בלי מילים.

מולוקו

New member
בלי מילים.

מתוק ונמהר, היה הרגע. ראיתי אותה , בטיפוף עקבים שחורים על אספלט כהה רגליה המפוסלות הרעידו תחת מסעיר טומן בחובו תפוח מרטיט. חצאיתה השחורה עטפה הכל בכיסוי מושלם בהירהור חטא מוצהר. שדיה המוצקות קראו דרור מתחת לחולצת הטריקו. פיטמותיה זקפו אוזניים לשמע קול צעדיה שיערה היה אסוף זורק קוקו אחורי על עורף מושלם. מתנדנד ברוח המהתל בקצב משכר, של שיכרון חושים מעלף. צווארה נטוי היה עיניה שחורות ונאוות, פותחות צוהר גדול לליבה הטהור. אפה הסולד השלים קשת שפתיה המופלא ונתן גוון סומק לפניה המתקתקות. ידיה הענוגות לא החזיקו מאום, מלבד את מבטי המשתאה. כאילו ראיתי את אלת האהבה יורדת מהיכלי האולימפוס רק בכדי להרעיד את מיתריי.

טאKילה

New member
טיזינג...../images/Emo79.gif

אוהבת להשיח דעתך שתרדה בי עוד דבש ששוב אשבה אותך ברוח תשוקה סוערת ידי חופרת נוברת לגעת להדליק גופך כמדורה מתפרעת. , אני הפושעת מהדסת מול עיניך על עקב גבוה דקיק מפזזת בסיבוב איטי מנענעת חמוקיים מתגרה עם זוג דדיים וישבן מעוגל דשן. , מתקרבת לחלציך צפוף שתהיה לי חושק, אהוב בשל כגפן כרמים חומדת לסחוט עסיס תאוותך ללגום בשקיקה את כולך עד יין אהבתך.

מולוקו

New member
מעשה חושב.

ידעתי אותך היום בצל עצי הלימון. נשקתי לאצבעות רגליך ינקתי אותם לפי ליטפתי את ירכייך נוגע לא נוגע ליטוף מרחף, כמו פרפר לאש נוגע ולא נוגע יודע שזו האש אבל בכל זאת נוגע. עליתי במעלה רגליך, לשוני ליקקה את לובן עורך הבהיר. פיסה אחרי פיסה התקדמתי במעלה הגבעה עד כי הגעתי אליו. עמדתי מלכת והשקפתי מבט ,ראיתיו מתנפח כמו טווס, לח ורטוב כמו ברבור, הנחתי ללשוני לפלוש ולעיתים למצוץ. את הזדעקת ובראשי תפסת, ואני הייתי לך ציפור. עליתי בגבעת האהבה, נשכתי לביטנך הקעורה עד לאשכולות שלך. מצצתי את ציץ אשכולתיך ליקקתי אותם בלשוני כתינוק בן יומו המחפש את מזונו, טעמם היה כצפיחית בדבש, טעם עורך התערבב עם טעימת דובדבנך, וכאילו הקצפת היתה שפתיך ופיך הפעור הבוערים מתשוקה. את התפתלת כמו לביאה ובקשת עד סוף העולם, עד כי באתי אליך...

למעלה