בלי מילים...
P puma141 New member 13/3/13 #7 יא כוסית.. חחח תראי ת'תחת.. *סימור, אני היחידה שדואגת לך פה, אל תזלזל* עכשיו העלית דרישות!
P puma141 New member 13/3/13 #10 הכי קטע שכל פעם שמישהי שמה תמונה- הכל נעשה שקט.....שמתי לב לזה. כולם בוהים..יו זה באמת..זה גוף, עם ציצים..אלו לא רק אותיות.. ואז-בום! 54653654534 צפיות-ושקט! ראבק, שקט!
הכי קטע שכל פעם שמישהי שמה תמונה- הכל נעשה שקט.....שמתי לב לזה. כולם בוהים..יו זה באמת..זה גוף, עם ציצים..אלו לא רק אותיות.. ואז-בום! 54653654534 צפיות-ושקט! ראבק, שקט!
מ מכופף ונועץ New member 13/3/13 #60 את אוהבת הפתעות? גם אני. תפתיעי אותי במסר עם תמונה שלך טלי. מתחשקת לי הפתעה. ואני גם הייתי ילד טוב היום. יחסית לנסראללה.
את אוהבת הפתעות? גם אני. תפתיעי אותי במסר עם תמונה שלך טלי. מתחשקת לי הפתעה. ואני גם הייתי ילד טוב היום. יחסית לנסראללה.
מ מכופף ונועץ New member 13/3/13 #71 תתחרטי שוב נו. אני הרגשתי שאת רוצה. וחיכיתי וחיכיתי. ורק בסוף אמרתי משהו.
T talibatata New member 13/3/13 #72 חחחח, הרגשת שאני רוצה מה בדיוק? אולי, אשנה את דעתי. אז...תמשיך לחכות. טלי.
א איליה29 New member 13/3/13 #12 אם זאת את, אני במאבקך הצודק נגד כל אלו שאמרו שאת לא כוסית. אבל למה לא שמת את הפנים? יכול להיות שהם לא מתאימים לגוף?
אם זאת את, אני במאבקך הצודק נגד כל אלו שאמרו שאת לא כוסית. אבל למה לא שמת את הפנים? יכול להיות שהם לא מתאימים לגוף?