אנשים בלי אמונה ובלי לב. אני ישר ידעתי שהיא כוסית. ראיתי את זה בכתיבה שלה.
א איליה29 New member 13/3/13 #16 אנשים בלי אמונה ובלי לב. אני ישר ידעתי שהיא כוסית. ראיתי את זה בכתיבה שלה.
א איליה29 New member 13/3/13 #21 אני מחכה שוויש תפרגן לך. בלי אישור שלה, את לא כוסית,ולא משנה התמונה.
ל לא מתדיין בקלות New member 13/3/13 #27 Damn סאעמק אני צריך לצאת לפגישה עכשיו וזה נושא שבאמת ראוי להתעמקות צעד תעמדי כמו שאת. אל תלכי לשום מקום אני חוזר ונמשיך מאיפה שהפסקנו.
Damn סאעמק אני צריך לצאת לפגישה עכשיו וזה נושא שבאמת ראוי להתעמקות צעד תעמדי כמו שאת. אל תלכי לשום מקום אני חוזר ונמשיך מאיפה שהפסקנו.
W wish2 New member 13/3/13 #68 אני לא אוהבת לנאום אני רוצה שתהיה לי הזכות לממש את היתרון הזה. ואני פה. בדיוק ביטלתי טיסה לקריבים. שמעתי שאוכלים שם חמץ.
אני לא אוהבת לנאום אני רוצה שתהיה לי הזכות לממש את היתרון הזה. ואני פה. בדיוק ביטלתי טיסה לקריבים. שמעתי שאוכלים שם חמץ.