בלעדייך.....

בלעדייך.....

בלעדייך כשאקום בבוקר זה לא יהיה בוקר של יום טוב, בלעדייך חום השמש לא תחמם את גופי כשאת חיממת אותי יחדיו, בלעדייך אור הירח כשהיינו יחדיו יהיה שונה כשאביט בו לבד, בלעדייך שירי אהבה יחדרו אל עצבות ליבי ויגרמו לי לדמוע, בלעדייך טו באב יהיה יום קשה של זכרונות. בלעדייך הכל אחרת אך אלו הם החיים. היי שלום אהובתי.

בלעדיך

זוכרת את המתיקות הזאת שנותרה לי בפה את עיניך, חיוכך היפה אחרי שהלכתי ממך זוכרת את מגע גופי עטוף בגופך זועק את שמך וכל כך רציתי לסוב על עקביי חזרה אליך כל כך רציתי ליפול שוב לזרועותיך אבל המשכתי ללכת ורק הדמעות שלי מלוות דרכי בנפלן וקשה לי בלעדיך וחושבת עליך כל הזמן.

אתה,,,,,,

אתה היית אחר,,שונה,, אתה היית קרן טובה וטהורה,,, אתה לי אהבה אסורה, נכנסת לחיי בסערה, זוכרת ליל ירח קסום אויר צונן ובשום ידך לוטפת, עוטפת. יחפה על החול החם, שעת בין ערביים, היום ייתם אל מול שקיעה אדומה, געגועים בדממה. מגעים גנובים תמימים ואוהבים נקטעו באיבם מתבוססים בכאבם. היה שלום אהובי, חבוי לנצח, במבוכי נשמתי.

שמים1

New member
בלעדיך ../images/Emo79.gif

לעדייך לילותי קרים סדין צחור שאפרוש על גופי לא יחמם את ליבי הדואב. בלעדייך קרני השמש כבו העצב פורש שלוחות. לא אדע כיצד לעצור , מתי להדליק את האור, לסלול שבילים בהם תצעדי אלי אהבה.

אביה49

New member
איתך ובלעדיך

לא מחפשת מישהו שיכולה לחיות איתו מבקשת מישהו שלא יכולה לחיות בלעדיו.

למעלה