בלעדייך

ביאנה

New member
בלעדייך

אני איתך ולא בלעדיך אוהבת אותך ולא יכולה להפסיק אל תגיד לי שאצטרך להיות בלעדיך כי אין בלעדיך אין כלום בלעדיך כל כך הרבה איתך כל כך הרבה אהבה שאתה נותן לי במתנות שלך בליטופים שלך בחיוכים שלך וכלום בלעדיך כי אין בלעדיך בלי ידיך בלעדיך עכשיו אני כבר לא פה כי אתה לא פה כי אין בלעדיך יש רק איתך אני קפואה הקפאתי את הזמן ואת האהבה כי אין בלעדיך חיים מחכה לרגע שאהיה איתך כי אין בלעדיך לא אין בלעדיך אין אותי בלעדיך בלי ידיך מאת אנוכי ועצמי (בת 14) מוקדש לי` כל הזכויות שמורות@ אשמח לקבל תגובות וביקורת (בונה)

צבי54

New member
לביאנה...

מכיוון שאת אומרת שאת בת 14 תגובתי מחולקת לשני חלקים... 1.אם מדובר כאן באהבה,הרי שאת צעירה מדי בשביל לאמר בלעדיך וכו`....עוד יהיו לך אהבות ...לא לדאוג. 2.באשר ליצירה כיצירה...היא בסדר גמור יחסית לגילך... ולנסיונך ככותבת... אם תלמדי כמו שצריך במיוחד את השפה העברית,אני מניח שדרכך תהיה סלולה בכיוון משוררת ..אם תרצי בכך... יותר מכך לא אוכל לאמר בשלב זה... אני מקווה שהייתי מספיק בקורת בונה... שיהיה לך שבוע נהדר

*קסנדרה

New member
ביאנה הצעירה בת ה- 14

ביאנה ביקורת, אם מקבלים אותה נכון, היא ביקורת בונה. אך לא תמיד. לצערינו יש אנשים שיכולים להעביר ביקורת שגויה. אז הנה אני אשתדל לנהוג בך ברוך, כפי שהייתי נוהגת בכל נערה בת 14 בראשית דרכה, ככותבת הגיגים, שירים או כל כתיבה יוצרת אחרת. כיאה לבת 14 כתבת את אשר על ליבך - אין בלעדיך..... נכון, כך מרגישים בגילך, כל אהבה היא עולם ומלואו, וכמסתיימת אהבה מרגישים שאין חיים, כפי שאת הרגשת בשעה שכתבת את השיר. היופי בשיר שלך זה התום והיופי של הנעורים. ואין אני יכולה כאדם מבוגר להסביר לך, ואיני צריכה שיש חיים, ויש התחלה אחרי כל סוף.... כי רק השנים מלמדות את האדם לחוש כך. השיר בהחלט מעביר את תחושותייך היטב הקורא יבין בקלות וזה מאוד חשוב. המשיכי.... בהצלחה קסנדרה

ביאנה

New member
תודה רבה רבה

אבל לא ממש הבנתם אותי נכון מה שכתבתי בשיר לא בדיוק עובר עליי ממש. זהו רק מצב היפותטי (מקווה שכתבתי את זה נכון) שתיארתי לעצמי. יש רגשות כאלה לפעמים, כאילו האהבה היא כל העולם. האם אין זה כך? הרי כל מה שאפשר לתת ולקבל היא האהבה! האהבה היא המטרה, וכל שאר הדברים בעולם הזה הם האמצעים להשיג אותה! לפעמים כשאוהבים מאוד מאבדים את הצפון. עד לא מזמן הייתי מאוהבת עד לשד עצמותי ושכחתי מהכל. הייתי מאוד מרוכזת באהבה הזאת כשבדרך הפלתי חללים רבים כמו חברים, ידידים, משפחה, תחביבים. שלשום חזרתי להכרה והבנתי שנמאס לי לחיות בעולם שבו האהבה שלי אל אותו בן אדם היא הדבר היחיד שקיים, כי ידעתי שברגע שאני יאבד אותו יקרה מה שכתבתי בשיר, וזה מאוד מפחיד. אז אני עדיין מאוהבת מאוד אבל מקפידה לא להתמכר. מה דעתכם?

אנגלינה

New member
בלעדיך ( הגרסה שלי ):)

כל העולם זה חור ענק שחור שבולע אותי בלעדיך, מרגישה כאילו טובעת באוקינוס הכי עמוק בלעדיך, מרגישה שאין חיים אין נשימה אין אלוהים אין נשמה בלעדיך, אבל כשאני איתך אז הכול נוצץ כמו הכוכבים כשאני איתך מסוגלת לעמוד בסופה הכי חזקה כשאני איתך אני יודעת שיש מישהו שיתפוס אותי כשאני אפול כשאני איתך אני מבינה כמה העולם ורוד אבל בסופו של דבר אתה לא איתי אתה איתה מרגיש אותה מחזיק אותה מלטף אותה ואני לבד רק מנסה לנשום בעולם שהוא בעצם רק חור ענק שחור..................................................... אנגלינה

ביאנה

New member
לאנגלינה

את דברת בשיר גם על האיתך ענין שאני ניסיתי להתעלם ממנו. עכשיו אני מצטערת על כך. ממש מדהים1 אך אשמח לקבל גם ביקורת על השיר שלי

אנגלינה

New member
אני חושבת שהשיר שלך מקסים!!!

אבל האמת קצת קש לי לתת ביקורת אני קוראת וממה שנהנית משאירה תגובה משלך נהנתי מאוד אבל כפי שאמרתי אני סך הכל בת 17 ולכן אני לא ממש מנוסה אז חוץ מלהגיד שהשיר ממש מקסים ושממש נהניתי אני אשאיר לקסנדרה ולאנשים המבינים יותר ממני לתת הצעות מצטערת אנגלינה

yanaw

New member
מבינה

היי! אני ממש מבינה אותך!!! אולי כי אני בגילך ולכן אני יכולה להבין יותר.. לא יודעת. בכל אופן השיר יפה ואולי הוא לא קשור אליך רגשית או בכיוון אבל אולי למישהו אחר זה יכול להתאים... באשר לאלה שגדולים מאיתנו (יענו מבוגרים) זה שאתם חושבים שאנחנו קטנות\קטנים מכדי לאהוב באמת או לאהוב בכלל- לדעתי זו התנשאות. כל אדם יכול לאהוב באמת, לאהבה אין גיל בדיוק כמו שאין גיל לאהבה... אין לי שום כוונה אחרת חוץ מלהביע את רגשותי ולכן אל תקבלו כל שיר שתקראו כאן כ``התחלה של משוררת`` רובינו רק מנסים להקל על הכאב... אך אני חייבת להודות שהעובדה שכולכם מבקרים את השירים - אפילו אם היא ביקורת בונה - מחמיאה... אולי לא לאחרים אבל לי כן.

ביאנה

New member
לyanaw

תודה פשוט תודה רבה על המילים הנפלאות והתמיכה. אז בת כמה את? איזה שירים את כותבת? אשמח אם תשתפי אותי, ואם נוכל להתכתב באי מייל שאת יכולה לשלוח ע``י הקשה על שמי ליד ההודעה :)

למעלה