בלי קשר לשום דבר פה

zee

New member
רועי גבר

מה המצב? אתה רואה נכנסתי לנה נ.ב מה בדיוק כבר עשית...

hermoni

New member
חחחחחחח הרוסיה הגיעה

ממצק מתוקה? איך עבר השישבת? המנהלת פה כועסת עליי כי קראתי לה בצחוק תימניה אז היא ניעלבה וכל הזמן נגדי:)) מסכן אני והבטן שלי:) תשיגי ICQ המספר שלי זה 93287338

תותי-בת

New member
חרמוני אם אני אעלב מבחור כמוך מצבי יהיה רע מאוד, חוץ מזה שאני גאה מאוד שאני תימניה ואני יודעת שאתה מטורף על תימניות כי הן הכי יפות וחוץ מזה תחשוב פעמיים על כל מילה שאתה מוציא מהפה... אז יאללה שנה נושא למוזיקה שחורה כי זה נושא הפורום... ליאת.

hermoni

New member
שוב אני צריך להסביר את עצמי

א. אני לא יודע מאיזה סיבה פנית נגדי אבל זה בסדר אני רגיל לזה מהפורום הקודם אז כנראה שיש בי משהו שגורם לאנשים לשנוא אותי לפני שהם עוד פוגשים אותי עכשיו ZEE הזאת זה חברה של חבר שלי שסוף סוף הצליחה להתחבר לפורום הזה אז סתם רציתי לתת לה הודעה שתרגיש שהיא שייכת ופעם אחרונה שבדקתי גם היומולדת שלך לא קשור למוזיקה שחורה אבל זה המצב בייבי

BiG^*^DaNiEl

New member
כן נכון כל הנורדיאנים דבילים

אבל הם נחמדים וצורבים דיסקים יפים נכון רועי? בריא על כווול הנורדיאנים באשר הם (טוב חוץ מאשר) דניאל

תותי-בת

New member
אין צורך חומד אל תסביר את עצמך אני לא נגדך ואל תחשוב שאני נגדך אני בחיים לא אהיה נגד אנשים מהפורום שלי ואני תמיד אתמוך בכם!!! ואני ממש לא שונאת אותך אני לא שונאת אף אחד פה וגם לא אשנא אני שמחה מאוד שהיא הצליחה להתחבר לפורום - ברוך בואך והיומולדת שלי קשור מאוד למוזיקה שחורה, זה תאריך היסטורי... ../images/Emo8.gif חוץ מזה שהכנסתי אותו כי הוא קשור למסיבה בג´י שהיא יום למחרת ובאים לשם אנשים מפה ואני רוצה לפגוש אותם... יש בעיות? תפנה להנהלת הפורומים בדרישה להעיף אותי, אתה יכול להיכנס לדף שלהם ולשלוח להם מייל דרך הדף של הפורומים - איך שהגעת לפה... ליאת.

BiG^*^DaNiEl

New member
וופה... לא לקחת דברים רציני מדי

שלא יקרה מה שקרה ביואל בסוף וואללה יקנו גם את תפוז

תותי-בת

New member
חלפה.... :) ומי שלא הבין לא משנה... לא יקרה פה בחיים מה שקרה ביואל חוץ מזה, נתתי לחרמוני אפשרות להעביר ביקורת על מנהלת הפורום שלו למרות שמצידי הוא יכול לעשות את זה גם פה ליאת - שלא שומרת שום דבר בלב ואומרת את כל האמת בפנים.

BiG^*^DaNiEl

New member
את יודעת בכלל מה שקרה ביואל...?

בלי שום נימת זילזול (שלא תריבי איתי גם
) את יודעת בגדול על כל הריבים שהיו שם?

BoR|S

New member
סליחה על הבורות אבל...

מי את היית בפורום של יואל? (אם היית). וגם תראו מה קורה, לא הייתי איזה כמעט 9 שעות בפורום וכבר אתם כותבים מלא הודעות לא קשורות
. נ.ב. אהה ריבים ביואל.... נוסטלגיה...
. בריא על כולכם BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

תותי-בת

New member
אהמ... הייתי MC תותי וכתבתי איזה 2 הודעות אבל אני יודעת מה הלך שם

תותי-בת

New member
תשובה אלייך לא ראפרית כינוי שחשבתי שיהיה חמוד אבל הוא מת.. ליאת - שגאה להיות המנהלת של הפורום הזה.

ken kaniff

New member
ערסים הם גם בני אדם

למה סנופ לא ערס? ביגי לא ערס? ג´סטין טימברלייק לא ערס? טוב, הוא לא. בכל מקרה, מספיק לשים תוויות. ליאור

למעלה