בלילה

בלילה

בלילה, נפערת אלי, ונחשולי תשוקות פרצו אלייך מתוכי והאש לא כבתה. הסערנו יחדיו יצרים כלואים, ופרצנו מחסומי דרכים בעזות אשר לא ידעה שובעה. בלילה היית לי אישה בכל רמ"ח אברייך, וחשתי בבשרי חידודין חידודין בהיותנו כלואי תאווה. אבל השחרית צבעה אותנו באורות של דממה, ונותרתי מביט אל הדרכים וחושק.

יערית 1

New member
../images/Emo79.gif

בליבי בניתי גבולות , בין שבילי רגשות ותחושות, טווה סלילים של תהיות ובחוטים רוקמת חלומות. בנתיבי תשוקתך מובלת, בסערות ערגתך נסערת, אל ליבך החובק באלם בימים עטופי תהיות.

בכל עת בה הצלילים מתנגנים

אני נפעם בכל עת בה הצלילים מתנגנים בך, עולים לקראתי על גבי השיר ונפרשים עלי כגלימה כובשת. ואני ניצת, זורם ונלכד במערבולות התשוקה, ומתכרבל בערפילי פנטזיות. בואי ונלבה את הדליקה כל עת שהיא בוערת.

שמים1

New member
בלילה ../images/Emo79.gif

בלילה הייתי חושקת ניצוצות עיניי דלקו כאבוקה. הדליקו אש תמיד בעיניך בנגיעות קטנות של אהבה. בלילה , נעטפו רזים באיצטלה של חצות. בידיים רוטטות הסרת קליפות כלואות. שחרית צבעה ליבנו באורות של דממה. שבילי מילים עלומים ליבו אש התאווה.

בלילה

בלילה, יצקנו גוף אל גוף בהיותנו מפלחים תלמים של אהבה באש תאווה מתפצחת. ומשעה שנכבשנו במגעים פעורים, נארגנו שתי וערב ביצרים חושקים ונשאנו עצמנו אל שיאים. בלילה היית לי עדנה מתרפקת.

שמים1

New member
עדנה עוטפת ../images/Emo79.gif

בלילה , נארגנו שתי וערב שבילי אש חרטו מגע של תאווה. היית לי חוף אהבה בגלים זעירים של תשוקה התנפצתי לאפיקי חשק . ליבינו תשוקה לאור סהר זורח לכודים בנקיקי השתוקקות. היית לי עדנה עוטפת רקומה בצרור של ערגות.

נשמה עורגת

יש בך נשמה עורגת אשר בהיותה לכודה בשיר היא מתכנסת אל לבי ומפצחת בו יקודות מלהטים. ובהיותי נפעם, אני מביט בך מבעד לשמורות עיני ומשתלח אל חלומות נסערים. ובהיותי כלוא בכבלי הגיגייך, ניצתו יצרי.

יערית 1

New member
בחצות

בחצות הליל מבעד לערפילים מביט בי, נוגע ואוהב. בפעמוני חצות, משתרגת לתוכך מתעטפת באהבתך וסוערת.

באשמורת תיכונה

באשמורת תיכונה בהיותך צוללת אל נבכי חלומות, אני נוטל אותך בזרועותי ונלכד ברשפים המתפצחים מעינייך. וטוב לנו לרחף בארץ לא ארץ, ולגלוש במורדות שאיש לא ידעם, ולחלוק בינינו את מלקוח העדנה הנפערת מלהט תשוקותינו. ומי יתן, והשחרית לא תפציע אורות, וליל החלומות יוסיף לגלוש ולפלס דרכים אל מחבואי יצרים חןשקים

שמים1

New member
עם שחר ../images/Emo79.gif

עם הנץ השחר,בהיותי חובקת שארית חלומות,עוטפת אותך בזרועות רקומות עדנה. לכודה ברשפי תשוקה המתפרצים ממעינות ליבך. שחר הפציע אורות ליל אהבה הותיר משעולי ערגה הבוהקים מליבי בזוהר חמה.

אי שם בדרכי שחקים

אי שם בדרכי השחקים מילים שלך ומילים שלי שלבו אותיות, וכל מילה חשה להט שנרקם ונשמה ניצוץ של אהבה. ובמעטה של דממות אמרתי לעצמי, שאם נהיה אנו רתוקים אל המילים, בהיותן מתפתלות נהדק זה אל זו עזות מיוחמת, ומוסדות עולם יתנפצו.

יערית 1

New member
מילים

אוספת מליבי, מילים שקטפתי, יוצקת אותן, בתבנית של ערגה. עוצמת עיני, חלומות שחלמתי, פורשת אליך, בשבילי אהבה. שלל ענבלים, וצילצולי פעמונים, יבהקו אליך בזוהר כוכבי שמים.

למעלה