בליל סערה

בליל סערה

שהגשם זועף בחוץ , כיף להתכרבל ואם אתה יחד עם ההיא מתחת לפוך אז המיטה חמה יותר וגוף נוגע בגוף החגיגה גדולה מאד הלילה הלילה אבל שבא הבוקר קשה לקום כי "עבדנו " קשה הלילה אז זה טוב לערבי השבת הקרים שאז אפשר למשוך את הבקרים ואוח איזה שבת היא זו שהאהבה שמוצאת אותך בתוך שמיכת הפוך ביום ראשון שאתה קם עם חיוך אז יודעים מה התרחש שם בפוך

כפרה בתוך פוך אין אהבה

אהבה יש בין אנשים בין בני אדם בפוך יש רק חום שאותו אפשר לקבל במילא מבן זוג אוהב.

מצטערת שחכתי

אני עושה אהבה במילים כבר שנים ומסתפקת במילים בפעם האחרונה שהייתי בלילה עם אהוב היתה בשנת 94 אז אתה מצפה שאזכור מה בדיוק היה מתחת לפוך

ההתחיבות המשפחתית

לכן לא נכנסתי לשום קשר מחייב עד שאמא נפטרה ורק לאחרונה הסתיימה שנת האבל של אמא ז"ל

מאדאם פוך

אני יכול בשניות להזכיר לך מה קורה מתחת לפוך אני מקווה רק שאחרי כל כך הרבה שנים לא נצטרך לנקות קורי עכביש.

איש מקסים הרוכב בחשכה

לצערי לי מותר לעשות אהבה במילים בלבד הלב לא במצב בו מרשים לי להתרגש כמו פעם מאז הצינתור הקודם ועוד קצת לפני אסר עלי הרופא וכיום מחכה לצינתור חדש שיפתח את הצנרת שלא מספקת מספיק דם ללב אבל תסכים איתי שלעשות אהבה במילים זה כיף של חלום תשאל את בן לכתוב אירוטיקה בזה אני טובה במעשי אני מנועה מסיבה רפןאית , כרגע זה סיכון עבורי לכן גם לא מנסה לבנות זוגיות חדשה ונשארת לבד

נסיכוש..את יודעת שאני אוהבת אותך

אבל אני ממש לא מסכימה למה שאת אומרת....דווקא במצבך את צריכה לשחרר אנדרופינים שהם מזרזי החלמה, משפרים את מצב הרוח...ומי משחרר הכי טוב אנדרופינים????טוסטסטרון.[

ועוד משהו...כמי שקרובה לנושאי...

בריאות..לא שמעתי שרופא אוסר לקיים יחסי מין למי שעבר צינטור....נהפוכו...גם ספורט לסוגיו...

יש תנאים

נאמר לי רק ביום שאוכל לעלות שתי קומות ללא מאמץ אז לחשוב על זה אבל היום בקושי עלה 3 מדרגות וצריכה צינתור חוזר אפילו את הבדיקה בהרדמה סרבו לי ודחו אותה לעוד לודש כי הנשימה דפוקה והרופאה מרדימה בכירה לא היתה מוכנה לקחת סיכון

נסיכוש יש הבדל בין עליית קומות לסקס

לא חייבים לבצע תנוחות מהקמא סוטרה [למרות שגם זה לא מזיק] הבעייה יותר עמוקה..ובטח שלא נדבר עליה בפורום...

אחותי זה רדיו?

ההתרגשות היא המסוכנת , ואני מתרגשת מה לעשות ואז הלב דופק מהר כבר פעם הזעקתי אותץם שאחרי אורגזמה נכנסתי למצוקה והרגשתי לא טוב והייתי צריכה להסביר למה הגעתי למצב הזה , צחקנו על זה בל זה לא נעים ומאחר שהשילוב של בעיות נשימה קשות ולב מזייף אז החלטתי לעשות אהבה במילים וואלה זה כייף ונקי יותר

ואני אוהבת אותך אחותי

ואני גם יודע שחלק משמחת החיים שאבדה אצלי בגלל ההתנזרות שנכפתה עלי מודה שהייתי שובבה בכתיבה זה היה פורקן מיני נטו , עשיתי אהבה במילים זוכרת את הכתיבה ההיא ששלחת אותי להרגע קצת אז נרגעתי לגמרי וגם שמחת החיים חלפה לה מחיי אפילו הכתיבה הפכה יותר פרווה עד השיר הזה

נסיכוש...למרות אהבתי אותך אני לא יכולה שלא לה

להגיב..את החלטת להתנזר מסיבות ששמורות לך היא נכפתה עלייך, אני מכירה עשרות זוגות חולים וממשיכים לנהל אורח חיים מלא אין שום מניעה להיות חולים ולא לחיות ולחוות אהבה..

אולי כי תמיד הייתי עצמאית

כבר הייתי בזוגיות שהייתי חולה ותלויה בחבר וזה לא בריא לזוגיות ואז החלטתי לא יחסי תלות יותר וכעת שאני לא תמיד מתפקדת טוב ,אז מתקפלת ונכנסת למיטה ,לכן במצב כזה העדפתי להיות לבד , לוקחת מים לידי ונותנת לגוף להתאושש בשינה ,מתכנסת בפנים לא רוצה מבטי רחמים , וגם לא חסדים , אני עובדת מהיכולת הפנימית להתאושש , ולעשות מה שאני יכולה מתי שאני יכולה אודה שכן חסר לי החיבוק והחיוך , אבל שאהיה בריאה זה יקרה בקרוב אז הנסעיך יגיע אלי

שירקאן12

New member
"עבדנו" קשה הלילה../images/Emo40.gif

נסיכה קמתי היום יום א בלי לדעת מה התרחש מתחת לפוך וללא חיוך. אז תהיי יותר ספציפית...
אגב יש לך מים קרים בבית....

אצלי בבבית יש קור לא צריך מים קרים

להפיך מחממת מים כדי להתחמם ,הרגלים קפואות בלילה ואני קמתי עם חלום על קיץ ועל שסק וענבים ששטפתי לאחיינות קיץ ואני חפשתי שו להוסיף צחלת של האורחת כי לא היה לי מספיק אוכל להגיש לה

למעלה