגיע הרבה יותר רחוק אחרי האודישן שלה והוליווד. אבל היא איכזבה כבר בשלב הטופ 24.

Miss Ocean

New member
הממ

מייקל באמת אכזב אותי, יש לו יכולות הרבה יותר טובות ממה שהוא הראה בתוכנית וחבל. הוא פשוט בחר שירים לא טובים. קיידי גם הלהיבה אותי בהתחלה, וההופעות שלה היו נוראיות. אני עדיין חושבת שהיא מוכשרת אבל לא מיומנת. חבל.

למעלה