בלי גושים

בלי גושים

זו נפת הקמח שמשמשת אותי עכשיו בנסיונות להפטר מהגושים לאחר הטחינה. אלגנטי, מהיר וקל. וזה סופלה השוקולד, גם הוא אלגנטי, מהיר וקל (וגורם לגרגורי הנאה. גררררררררררר)
 
ראיתי, אבל

התצלום בהשוואה בין גרגרים שיצאו ממטחנה עם דוזר ובלי מאוד משכנע. ועדיין, בשרשור ב HB על מטחנות דוזר, בלי דוזר ושימוש ב WDT, דן קן מציין שגם במטחנה עם דוזר (והוא משתמש בליגה שעולה על זאת של הרוקי. נדמה לי שמאזר מיני.) יש פיזור עוד יותר טוב (באופן משמעותי) כשמשתמשים WDT. כנראה שאם היתה לי מאזר מיני עם דוזר הייתי קצת פחות מתלוננת על בעיות אחידות. מישהו בעל מטחנה עם דוזר בליגה של רוקי פחות או יותר יכול לתת את התרשמותו בנושא זה?
 

mr dish

New member
כאשר אני טוחן את הקפה שלי - הוא נושר לו בקליל

ות ובאוריריות לסלסלה, ממתין להידוק הטמפר, ללא כל גוש או בעיה....לדעתי - הכל תלוי בטריות הפולים.
 

hosq

New member
אני חושב שאתה צודק...

ככל שהפולים טריים יותר, התופעה יותר בולטת... גם אצלי זה כך, אני מאמין שזה קשור לכמות הפולים במטחנה ולחשמל סטטי
 

mr dish

New member
איזה חשמל סטטי נוצר במטחנה קונית הפועלת

במהירות נמוכה?
 
זה יפה מאוד שאין לך גושים

בכתבה של HB על מטחנות ברמה של מאזר, יש תצלום של גרגרי קפה שנטחנו במאזר מיני עם דוזר ובלי. הופתעתי לראות את אותם גושים מוכרים, כמו אדמה לחה שגרפו אותה, בתוצר של מאזר בלי דוזר. אני מניחה שלמטחנה שלך יש דוזר, אם כך.
 

mr dish

New member
לא, אין...למאסטרו אין מכונות המחלקות למנות.

שאצלם תקריב של מה שהיא מסוגלת לתת?
 
למעלה