בלעין יא חביבתי

InDaHouse

New member
בלעין יא חביבתי

דוגמא לשיתוף פעולה יהודי ערבי מופלא שיצר חברויות אמת. אמנם ישנם ילדים המקללים מתחת לשפמם את כל היהודים וזורקים אבנים על המפגינים ועל החיילים. אני מאמין שבכוחה של הקהילה בבלעין לחנך טוב יותר את הילדים הנ"ל שהם מיעוט שולי בכפר בשיא הכנות. מארועי יום שישי: http://mishtara.org/hingus/?p=70 בתמונות שתראו בלינק תבינו למה ה"ערבים הם הרוצחים בדם קר" ולא היהודים.

NorthernStar

New member
תמונות קשות

אבל תודה שהבאת. אני כבר מפיצה ברחבי העולם, שיראו את "טוהר הנשק" ואת מה שקורה במדינת ישראל למי שמעז להתנגד למשטר.

InDaHouse

New member
עצוב עצוב ומפחיד

ואני הייתי שם והייתי אמור להיות גם הפעם. אם יבואו כולם בשבוע הבא אני אבוא שוב! כנראה זו רמת המסירות שצריך להקדיש למאבק זכויות האדם. זכויות האדם נקנות בדם אך בדם הן גם אובדות. המאבק הפלסטיני הוא דוגמא מצויינת לאלימות שהובילה להישגים ולאחר מכן החריבה אותם.

NorthernStar

New member
ורק רציתי שתדעו,

כל המפגינים נגד האפרטהייד ונגד הכיבוש בישראל - אתמול בהפגנה כאן קראו לתמיכה בכם וכולם הריעו כשהזכירו אתכם, במיוחד את אלו שמפגינים נגד המלחמה וסופגים הרבה מאוד ארס. חיזקו ואמצו, אתם עושים שם מלאכת קודש. (ואני מקווה שאף אחד לא ייפגע עוד בהפגנות)

הצביעות ועזות המצח חוגגת

"פעילי שלום" עלק, "פעילי זכויות אדם", כן בטח... "אנרכיסטים", זה בכלל מצחיק, בדיחה לא פחות גרועה מההיפים של שנות ה60'. פעילי פוזה אולי, אם זה היה היה כולל ולא כל כך סלקטיבי ומגמתי אז אולי היה אפשר לקרוא להם פעילי שלום או פעילי זכויות אדם, אבל אתם הדבר הכי רחוק משני אלה, אין לכם מושג מה זה אומר, מאוהבים רק בפוזת ה"מהפכן", ה"מורד נגד הממסד והנורמות", "נונקונפורמיסט בגרוש", מעבר לכך אין שם כלום. בסך הכל פעילות פוליטית אינטסנטית, לא ערכים, לא אידיאלים ולא שום דבר אחר, יש אג'נדה פוליטית אנטי ציונית ושונאת ישראל שכולה יישור קו הם הפלשתינים, זה הכל, למה להסתיר את זה? למה לכסות את זה בכל מיני נגדרות מטופשות אחרות? הרי זה כל העיניין. כאשר יש פיגועים? שקט מוחלט, שכחתי, לאזרחים שנרצחים בכוונה תחילה אין זכויות אדם, זה "מגיע" להם, לזה פתאום יש "הסבר", מעניין מאד... כאשר אירגון טרור מפר את הריבונות שלנו הורג חיילים ויורה במקביל קטיושות כהסחה - כלום ישראל אשמה

yanivib

New member
ממש עיצבנת אותי עם ה"אפטהייד"

בואי ותסבירי לי איזה אפרטהייד בדיוק יש כאן ? האם לערביי ישראל יש פחות זכויות במדינת ישראל ? האם יש אוטובוסים רק ליהודים ? האם יש ספסלי ישיבה רק ליהודים ? הדמגוגיה הזולה של הפלסטינים והשמאלנים פשוט מחליאה ויותר מזה. אותי כישראלי, הדמגוגיה שלכם פשוט מרחיקה מכל הנושא (שאולי הוא צודק) שלגביו אתם נלחמים - וחבל כי ההפסד הוא כולו שלכם. מעבר לכך, אני רואה בחומרה שאתר תפוז נותן במה לדמגוגיה,שקרים ושינאה כפי שאת מפיצה כאן בפורום. אני פניתי להנהלת תפוז בבקשה להבהרות בנושא

NorthernStar

New member
כשמשפחה ערבית רצתה לגור בישוב יהודי

האם קיבלו אותה בסבר פנים יפות? אתה זוכר את סיפור קציר? ומה לגבי שפה? אם שתי השפות הרשמיות של ישראל הן עברית וערבית - מדוע בבתי הספר במגזר הערבי כולם חייבים ללמוד עברית אבל לא ההפך? מדוע אתה לא דובר ערבית אבל חברינו מהמגזר כן? ומה לגבי תקציבים, האם אם ניתנים באופן שווה? ומה לגבי היחס בנמל התעופה לערבי שנוסע לחו"ל לטייל או חוזר, האם הוא שווה ליהודי, כי הרי שניהם אזרחי המדינה... האם הדגל וההמנון אכן מייצגים את כל תושבי המדינה? האם מערכת החינוך במגזר היהודי אכן מחנכת לשיויון זכויות? האם למדת את ההיסטוריה והתרבות הערבית? בוא נתחיל בזה, ואז תגיד לי שלא מדובר באפרטהייד ובאפליה!

yanivib

New member
תשובות

"כשמשפחה ערבית רצתה לגור בישוב יהודי " תשובה: למה כשיהודי רוצה לעלות להר הבית, או לבקר בקבר יוסף או מערת המכפלה או אפילו לבנות בית בהר חומה, אסור לו רק בגלל שהוא יהודי ? "מדוע בבתי הספר במגזר הערבי כולם חייבים ללמוד עברית אבל לא ההפך? " תשובה: בבית הספר היהודים לומדים שנתיים ערבית. " ומה לגבי תקציבים, האם אם ניתנים באופן שווה?" תשובה: כשיהייה ניהול תקין ברשויות הערביות, הם יקבלו יותר תקציבים. כרגע המצב ברשויות הערביות הוא מגוחך-יש להן אלפי עובדים שלא עושים כלום ובולעים מייד כל תקציב שמגיע. " ומה לגבי היחס בנמל התעופה לערבי שנוסע לחו"ל לטייל או חוזר" תשובה: בכל העולם ערבי הוא בגדר חשוד בטרור והוא עובר בדיקות בטחוניות מקיפות. מה לעשות שאת רוב פיגועי הטרור בארץ ובעולם ביצעו ומבצעים ערבים ומוסלמים ? "האם הדגל וההמנון אכן מייצגים את כל תושבי המדינה?" תשובה: מדינת ישראל היא מדינת העם היהודי - אין לו ארץ אחרת בעולם שבו הלאום היהודי יכול לממש את לאומיותו. לערבי לעומת זאת, יש לא פחות מ-20 מדינות ערביות ו-50 מדינות מסולמיות שבהן הוא יכול לממש את לאומיותו הערבית ואת דתו המוסלמית. ודבר אחרון - אפרטהייד היה גזענות לשמה - גם אם בישראל קיימת הפלייה קלה כלפי המגזר הערביף הרי שהיא לא מתקרבת לאפטהייד. איתי בעבודה עובדים ערבים ישראלים, יש שופטים,עובדי שרות המדינה,שוטרים,כלכלנים,מהנדסים וכדומה שהם ערבים ועובדים ללא שום הפליה. להפך - יש גזענות כלפי יהודים ,והנה דוגמא: * לחוג כלכלה באוניברסיטה יותר קל להתקבל אם אתה ערבי - משום שיש הפליה מתקנת. * לי כיהודי אסור לעלות להר הבית * לי כיהודי אסור לגור בהר חומה. * לי כיהודי אסור להכנס לרמאללה.

NorthernStar

New member
האם אתה דובר ערבית

כשם שערביי ישראל דוברי עברית? תחשוב על זה רגע. מדוע שמשפחה ערבית תפנה לבית המשפט העליון כדי לגור היכן שהיא רוצה? "הר חומה" אינו אדמה ישראלית. בהר הבית יש מסגד, אין שם שום מקום תפילה יהודי. מקום התפילה היהודי הוא הכותל. "בכל העולם ערבי הוא בגדר חשוד" - לא רק שאמירה זאת גזענית, היא גם שקרית. במדינה שלי לא עושים racial profiling בשדה התעופה ולא מעכבים ערבים. זה רק במדינות אפרטהייד. מדינה המיועדת ל"יהודים בלבד" היא מדינה גזענית. הרי הנאצים רצו את גרמניה ל"גרמנים בלבד". לגבי החוג לכלכלה - קשקוש בלבוש, ואת זה אני אומרת מידע. את זה יאמר מי שנכשל בקבלה. את אותו הדבר אמרו על יהודים בתקופות שונות, אגב. אבל בדיוק את אותו הדבר. 20 מדינות ערביות? אנא מנה. האם אתה רואה מדינה פלסטינית בתוכן? למה שתיכנס לרמאללה? היא לא חלק מהמדינה שלך, וכרגע אתה נחשב שם כחלק ממכונת הכיבוש.

sela v

New member
ובכלל מי שמונע כניסה להר הבית

ולרמאללה זה היהודים, ולא הפלסטינאים.

כנסי

תשמעי טוב א. אנחנו לא נגד מדינה רק של יהודים ב. תראי לי במדינות ערב כמה יהודים חיים? וניראה אותך גרה באיראן והולכת עם דגל ישראל ישר הורגים אותך. ג. מי שבוגד (כמוך) במדינה שלנו צריך לזרוק אותו לים התיכון ד. שבי בשקט אין לך זכות להגיב פה את לא גרה בישראל בכלל אז מי את.

babaganooj

New member
תגובה

מדוע יחיא עייאש ומוחמד דף נחשבים גיבורים ברחוב הערבי ? לזכר יחיא עייאש הוקמה מצבה ממלכתית ורחובות ומוסדות פלסטיניים נקראו על שמו. מדוע ברוך גולדשטיין אינו נחשב גיבור בקרב רוב היהודים ? מדוע אין שום רחוב על שמו של גולדשטיין ובטח שלא מצבה ממלכתית מטעם המדינה. ועכשיו לשאלותייך: ""הר חומה" אינו אדמה ישראלית" שטויות - מי החליט , את ? הר חומה היא חלק ממדינת ישראל ומישראל המקראית - מהנהר ועד לים "בהר הבית יש מסגד, אין שם שום מקום תפילה יהודי. מקום התפילה היהודי הוא הכותל. " הר הבית הוא המקום הקדוש היותר לעם היהודי - זהו ההר שבו שכן בית המקדש. זה שהמוסלמים בנו שם מסגד שמטמא את האדמה זה לא מעניין אותי - זוהי אדמה יהודית קדושה. "במדינה שלי לא עושים racial profiling בשדה התעופה ולא מעכבים ערבים" באמת ? איפה את חיה ? אולי בלבנון או מצרים. אם את חיה בבריטניה,ארה"ב או ישראל - המדינות המובילות המלחמה נגד השטן המוסלמי - אז את תבדקי משום שיש סיכוי מאוד גבוהה שאת מחבלת שרוצה לעשות נזק - בדיוק כמו ב-119 ובניסיון לפני שבוע באנגליה. "מדינה המיועדת ל"יהודים בלבד" היא מדינה גזענית." קראת את מגילות העצמאות\הגדרות המדינה של סוריה,מצרים או ירדן ? כתוב שם במפורש שהן רפוליקות ערביות איסלאמיות. מה ההבדל בין זה לבין "דמוקרטיה יהודית" ?

sela v

New member
מדינת ישראל רואה בכל אנשי

המחתרות גיבורים, וגם בחייליה. תגיד לי מה ההבדל בין חייל לבין לוחם פלסטינאי?

על מה לעזעזל אתה?

"מה ההבדל בין חייל ללוחם פלשתיני"? מדובר במחבלים, רוצחי אזרחים, כשיטה, אזרחים תמימים ולא קשורים, מתוך כוונה תחילה! אתה קולט את ההבדל? מתחיל לקלוט?, אנחנו והם...זה לא אותו הדבר, גם לעולם לא יהיה, אתה עושה עוול לנו, כן גם למחתרות, הם לא עשו פיגועים בבריטניה, הם פגעו בממשל המנדט וחיילים בריטים, אולי זה פסול ושנוי במחלוקת, זה הבדל עצום מייחיא עייש. אין כאן "גם מדינת ישראל", הבעיה היא רק שם!

sela v

New member
המחתרות שהיו ליהודים לפני קום

המדינה מאד דומות למה שהפלסטינאים עושים, לא זהות דומות. וגם שמיר שהיה מבוקש אחרי זה היה ר"מ ישראל.

לא, הSS היה דומה למה שהפלשתינים

עושים היום!, המתחתרות, אפילו הפעולות הכי קשות שלהם אפילו לא דומות. אם המחתרות היו מפוצצות מטען בלב מסעדה בלונדון בין אזרחים תמימים אז הם היו דומות, המחתרות עסקו בפעולות נקם ופגיעה בצבא ואנשי ממשל בריטי, כן זה פסול, כן זה פשעף לא, זה לא מגיע לקרסוליים של החמאס והג'יהאד האיסלמי, ממש כמו כ"ך עם כל הפנאטיות וקיצוניות מלאת השנאה והגזענות, בפועל, לא מתקרבים לאירגוני הטרור בחוסר צלם אנוש והשנאה המטורפת שלהם. קצת פרופורציות, ההשוואות שלך רק נותנות לגטימציחה לפעולות טרור, כאילו מה שהם עושים זה בסדר מאחר וגם אנחנו "עשינו את זה", כאילו אסור לנו להתלונן על זה.

יש לך ניתוק מוחלט מקונטקסט

באופן קבוע. אין לך בושה? עכשיו את משווה את ישראל לנאצים? אולי את צריכה אירוע אנטשמי טוב כזה שיהיה בקנדה, אולי אז תתחילי לקלוט את המשמעות של מדינה יהודית, נראה שנוח לך מידיי. כאשר בקנדה יהיה פיגוע טרור איזה יעשו כל פרופיל שירצו בשדה תעופה מלבד שימנע את הפיגוע, לא גזענות ולא כלום, כל הטרוריסטים בשנים האחרונות הם מוסלמים, כל הטרוריסטים השנים אחרונות הם בעלי מראה מסויים, ולכן בודקים כמו שצריך, בלי בולשיט של פוליטיקלי קולקט, בלי פחד שיגידו כך או אחר, יש נתונים ועל פיהם פועלים.

sela v

New member
היו פיגועים

ועדיין לא עושים הפרדות בשום מקום בעולם לפי צבע עור או לפי דעת. בכל אף אחד לא יודע מה הדת של האנשים כי זה לא מופיע בדרכון. ותפסיק לקשקש עדיין רוב היהודים לא גרים בישראל, וזה מראה משהו.

למעלה