בלתי ניתנת לשחזור

doron g3

New member
בלתי ניתנת לשחזור

שלום, אני צופה ותיק של דוסון קריק, עוד מימיה הראשונים. אני אמנם עוד כתבתי מעט בפורומים הנושנים של ערוץ 3, אבל באופן כללי אני לא כותב בפורומים הרבה למרות שאני באמת מעריץ שרוף של הסדרה ואני מסוגל לדבר ולנתח כל פרק מדוסון קריק במשך שעות (למרות שאני מגדיר כ"דוסון קריק" את עונות 1-3, כשהחצי השני הוא חיקוי עלוב, אבל אני לא אכנס לזה כי אני יכול לכתוב על זה חודשיים ברציפות). יחד עם זאת, לאחרונה סוף סוף רכשתי את הדיוידי של שתי העונות הראשונות (וכחוק מרפי, מיד שמעתי שערוץ 10 הודיעו שהם מתחילים לשדר, לא שזה משנה כי בכל מקרה הייתי קונה אבל עדיין), בעיקר כדי לבחון האם הקסם אולי היה אשליה. הוא לא, דוסון קריק היא הסדרה האיכותית, המרגשת, והטובה ביותר שראיתי אי פעם. שתי העונות הם יצירת מופת שפשוט מרתקות גם אחרי הפעם המיליון שאתה צופה בהם. וזה גרם לי לחשוב, ערוץ 10 החליט להצמיד את דוסון קריק לרצועת הנוער של מגרש ביתי והאו.סי, מתוך מחשבה שמדובר בסדרות דומות. אולי קהל היעד דומה וגיל הדמויות, אבל פער האיכות בין הסדרות כ"כ ענק שגרם לתהות האם אי פעם סדרה תוכל למלא את נעליה הענקיים של דוסון קריק. אני לא רואה סיכוי שכזה בקרוב, מה אתכם? (אם מישהו חולק על משהו שאמרתי, או רוצה להתדיין על כל נושא בדוסון קריק, אני אשמח)

drunky

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo65.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

ברוך הבא לפורום... (אל תתחילו אפילו לשאול לגביי השעה...) תרגיש חופשי לכתוב להגיב וגם... להשתתף בעיתון המתבשל לו בימים אלו.... אה! ורציתי לדעת לגביי הדיוידי של העונה השנייה (הראשונה יש לי) מה יש בו מלבד הפרקים עצמם? אילו שינויים יש ואילו תוספות?

doron g3

New member
לא הבהרתי את עצמי

לצערי, אין לי עדיין את הDVDשל העונה השנייה, הוא בהזמנה והוא צפוי להגיע בשבוע הבא. אני מאוד רוצה לכתוב לעיתון אבל קשה לי למקד את עצמי לנושא מסויים, אני כותב ויכול להסחף בקלות ל10 עמודים. אני אשתדל לצמצם את עצמי, אבל אני מקווה שיש לכם עורך טוב... ד"א, אני חייב להודות שתוספת פחות נחמדה בDVD היא מחיקת כל זכר לRUN LIKE MAD, בפתיחה. מישהו יודע אם בערוץ 10 ישאירו את השיר הנפלא הזה, או שישימו את השיר השני, שכבודו כשיר הפתיחה של העונה השנייה, מונח, אבל כשיר הפתיחה של הזבל הטלוויזיוני שידוע גם כחיקוי הדהוי של דוסון קריק, הוא פשוט זוהם מעבר לכל תיקון.

DAN1EL

New member
מה?!?! ../images/Emo97.gif

אני לא מאמין שאמרת את זה! למה למחוק כל זכר ל-Run Like Mad?! זה שיר פתיחה מדהים!
ואז מה אם הוא שונה מהשיר שליווה את כל הסדרה? זה רק גורם לעונה הראשונה להיות יותר ייחודית

DAN1EL

New member
אההה......"תוספת פחות נחמדה" ../images/Emo97.gif

דילגתי על ה"פחות".

drunky

New member
שאלה מצויינת

האם אנחנו נזכה לראות את כל העונות כפי ששודרו במקור? או שמא נאלץ להסתפק במה שזכויות היוצרים מספקות לנו כפי שמגיע לנו ב-DVD של העונות... כמו למשל- RUN LIKE MAD בכל העונות כשיר הפתיחה (מה שיצא מצחיק כי ב-DVD של העונה הראשונה הם שמו את I DON'T WANNA WAIT ןבשאר העונות את RUN LIKE MAD ואצלנו זה היה הפוך) האם כל השירים לאורך הסידרה ישארו והפחד הגדול.... האם הם יחתכו סצינות שלמות שבהם השחקנים שרים שירים (שהם לא מקוריים)???? אני כמובן בעד השידורים המקויים כפי ששודרו בערוץ 3...

Dawson girl

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

העונות הראשונות היו ללא ספק ה-עונות
ואגב, הם משדרים את "דוסון" אחרי שנגמרת העונה של "בנות גילמור" ושבוע אחרי זה גם העונות של אוסי+מגרש ביתי. כעיקרון היא תהיה צמודה ל"ורוניקה מארס" (שהיא גם סדרה מעולה אבל אחרת לחלוטין), כך שזה יהיה קצת יותר איכותי

למעלה