בלי קשר לשום דבר פה

hermoni

New member
בלי קשר לשום דבר פה

רק רציתי ליידע מי שלא ידע שסאב כבר עבר את ה9000 במכירות שלו ומתקדם לעשרת אלפים שזה איזשהו אלבום זהב או משהו לא? הקיצר נותנים לו כבוד עוד פעם מעכשיו בגלל זה

BoR|S

New member
כן רק חבל ש...

איזה חצי מהדיסקים האלה זכו לכבוד של לעמוד בין הדיסק של שרית חדד לדיסק של אייל גולן, יותר מידי ערסים קנו את הדיסק כי הם חושבים שסאב מייצג אותם. בריא על כולכם BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

תותי-בת

New member
בוריס! מה אכפת לך מי קנה את הדיסק של סאב?! כל עוד הוא הצליח והצליח מאוד שיבושם לו! ס א ב ל י מ י נ ל ש ו ל ט ! וגם אם ערסים קנו את הדיסק שלו! ליאת.

hermoni

New member
דווקא לי מפריע

שוב דעתנו מתנגדות אה ליאת? בסוף עוד תשנאי אותי:) לא טוב שסאב מקבל תדמית של ערס כי אז תהיה עליו סטיגמה ומה שיותר חשוב לדעתי מזה שהוא ימכור זזה שיבינו על מה הוא מדבר וערסים שקנו את הדיסק לא מבינים מה הוא רוצה

תותי-בת

New member
חרמוני... אני רואה שאתה מנסה אותי.. לך תדע... אולי... מי קבע שסאב קיבל תדמית של ערס?! הוא לא קיבל בינתיים שום תדמית של שום ערס! אז עשה לי טובה חרמוני אוקיי?! מאיפה אתה יודע אם הערסים מבינים או לא מבינים על מה הוא מדבר?! עשה לי טובה חרמוני, תן לכל אחד להפעיל את שיקול הדעת שלו איזה דיסק בא לו לקנות או לא לקנות ואל תיכנס לאנשים יותר מדיי לכיס! ליאת.

hermoni

New member
אשכרה אני מריח פה שניצל תירס טבעול

ילדה להירגע אני רק אומר מה שאני רואה חברים שלי לוקחים את האיזה סרט בתור שיר טוב ומזדהים איתו ואומרים שסאב כלי כי יש לו כובד זאת מילה של ערסים בעיקרון מהשיר הקזלבן של שנות ה90 ואח"כ שומעים את הוליווד ובכלל אוהבים אותו כי הוא מתייחס לבנות כמו שצריך אתה מבינה.? ככה חברים שלי הערסים רואים את זה ולהפסיק לשנוא זה עושה רק רע

תותי-בת

New member
חרמוני... אני רגועה מאוד... מצטערת להגיד לך, כנראה שאכן החברים הערסים שלך אוהבים את סאב, אבל זה טוב, כמה שיותר אוהבים יותר שומעים יותר קונים, זורם לכולם במדינה... ומה שטוב בחברים שלך זה שלפחות הם שומעים את סאב... ומי בכלל אמר שהוא שונא פה מישהו?... ליאת - שמתה שיפסיקו לדבר על ערסים כי זה לא ממש התחום שלה...

hermoni

New member
אז הנה משהו בשבילך

גם אני שונא ערסים פשוט הם חברים שלי והם מצחיקים אותי אני לא חושב שערסים זה הדרך להנחיל את ההיפ הופ בארץ אבל ככה זה קורה ואנחנו צריכים לקוות שהאמנים לא ישתנו בגלל הקהל חרמוני - שונא ערסים אבל צוחק מהם ומרגיש שינאה מליאת בגלל האיגנור ליסט:)

yoavon

New member
אמממ סליחה ליאת???

סאב בהחלט קיבל תדמית של ערס, ובמיוחד הצל. אני בספק אם שמעת אותו מדבר בגיא פינס שהוא אמר: "ערסים זה טוב, זה לא רע" או "היום כל הצפונים מנסים להיות ערסים וכל הערסים מנסים להיות צפונים ואתה מוצא את כולם בזארה קונים בגדים" טוב נו... אולי הציטוט השני לא ממש קשור אבל אני בהחלט חושב שלסאב והצל יש תדמית של ערסים והם נהנים מזה

תותי-בת

New member
יואבון מה זה קשור זה שהוא אמר שערסים זה טוב זה לא רע לזה שהוא קיבל תדמית של ערס?! גם לדעתי ערסים זה לא רע זה טוב אז גם אני ערסית? זה ממש לא קשור, ובאמת צפונים מנסים להיות ערסים וערסים מנסים להיות צפונים, ואני עדה לכמה אנשים כאלו... ומה רע בדיוק שהם קונים בגדים מזארה? לדעתי הבגדים של זארה בסדר גמור חוץ מזה שהם הפכו להיות מסחריים אבל לא משנה.. בוא נחזור לנושא שלנו... אני חושבת שמי שרוצה לשמוע סאב שישמע סאב ומי שרוצה לשמוע מזרחית שישמע מזרחית - ושום דבר כמו לשמוע את שניהם לא יהרוג אף אחד!!! ואל תשכח שכמעט כל אחד מאיתנו נהג לשמוע סוגי מוזיקה אחרת לפני שהוא נכנס להיפ הופ... ליאת.

BoR|S

New member
אכפת לי בגלל ש...

האנשים האלה לא מעריכים את מוזיקת ההיפ הופ הישראלי, הם חושבים שזה עוד משהו כמו שרית חדד או סטייל אייל גולן רק בצורה שונה וזה ממש לא ככה, הם לא יודעי כמה סבל הושקע בזה כדי שיהיה לנו את הסצינה הזאת!!! נ.ב. להגיד "בגלל ש..." זה לא נכון מבחינה תחבירית-לשונית אבל אני לא שם זין
. בריא על כולכם BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

תותי-בת

New member
בוריס מאיפה אתה יודע אם הם כן או לא מעריכים את מוזיקת ההיפ הופ הישראלית?! מי אתה שתחליט דבר כזה?! ואיך אתה יכול לקבוע מי ערס ומי לא ערס?... מצפה לתשובה, ליאת. נ.ב לידיעתך הרבה מותר להגיד "בגלל ש.." אישרו את זה וזה כן נכון לאמר את זה...

BoR|S

New member
אני יודע כי זה מה שאני שומע...

ע"ע ההודעה של חרמוני: ההתייחסות שלהם לשירים הוליווד ולשיר איזה סרט אופיינית לכל ערס מצוי. ובקשר לנ.ב. שלך, ירדו לי 8 נקודות על זה במבחן בלשון אז כנראה שלא אישרו את זה. בריא על כולם BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

תותי-בת

New member
בוריס וויט דה ליין ../images/Emo8.gif המורה שלי ללשון אמרה לי ששנה שעברה אישרו את זה, כנראה שהיא דמיינה... מי יתן ולא ירדו לך עוד נקודות במחבנים בלשון... וכנראה שזה לא היה נכון באופן תחבירי במשפט... ליאת - שעשתה את הבגרות בלשון בלי ללמוד וקיבלה 80.

BoR|S

New member
תודה אחותי!!!

בריא עלייך, אני קיבלתי 66 בלי ללמוד ועם להעתיק
. בריא על כולכם BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

למעלה