"בלתי אהיב"

acemcjack

New member
אני רק מקווה שמתישהו זה באמת יגיע

כי אין לכך שום ערובה.

שוב, תודה!

acemcjack

New member
זה שאין לכך ערובה

לא אומר שאין מקום לתקווה. :)

אני עדיין מקווה.

יהיה טוב!! אני בטוחה!!

גם לי יש ימים כאלו שאני קטנת אמונה... כאילו שזה כיף וקל להיות היום בת שלושים.. ורווקה.. אוי
איך זה שאת עדיין מחפשת.. חחח... לך תסביר לאנשים..
בכל אופן... בטוח שיהיה טוב- בזכותנו!

זה המון המון המון

שכנוע עצמי ודיבור עצמי.. אם כולם יודעים עליי שאני כזו.. אז למה לא להיות אחת כזו באמת..
זה לא פשוט, אני יודעת.. תמיד אומרים הסנדלר הולך יחף וזה נכון.. הכי קל לתת עצות לאחרים.. ושזה נוגע לעצמנו.. אז מתחילה הבעיה.

אני מוכנה כבר לזוכיות אבל אני יודעת.. שאני קודם כל לפני הכל- חייבת להיות שלמה עם עצמי בכל הבחינות והמובנים..
אז קודם, תתעסק קצת בעצמך.. תעשה קצת מה שטוב לך לנפש.. ואחכ תתעסק במציאת זוגיות חדשה, ואז שהיא תבוא.. היא תהיה בריאה יותר!

עבודה עצמית- זה לא פשוט- אבל אפשרי!

acemcjack

New member
עובדים על זה. :)

אבל כמו שאמרת, זה לא פשוט. מקווה שאצליח, ובינתיים, אני באמת מפסיק לחפש. זה לא יעזור אם אני כל פעם חוזר על אותן טעויות.

תודה על ההבנה והאמפתיה. :)

hila13131

New member
היי!

היי ...

קודם כול לא חפרת

דבר שני... שקלת להסתכל על כול מערכות היחסים שהיו לך מהצד? ולראות אולי באמת שיש בך בעיה שהבנות רואות בך ידיד טוב!

לפעמים אנחנו מאשימים את הצד השני כדי להתכחש למשהו שאצלנו לא בסדר..... תנסה?!?!?!? אצלי זה הצליח!!!!!

acemcjack

New member
חשבתי שזה מה שעשיתי...

אני לא מאשים אף אחת בזה שהיא לא רוצה אותי יותר מאשר כידיד. מראש אני מניח שהבעיה היא אצלי - באיך שאני מתנהג ובמה שאני משדר.

אני תמייד, אגב, נשארתי בקשר טוב עם האקסיות שלי. לא חושב שזה היה קורה אם הייתי מאשים אותן בחוסר היכולת לאהוב אותי.

tulidreams

New member
אני הבחורה שנפרדת

אני חייבת להגיב על מה שכתבת מהמקום של הבחורה שנפרדת. אני יכולה להגיד על עצמי (ואני מניחה שיש עוד בחורות רבות כמוני) שאני לא מחפשת את דמות המנייאק. אני מאוד אוהבת גברים רגישים, עמוקים, כאלה שיודעים לחזר בנלהבות וחשוב להם לגרום לי שמחה. אני חושבת שתקשורת עמוקה מובילה לקרבה יותר טובה וגם לסקס יותר טוב... אין לי ספק שהבחורות שאתה בוחר להתחיל איתן מערכת יחסים הן פחות או יותר כמוני. אז מה משתבש בדרך? מהניסיון שלי, קל מאוד לזהות מתי גבר "מתאמץ" לרצות גם אם זה על חשבון האמירה האותנטית שלו וגם אם זה שם אותו בעמדה נחותה בתור מערכת היחסים וזה כמובן פוגע במשיכה ובעיקר בריגוש. גם נשים שמעריכות את עצמן ויודעות שהן ראויות לגבר משקיען ומסור לא אוהבות גבר כזה. הדבר השני שבדרך כלל מרחיק אותי היא התחושה שהכל מאוד ידוע מראש. מרוב נלהבות יכול להיות שאתה שוכח לוודא האם הן נמצאות אתך באותו עמוד ובאמת מוכנות להיכנס אתך למחויבות שאתה מעוניין בה? אותי אישית זה מאוד מעצבן שגבר לוחץ עלי מהרגע הראשון וגם אם לא אומר מפורשות, נותן לי תחושה שאנחנו במדרון המהיר של הזוגיות. אני מניחה וזה בגלל שאתה נשמע כל כך מפוכח ואינטליגנט, שאתה לא לוחץ או אגרסיבי אבל לפעמים הלחץ הזה נמצא בסאב טקסט. אני מצאתי את עצמי נפרדת מגברים, ואגב זה היה מאוד קשה כי מדובר בגברים מקסימים, עם אותו זה לא אתה זאת אני או אני רוצה אותך בתור ידיד וכו'. אני חושבת שהתחושה שהכל מובן מאליו ושיש כיוון אחד שהוא האמת - ז"א זוגיות מחייבת, אלה דברים שהורגים ריגוש, הורגים תשוקה, הורגים את הרומנטיקה הראשונית.
העצה שלי, אל תפחד להיות אמיתי, להשמיע את הקול שלך ואני רואה שקולך הוא חזק ומהדהד והכי חשוב, לא בטוח שאתה באמת יודע למה אתה זקוק. תאפשר לעצמך לבחון צדדים נוספים בך, לצאת להרפתקאות, תחקור את המיניות שלך ותנסה סוגים שונים של קשרים מתוך פתיחות וסקרנות. אז יקרו דברים נפלאים זה בטוח. ואולי גם תהייה אהבת אמת בדרך.
כך אני בוחרת לחיות את חיי.
בהצלחה :)

acemcjack

New member
נקודת מבט מעניינת.

לגבי החלק הראשון, אני חושב שאני מבין, ויכול להיות בהחלט להיות שיש בזה משהו. אני באמת לא הטיפוס שלוחץ, אבל יכול להיות שאני משדר משהו מלחיץ, במובן שזה הכיוון שלי והכל ידוע מראש. אבל פה נשאלת השאלה מה *את* רוצה (כלומר הבחורה, לא את ספציפית, כמובן)? האם הפחד הוא בגלל שברור שהכיוון הוא זוגיות ולא איזה משהו לא ברור אחר, ספק ידידות ספק... לא יודע מה? אם כן, זה נשמע לי פשוט כמו סוג של פחד ממחוייבות, כאילו הבחורה אומרת "חכה רגע, מה אתה ממהר? אולי יש משהו אחר, יותר טוב, מחכה לי מעבר לפינה". את בעצמך אומרת "תחושה שאנחנו במדרון המהיר של זוגיות" - כאילו זהו, מחר את עם שלושה ילדים ומשכנתא. מי אמר שזה הפירוש של זוגיות?

בכל מקרה, נתת לי משהו לחשוב עליו. משהו שחשבתי שיש לי תשובה מאד ברורה לגביו הבוקר, אבל אני כבר לא בטוח עכשיו.

לגבי המשפט האחרון, אני חייב לומר שאני לא לגמרי מבין למה את מתכוונת - לחקור את המיניות שלי ולנסות סוגים שונים של קשרים מתוך פתיחות וסקרנות. למה הכוונה?

תודה בכל מקרה. :)

tulidreams

New member
מנקודת המבט שלי

קודם כל אני מכירה המון בחורות ולכל אחת הרצון שלה. אז התשובה שאני יכולה לתת היא כן ספציפית לגבי עצמי בתקווה שזה יאיר את עיניך לגבי נשים נוספות :)
אני חושבת שמחויבות זה דבר מפחיד. אז האם פחד ממחויבות הוא כוח מניע? כן. בהחלט. ולאו דווקא מכיוון שיש משהו יותר טוב כי אנשים שנמצאים מספיק שנים ברווקות למדו בדרך הקשה שלא בטוח בכלל שיש משהו יותר טוב. אם כבר להיפך, התחושה היא וואו אני נמצאת עם הגבר הכי טוב בעולם אז למה אני לא מאושרת? המחויבות מפחידה כי היא תוחמת את החיים וכדי להיות במחויבות צריך להרגיש מחויב וזה לא רגש שמופיע באופן מידי בהכרח, הוא נבנה מהמון פרטים ורגעים שיוצרים היקשרות וערבות הדדית.
המדרון המהיר- מה אני אגיד לך, במציאות פה בארץ ואולי זאת התחושה הפרנואידית שלי, יש קונצנזוס כזה שיש מסלול אחד והוא כמובן חתונה, ילדים, משכנתא. אז אחד מהצדדים מאוד כזה נרתם בהתחלה וממהר להגדיר דברים הכיוון הופך למובן מאליו.
לגבי המשפט האחרון, סוגים שונים של קשרים - בשבילי התשובה היא קצת מורכבת לפורום הזה אבל אני יכולה להגיד בכמה מילים שאני חושבת שקשר יכול להיות שלם ואהבה יכולה שלמה גם הם זמניים או לא מחייבים. תנסה לעשות דברים שהם לאו דווקא ללכת על בטוח. בשביל כל אחד אלה דברים אחרים. יכול להיות שתכיר אשה שאין אתה פוטנציאל זוגי מדהים אבל יהיה לך מעניין אתה מאוד, אתה תלמד ממנה דברים, היא תלמד ממך - אתה תגדל מזה, אתה תצבור חוויות משמעותיות ועמוקות שיעזרו לך בהמשך עם קשרים מחייבים.
עוד משהו שלא כתבתי מקודם, אני בטוחה שאתה יודע להבחין מתי אשה לא מספיק בעניין שלך. זאת לא סיבה להתאמץ יותר. זאת סיבה לחפש משהו חדש. למה שלא תהייה עם אשה שנורא נמשכת אליך ומתלהבת ממך? ואל תעיז לחשוב שאין אשה כזאת. וודאי שיש :) הכל עניין של כימייה. עד היום פשוט לא הייתה כימייה הדדית מספיק חזקה זה הכל.

acemcjack

New member
לגבי חתונה

אני לגמרי מבין, אבל כשאני מתכוון לזוגיות, אני ממש לא מתכוון לחתונה וילדים. אני לא מחפש כלה ואם לילדיי". זה משני לגמרי, ולא באמת מעסיק אותי כרגע. מה שאני מחפש, דבר ראשון, זה קשר שמבוסס על אהבה, עניין, כנות ותקשורת. כמובן שהבחורה לא בהכרח יודעת את זה, אז יכול להיות שהרצינות שלי והישירות שלי אולי מפחידים ולא מרגשים. זה בהחלט משהו שאני צריך לחשוב עליו.

אגב, בהחלט גם ניסיתי קשרים קצת אחרים, כמו עם אותה ידידה שהחלטנו לנסות לראות אם יש משהו מעבר. כמו שציינתי, היא היתה שונה ממני לגמרי (ומהטיפוס של הבחורות שאני בד"כ יוצא איתן), ואני לא בטוח שזה היה מוביל בסוף לזוגיות. אבל כאמור, זה הסתיים באותו משפט קבוע, עוד לפני שקרה משהו בכלל.

למה שלא אהיה עם אשה שנורא נמשכת אלי ומתלהבת ממני... תתפלאי, אבל אין. לא מישהי שאני יודע עליה, בכל אופן, ולא מישהי שאני בעצמי מרגיש איזו כימיה איתה. הרי זאת בדיוק הסיבה שפתחתי את הפוסט הזה!

אם עד היום לא מצאתי מישהי שהתחושה היא הדדית, אבל יש כל מיני בחורות שכן רוצות אותי (ומכירות אותי קצת לעומק), מילא, אבל גם זה לא המצב.

למעלה