בליל סערה

שירקאן12

New member
לא מים קרים מהמקרר

נסיכה מהמקלחת...

רק מים חמימים

זהו נגמרה הטירונות עבורי מזמ,ן רק מים חמים לא רותחים אבל חמים ונעימים לגוף שהיייתי בצבא היו מקלחות במים קרים ומהירות שלא יסתיימו להם המים והיו ימים בסיני שנשארנו ללא מים עם שיער מלא סבון ולכן שמרנו בחדר בקבוקי מים לשעת חירום אבל עכשיו בבית במקלחת הנאה שלי יש מים חמים ונעימים בכמות ולא מגזימה במקלחת , כי יש לו רק כנרת אחת , לא צריך לבזבז מים סתם ככה

magda

New member
שלום איש הלילה.. חשבתי שיש כאן מסיבה../images/Emo151.gif

magda

New member
כןןןן יש כאן מסיבת פיגמות בתוך פוכים ו.....

רוצה להשתתף שירקאן ורוכב שלנו גם פה. הנסיכה כישפה אותם היית מאמין

ben 911

New member
מגדה, לא יכול להיות שהנסיכה מכשפה. ../images/Emo13.gif

היא הרי פיה טובה.

magda

New member
מי דיבר כאן על מכשפות רעות ..הנסיכה היא פיה..

וגם לה יש כוח לעשות כישופים כאלו שהם רק טובים כי היא לא סתם נסיכה...

יקרתי המתוקה

כרגיל אני עושה אהבה במילים קצת חלומוץת בהקיץ על מה שחלקתי עם החבר בעבר את מוזמנת לחלום איתי בליל סערה ולחשוב על זוג אוהבים שהגשם דופק על גג הרעפים לא ניתץן להרדם ושנינו יחד מתחת לשמיכת הפוך שלךו במיטה קטנה אהבה זה הכל , והיתה שם אהבה ענקית אבל היא נגמרה ונשחקה ונחתמה בשנת 94

magda

New member
נסיכה יקרה בואי אני מזמינה ליצור איתך...

מציאות חדשה עבורך ..את יכולה לקחת מה שקרה בשנת 94 רק שאולי נשנה את השחקנים... את השחקנית הראשית והכי חשובה..עכשיו צריכות למצוא נסיך חדש עבורך אם היית מלכה הייתי מציעה לך מלאך .. משהו שלמדתי בחיים זה שחלומות יוצרים מציאות ואת יודעת לחלום ולהביא את החלמות שלך לכתב... משם הכל יכול לקרות בשנת 2008 נסיכתינו היפה פגשה נסיך שבא מארצות הרחוקות לפגוש אותה. מי הנסיך שואלים כולם ..את זה נוכל לגלות כשהנסיכה שלנו תמשיך את הסיפור. נסיכה יקרה לך (כולנו) יש את היכולת ליצור לעצמך החיים שאת חולמת. מחכה להמשך סיפור

תמיד אבא אמר שהנסיך יבוא מעבר לים

ואכן הכרתי בחור מקסים שבא מספרד וכיום חי בקולומביה וצריכה לחשוב על נסיך חדש , קסום ומיוחד מבטיחה לך מחר אחרי הבדיקה אשתדל להמשיך את הסיפור היום הראש שלי בונה סיפור איך מחר עובר הכל בשלום והתוצאה אומרת שהכל תקין ואז קובעים תור לצינתור החוזר , ואחרי זה הנסיכה חוזרת לעצמה מתחילה ללכת ומורידה אתץ הסוכר ואז הראיה משתפרת והיא פותחת דלך לשאר החיים ומחפשת את נסיך החלומות הוא גבוהה ועדין עם עיניים בהירות ושיער בהיר ואהב לפנק את היפיפה שחיכתה לו שנים רבות ואיתה הוא יחלוק חיים פשוטים ושקטים וברק בעינים ואהבה בלבבות

magda

New member
נסיכה יקרה כל זה את יכולה ליצור במחשבה

לזה קוראים דימיון מודרך ..אין ספק שאת מסוגלת ליצור מצב בריאותי טוב יותר עם המחשבה את תוכלי להוריד גם את הסוכר. תחשבי ותחלמי והכל יהיה כמו שאת מבקשת. אם ראית את הסרט הסוד שמסתובב באינטרנט שם גם מלמדים על זה בהצלחה מחר

משתמשת בדמיון מודרך

שאני מטפלת באנשים אחרים משתמשת המון בדמיון מודרך , זה עובד נהדר קשה לאדם לערוך לעצמו דמיון מודרך בעבר בכתיבה האירוטית שלי הדמיון המדורך הוציא מני ספורים מדהימים שאןתם אני שוקלת להוציא כספר של סיפורים , רוצה להגיחע לרם אורן הכתיבה שלי דומה לכתיבה שלו

magda

New member
אז לכי על זה תפסיק לשקול דברים

ותתני לכישרון שלך להוביל אותך...תשתמשי בדימיון שלך גם להוביל אותך לא רק אחרים. תיראי את עצמך אחרי כל הדברים האלו וזה יקרה. יום מקסים לך

בן מקסים

אני יודעת להביא הבה לכל מי שתמתקרב אלי מוצא את המיועד/ת שלו/שלה המון חברים ליוותי לחופה , למרות זאת נשארתי לבד ויש מישהו למעלה שמזכה את האנשים הקרובים אלי שמתפללת עבורם בבריאות ובאהבה משתדלת לעשות רק טוב לאנשים , אולי בשביל זה עדיין כאן על פני האדמה פיה לא, אבל שליחה של הבורא עלי אדמות בתנאי הזה חזרתי לאדמה בשנת 1999 באמת שמשתדלת לעשות טוב לאנשים אולךי השירים על האהבה פתחו פה משהו קסום אז תצטרפו לתחושת האהבה גם אם אתם ישנים לבד תזמינן אהוב/ה דמיונית לחלוק עמה את הליל זה עובד

ben 911

New member
נסיכה, אני איתך לאורך כל הדרך. ../images/Emo140.gif

שלך בהוקרה ובידידות עד נצח נצחים... בן.

למעלה