בלתי נראה

עידו10

New member
יש לי חברים

שיכולים "להעלים" אותך אם אתה רוצה, אבל זה לא יהפוך אותך לבלתי נראה.

ZipNaB

New member
he he..

"להעלים" אותך.. LOL! להיות בלתי נראה: הםם.. אני מכיר מה שנקרא: התעלמות כללית מעצמך והסביבה ממך, הכוונה אתה כמו בלתי נראה, כאילו אתה לא שם, כולם לא יסימו לב אליך, לא יתיחסו אליך, עם מישהוא מחפש אותך הוא יכול לעבור עלידך ולא לשים לב בכלל שאתה יושב על ידו.. זה לא להפוך לבלתי נראה, אבל ההשפעה היא בעקרון זהה.. לא חושב שקימת באמת דרך להפוך ל"בלתי נראה" פיזית, כמובן קיימת דרך, אבל פשוט לא ידוע לי על הנושא, או לא נראה לי שזה ברמה של אנשים שרק החליפו צבע עיניים או הפילו אצטרובל מעץ.. (למרות שיכולים להיות כאן כמה מוכשרים)

שאלה..

אני לא משתתפת קבועה בפורום, אבל קראתי מה שכתבת והקטע של להחליף צבע עיניים משך אותי... איך עושים את זה?

pirtza

New member
בקשר לכישוף לשינוי צבע עיניים

בקשר לכישוף לשינוי צבע עיניים.. כדאי לבצע אותו בתחילת החודש...כשהירח רק מתחיל להתמלות. ולהדליק נר כתום... שלך pirtza נ.ב אני אומרת מניסיון

צבע עיניים

אני כל הזמן שואלת אם מישהו הצליח לשנות צבע עיניים בכל מיני מקומות ואף אחד לא עונה... זה אומר שלא? אף אחד אף פעם לא הצליח בו??? אני אשמח לשמוע תגובות על הכישוף הזה!

pirtza

New member
לפיבי

שלום.. כן אני הצלחתי...ובגלל שזה לא באמת אמיתי אז רק האנשים שלא מכירים אותי ממש טוב ראו את הצבע האחר... שלך pirtza

עידו10

New member
עוד צבעים שנראים לי רלוונטיים-

שחור, כתום (כמו שפירצה אמרה), ירוק. תוכלי לפרט פירצה, למה דווקא תחילת החודש? דרך אגב, היום הירח שחור לגמרי, למי שרוצה לנסות את הכישוף הנ"ל.

pirtza

New member
....../images/Emo13.gif

שלום תחילת החודש מסמל התחלות חדשות...וזה משהו חדש...

זה די טיפשי לכתוב כל מיני דברים בלי

להסביר למה. אני לא אתחיל לפרט על שלבי הירח כי אין לי כוח, וכי אפשר למצוא על זה חומר בכל אתר. כנ"ל לגבי צבעים. אני מציעה שכל המתחילים למיניהם יתחילו לחפש אתרים שמדברים על הקשר בין כישוף לצבעים ולשלבי הירח... ותתחילו לקרוא!

משהו שראיתי ב"תיקים באפלה"

אני לא מסוג האנשים שחושבים שכל מה שהם רואים בטלביזיה הוא נכון, אבל בזה היה משהו הגיוני. אנשים המסוגלים לשלוט בצורה טלפתית בסובבים אותם, מצליחים להכנס ל"שטח המת" של תחום הראייה של כל מי שבסביבתם, כך שאולי הם יצליחו לראות את אותו בנאדם בזווית עינם, אבל לא יצליחו לראות אותו בבירור. כמובן ששליטה כזו דורשת יכולת ריכוז עצומה, וזה רק אחד מהיכולות המופלאות של אנשי המזרח הרחוק... אולי אם תלך להיות נזיר בסין יתגלה לך הסוד.

שברירי

New member
בשביל להחליף צבע עיניים

בשביל להחליף צבע עיניים צריך לעצום עינייים קודם כל ולהירגע לאחר מכן לדמיין את העיניים ואת הצבע שלהם ולדמיין את הצבע משתנה לאט לאט למה שאתם רוצים בערך חצי שעה או יותר תלוי ברמה

אז...

זה עובד? וכמה זמן אני צריכה אם אני מתחילה? ואיך אפשר להתחיל בכלל??? נ.ב. מישהו כאן עושה כשפים ומצליח? אם כן איזה?

SaberTooth

New member
הצלחתי בכמה כישופים!

מכוון שאני רק מתחיל לא עשיתי הרבה כישופים, אך את אלה שעשיתי הצלחתי בחלכם: הצלחתי לעשות כדור אנרגיה, טלפתיה ועוד כישופים קטנים!

4דנית

New member
זה באמת מעניין

איך עושים כדור אנרגיה? אה, ועוד שאלה, בשביל לעשות כישוף כלשהו, יש צורך להיות ב"מעגל"?

אז...

מה זה כדור אנרגיה? ואיזה כישופים קטנים? תוכלי לפרט? אני נורא נורא מתעניינת וגם רוצה לעשות כאלה דברים...

ודרך אגב...

מישהו יכול לעזור לי? אני מתה להתחיל... אני רוצה ללמוד מאגיה לבנה! אני מתה ללמוד כישופים קטנים כמו לשנות צבע עיניים, להזיז דברים אם אפשר, וכל מיני דברים אחרים. אני פשוט עוד לא יודעת הרבה! אני צריכה עזרה!

Master Boo

New member
morning star, אני לא משתתף קבוע כאן

ואני מקווה שלא תמחוק את ההודעה הבאה. תסלחו לי, אבל נראה לי שאתם ממש מזיינים ת´שכל... אבל מזיינים אותו חזק ועמוק... מאגיה זו אמורה להיות דרך חיים. אתה לא יכל לשבת חצי שעה, לחשוב על צבע לעיניים שלך, לשנות באמת את הצבע של העיניים שלך ולקרוא לעצמך מכשף. אני ממש מטיל ספק במה שאמרת בהודעה הזאת, אבל נגיד שזה נכון. אתה אומר שילד בכתה ז יכל עכשיו לשבת שעה אחת אומללה ביום, בלי שחשב עד עכשיו על מאגיה, ולשנות את צבע העיניים שלו?? מצטער, אבל לא נשמע לי...

למעלה