בלינק פשוט גדולים

בלינק פשוט גדולים

אני מצטער אבל בלינק 182 פשוט גדולים והמתופף שלהם פשוט ענק!!!!!!!! ושכל המטאליסטים יאכלו בולבול

אתה הטמבל פה

בלינק כפי שכבר ציינתי הם להקה עלובה שכל אבל כל השירים שלהם אותו דבר יש להם מתופף טוב אבל זהו זה שהם צריכים להסתובב ערומים בקליפים בישביל למשוך תסומת לב זה פשוט עצוב

Blink 182

בלינק הם אחלה להקה, למרות שהם לא נגנים גדולים הם יודעים לעשות מוזיקה שאנשים אוהבים.. :)

הבעיה היא

שלקהל אין דרישות גבוהות, לכן הוא מסתפק בדציבלים הגבוהים והגיטרות הצורמות וחסרות כל המלודיה של בלינק.

metal head

New member
BABY אתה צודק ו...

ו בקשר להודעה שהיתה לפני זה... הם יודעים לעשות מוזיקה שMTV אוהבים ואני חושב שאני לא צריך להמשיך להסביר...

גם....

גם בריטני ספירס הבקסטריט בוייז ושרית חדד יודעים לעשות מוזיקה שאשים אוהבים וכל אחד מהם הוא זבל גדול בלינק הם זבל בינוני-

בלינק הם דרגה אחת מעל כל הזבל

האחרים שציינת רק בגלל שהם מצחיקים, אז זה עושה אותם קצת יותר מקוריים. אבל אם הם לא היו מצחיקים הם היו סתם עוד כמה צעירים שהקימו להקה, ולא היו מחזיקים מעמד.

^hunter^

New member
עוד משהו...

שתבינו , בלינק עושים רוק אמריקאי שזה רוק נורא פשוט ותופס. אמנם הוא לא נחשב הרבה בחוגים הגבוהים של המוזיקה אבל מאוד כיף לשמוע אותו. אותו דבר עושים גרין דיי וכו´

בלינק עושים חרא אמריקאי....

זה נורא תופס זה כן אבל כפי שכבר אמרתי גם בריטני גרין דיי הם בסך הכל להקה טובה אבל יש להם כמה שירים בחדש שהם דומים לבלינק כמו בסקט קייס הגרוע אבל מצד שני מינורטי והחדש חביבים אבל ללא ספק נימרוד הישן שלהם שיש לי אותו הוא אלבום טוטאל רוק מצויין עם שירים נורא יפים

JOE KALIBER

New member
יופי

גם לימפ ביזקיט מצחיקים (כלומר הקליפים שלהם מטומטמים עד שזה מצחיק) זה לא הוףך אותם ללהקה טובה

לימפ ביזקיט הם קצת שונים

הם עושים היפ הופ רוק. הבתים עצמם בשירים שלהם הם מאוד טובים כי היפ הופ הולך מצויין עם רוק ( ראה רד הוט צ´ילי פפרס ), אבל כשמגיע הפזמון הם גרועים כי יש להם את הגיטרות הכבדות שפשוט עושות רעש ולא מזהים בכלל אקורדים, לא שומעים מילים. סתם בלגן.

JOE KALIBER

New member
רד הוט צ´ילי פפרס זה ממש לא

היפ הופ משולב עם רוק, בעיקר לא אם את/ה משווה את זה ללימפ ביזקיט. רד הוט משלבים כל מיני אבל בעיקרון הם אלטרנטיבי

Distorted...

New member
אז בפעם הבאה שזה קורה...

תקטע את זה בהתחלה, ותגרור אותו לפורום רוק. אני בכלל מתפלא על מנהל הפורום שלא קטע את זה קודם.

מנהל הפורום לא ער בשעה 4 בבוקר

לכן לא מחקתי. אני גם לא חושב שיש טעם למחוק כבר את זה. בפעם הבאה אני אשים יותר לב.

Distorted...

New member
אם ככה...

אני קורא לרפורמה בניהול הפורומים!!! לא עוד מנהל אחד, אם כי מנהל ואחראי משמרת!!!! :)))))))

למעלה