בלעדייך

בלעדייך

בלעדייך הלילות שלי ריקים ודמעות יבשות זולגות על לחיי בלעדייך אין לי כלום ולו פיסת תקווה ישנה לנחמה בלעדייך אני כלי שבור המתרסק עד אין קץ שוב ושוב בלעדייך אני כלום תחזרי אלי אהבה

שמים1

New member
בלעדייך ../images/Emo79.gif

בלעדייך לילותי קרים סדין צחור שאפרוש על גופי לא יחמם את ליבי הדואב. בלעדייך קרני השמש כבו העצב פורש שלוחות. לא אדע כיצד לעצור , מתי להדליק את האור, לסלול שבילים בהם תצעדי אלי אהבה.

niva99

New member
בלעדייך

האמת שלי צצה ועולה גואה על פני השטח מרימה ראשה בעוז יש לה חיים משלה לאמת הזו איתך או בלעדיך.

b a b y s

New member
בלעדייך

בלעדייך יש לי כוח לעשות הכל העולם כולו פרוש לרגליי בלעדייך בלעדייך יש כל כך הרבה פסגות לכבוש כל כך הרבה חיים לחיות כל כך הרבה קיים לי בלעדייך בלעדייך יש לי אומץ לצאת החוצה גאה להרים את הראש להסתכל לחיים בעיניים ולכבוש אותם כולם בלעדייך יש לי הכל חוץ ממך....

בלעדייך

בלעדייך אני אני אני ולא אחרת ואני אוהבת כשאני אני אז אולי טוב שהלכת והשארת אותי רק איתי

b a b y s

New member
אני אני

כשאני היא אני ולא מישהי אחרת, אני הכי משוחררת... הכי חופשייה, הכי מאושרת... וזה טוב לי להיות אני, בלי מסכות, בלי משחקים, כי כשאני אני, אני הכי אוהבת את עצמי... ולפעמים זה, קצת קשה להיות אני, כי אני... רוצה להיות שוב קצת איתך, ובשביל זה, אני צריכה להיות אחרת....... הכהנת הגדולה, כתבת מקסים

בלעדייך

ואנחנו זרמנו יחד באהבה בלבה לוהטת אדומה וכשכבתה האש התקררה ליבי קפא נשבר דימעה נשרה טעם נשיקותך בפי טעם מר כי רק הזיכרון נשאר.

בלעדיך

למרות שקשה וכואב למרות שחסר לי בלב הפרפור האסור אני יודעת שבלעדיך אני חזקה יותר.

טאKילה

New member
בלעדיך...../images/Emo79.gif

בלילה על פני מיטתי זחלה ירחית קרן אור מבין חרכי התריס לתוך כרית ספוגה בדמעות דברתי כמו שיכור המדבר אל כוסו. , לילות געגוע אל ימיי מסרת כזאבה מסוגרת רוצה להימלט ליער אל השדות ערה להיות והלב קורא אליך, לא יכולתי בלעדיך.

לא יכול

לא יכול בלעדיכם חברי היקרים מילותיכם מחממות את לבי ונוכחותכם מחזקת את ידי תגובותיכם עוטפות בשירים של אהבה לאהבה או לזו שעזבה בלעדיכם אני לא אני כי בזכותכם שכינה בלבי ושירים לא אשיר בלי אותה אהבה, או אכזבה בלי אותה התמיכה אשריכם! ותודה.

odo13z

New member
בלעדייך...../images/Emo66.gif

עברו רק ימים אחדים...מי סופר? למי יכפת ? אין יום..אין לילה. כל פעימת לב..פועמת את שמך באוזני. דמותך לנגדי בחלומותי. בכל פינת רחוב נידמה לי שאני רואה את דמותך. בהמולת האנשים אני מדניין את קולך. קורא לי בשם החיבה...שהיית לוחשת באוזני...מימים ימימה. בכל משב רוח מאמץ נחירי להריח את הבושם שלך המוכר... חשבתי לי...הזמן יירפא את הכל. פתי הייתי. פתי גדול.

מתבשמת

New member
בלעדיי ../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

ברגע קד, אחד. נשיקותייך עצמו עיניי. ריח גופך דבק בפניי. ידך שקעה בגופי. שאון געשך כבש את פי. נותר ציפוי לשפתיי... ברגע גוהר, אחר. הלכת. נשארתי בלעדיי.

למעלה