בלי הגרעין

• פותח הנושא jock
  • פורסם בתאריך

jock

New member
בלי הגרעין

יכול להיות שלא קראתי מספיק היסטוריה, או שלא קראתי את הדברים הנכונים אבל עדיין לא הבנתי לגמרי בשביל מה נוצרו הטקסים, הלחשים הכישופים? איזו מטרה הייתה להם? אני יודעת על זה ממש מעט. מה המטרה שלהם בימינו? מה היא מטרת העיסוק בהם? גם כתוב בכמה מקומות שזו בכלל דרך חיים, מה היא אותה דרך חיים? מה זאת אומרת? זה כמו בספר "כישוף וקסם", שינוי המאכלים, הלבוש, הריהוט? קראתי די הרבה (נראה לי לפחות) התנסתי מעט ועדיין נשארו לי המון שאלות פתוחות שאני לא מוצאת את התשובה אליהן. זה כאילו שלמדתי איך לפתור תרגילים במתמטיקה בלי להבין בכלל מה זה. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בשאלות הספציפיות האלה ובכלל.

Nizzan Cohen

New member
"כישוף וקסם"

מתאר דרך אחת, מני רבות. אבל כן זו דרך חיים. המטרה שלהם היום - כמו בעבר, היא לעיתים פולחנית, לעיתים למימוש עצמי, ולעיתים להשגת מטרות. תלוי מי, מה, מתי ואיך
. ברוכה הבאה
. את מוזמנת לעיין במאמרי הפורום
. להקשיב ולהישתתף
.

jock

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אבל אני כבר מתעניינת בסביבות השנתיים שלוש, היו לי הרבה הגעות ועזיבות מהפורום והייתי מאושרת אם רק היו מוסיפים מאמרים שאני אוכל לקרוא, כבר חרשתי. הבעיה שלי היא שאני מרגישה שפיספסתי משהו, שלא הגעתי נכון לנושא או כל סיבה אחרת. ואני לא בטוחה איפה למצוא מה שאני רוצה. וזה משגע אותי.

את יודעת איפה לחפש?

קלישאה: חפשי את התשובה בתוך עצמך. יש בהן משהו בקלישאות- הן נכונות.(לפחות רובן)

Nizzan Cohen

New member
לדעתי הייתרון בנושא הזה...

זה שאם לא הגעת נכון לנושא - תינשור ממנו מהר מאוד. ואם אתה כן הגעת נכון - כשתלמיד מוכן המדריך מופיע. בצורה של ספר נכון, מורה (לא בהכרח דווקא מהתחום הזה) או פשוט ידיעה והרגשה (אינטואיציה). בקיצור - אם את באמת רוצה לדעת משהו חפשי אותו ביפנים - והמורה יגיע.

למעלה