"בל יהי חלקי עמכם"

"בל יהי חלקי עמכם"

אתם שבשם הדת ,האל ורוח הקודש ניתקתם ממני את מקור חיותי ומהם-את מקור חיותם. אתם שלא נרתעים להשתמש בשיטות הנלוזות ביותר להשגת המטרה. אתם שרוממות אל בגרונכם וחרב פיפיות בידכם ואתם דוקרים בה בלי אבחנה וללא רחם. אתם שהרס נשמות רכות הוא המשחק החביב עליכם ועקירת שתילים צעירים מאדמת גידולם הוא ההתמחות שלכם. והכל "לשם שמיים" ,ו"מצווה גדולה" ו"עת לעשות ל-ה' " ובעת שאתם מחללים ורומסים ברגלכם הגסה את כל הקדוש והיקר לי אתם מן הסתם מייחדים ייחודים שהניתוק יעלה יפה. אני שונאת אתכם! עמכם אינו עמי ,אלוהיהכם אינו אלוהי ,ובאשר תלכו לא אלך.

../images/Emo201.gif הם הרעו לך.

כשבטוחים שהאלוהים איתם אנשים מאבדים לפעמים חשיבה מוסרית.

לא להגזים...

בס"ה כשהם מחללים ורומסים (ברגלם?) הייחוד היחיד שיש להם בראש זה: מה לעזאזל אני אמור לעשות פה עם מישהי שאינני מכיר ואינני מצליח.... וחוזר חלילה לאחר שבועיים... תהיי חזקה ושימי.... פס

naty 1

New member
שִׁמְעוּ דְבַר יְהוָה קְצִינֵי סְדם

הַאֲזִינוּ תּוֹרַת אֱלֹהֵינוּ, עַם עֲמֹרָה. לָמָּה-לִּי רֹב-זִבְחֵיכֶם יֹאמַר יְהוָה, שָׂבַעְתִּי עֹלוֹת אֵילִים וְחֵלֶב מְרִיאִים; וְדַם פָּרִים וּכְבָשִׂים וְעַתּוּדִים, לֹא חָפָצְתִּי. כִּי תָבֹאוּ, לֵרָאוֹת פָּנָי--מִי-בִקֵּשׁ זֹאת מִיֶּדְכֶם, רְמֹס חֲצֵרָי. לֹא תוֹסִיפוּ, הָבִיא מִנְחַת-שָׁוְא--קְטֹרֶת תּוֹעֵבָה הִיא, לִי; חֹדֶשׁ וְשַׁבָּת קְרֹא מִקְרָא, לֹא-אוּכַל אָוֶן וַעֲצָרָה. חָדְשֵׁיכֶם וּמוֹעֲדֵיכֶם שָׂנְאָה נַפְשִׁי, הָיוּ עָלַי לָטֹרַח; נִלְאֵיתִי, נְשֹׂא. וּבְפָרִשְׂכֶם כַּפֵּיכֶם, אַעְלִים עֵינַי מִכֶּם--גַּם כִּי-תַרְבּוּ תְפִלָּה, אֵינֶנִּי שֹׁמֵעַ: יְדֵיכֶם, דָּמִים מָלֵאוּ. רַחֲצוּ, הִזַּכּוּ--הָסִירוּ רֹעַ מַעַלְלֵיכֶם, מִנֶּגֶד עֵינָי: חִדְלוּ, הָרֵעַ. לִמְדוּ הֵיטֵב דִּרְשׁוּ מִשְׁפָּט, אַשְּׁרוּ חָמוֹץ; שִׁפְטוּ יָתוֹם, רִיבוּ אַלְמָנָה. אִם-תֹּאבוּ, וּשְׁמַעְתֶּם--טוּב הָאָרֶץ, תֹּאכֵלוּ. וְאִם-תְּמָאֲנוּ, וּמְרִיתֶם--חֶרֶב תְּאֻכְּלוּ, כִּי פִּי יְהוָה דִּבֵּר. לָכֵן, נְאֻם הָאָדוֹן יְהוָה צְבָאוֹת--אֲבִיר, יִשְׂרָאֵל: הוֹי אֶנָּחֵם מִצָּרַי, וְאִנָּקְמָה מֵאוֹיְבָי. וְאָשִׁיבָה יָדִי עָלַיִךְ, וְאֶצְרֹף כַּבֹּר סִיגָיִךְ; וְאָסִירָה, כָּל-בְּדִילָיִךְ. כִּי תִהְיוּ, כְּאֵלָה נֹבֶלֶת עָלֶהָ; וּכְגַנָּה, אֲשֶׁר-מַיִם אֵין לָהּ. וְהָיָה הֶחָסֹן לִנְעֹרֶת, וּפֹעֲלוֹ לְנִיצוֹץ; וּבָעֲרוּ שְׁנֵיהֶם יַחְדָּו, וְאֵין מְכַבֶּה.

naty 1

New member
קוקו

זה לסטלנים בשלולית. היה פעם כשהשבלולית עוד היתה עמוק בשלולית (של בית רבקה. לא פה). ואיננו עוד כי לקח אותו האלוהים על שורשיו. ונביא זעם זה בעיקר הזקן המדובלל. נ.ב. אפפעם אל תתייאש.. קרחת בוהקת, כמו צבע שחור, הולכת יופי עם הכל. גם עם נביא זעם.

naty 1

New member
עם

קוקו אין בנמצא. תאלצי להסתפק בזאת (אם זה אכן יעבוד).

מתלבט13

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

אין מלים. אני מקווה שתרגישי חזקה, ותחזיקי מעמד. אולי חשוב לחוש את הכאב, ובכל זאת לחיות עם זה ולהמשיך לחיות. ובכל זאת. תמצאי דברים קטנים שעושים לך טוב. כמה פתאטי שזה נשמע.

איי לאב יו

נגעת לא נגעת בליבי. חושב שאני מבין מה עובר עלייך ובאותו זמן מבין שלעולם לא אבין. What God wants God gets God help us all God wants dollars God wants cents God wants pounds, shillings, and pence God wants guilders God wants Kroner God wants Swiss francs God wants French francs God wants escudos God wants pesetas Don't send lira God don't want small potatoes God wants small towns God wants pain God wants clean up rock campaigns God wants windows God wants solutions God wants TV God wants contributions What God wants God gets God help us all God wants silver God wants gold God wants his secret Never to be told God wants gigolos God wants giraffes God wants politics God wants a good laugh What God wants God gets God help us all God wants friendship God wants fame God wants credit God wants blame God wants poverty God wants wealth God wants insurance God wants to cover himself What God wants God gets God help us all

למעלה