בלידינג לדיסק...

stavmax

New member
בלידינג לדיסק...

אני קודם כל יציין שאני לא מתכוון לעשות את זה לבד... רק לצורך למידה מישהו יכול לקשר אותי לאיזה מדריך באינטרנט על הנושא או בכלל איזה שהוא דף על הנושא? לכל חברה יש את השמן שלה(השמן המינרלי של שימנו, דוט 4 של הייס ....)? ואם בכלל זה מסובך מידיי כדי לעשות לבד? ועוד שאלה קטנה... מה קורה אם שמים נגיד במערכת של שימנו שמן שהוא לא מינרלי (נגיד את הדוט של הייס )? המערכת לא מתפקדת ? (לא ! לא ! לא שמתי אני סתם שואל מהתעניינות ...) תודה רבה סתיו

itayuri

New member
תשובה

באתר של יצרן הדיסקים שלך צריך להיות קובץ עם ההוראות תחפש שם. דרך אגב זה לא נורא מסובך ואם יש לך חוש טכני אז זה נראה לי אפשרי בבית. DOT4 הוא לא שמן של הייס הוא שמן ברקס רגיל למכוניות או אופנועים וניתן ליקנות אותו בהום סנטר (10 שקלים) מקווה שעזרתי איתי

giladz

New member
אם תכניס DOT4 למערכת שצריכה

שמן מינראלי (גם מגורה צריכה ועוד חברות) המערכת ברקס תיהרס. כל הגומיות ביפנים לא עמידות לDOT4 והם יהרסו.

galll4

New member
אבל מגורה עצמה אומרת ש בשמן דוט

אפשר להשתמש וגם על השמן עצמו רשום שהוא מינראלי

etal2

New member
לא נכון

מגורה אומרים שאם אתה משתמש בכל שמן אחר חוץ מהשמן שלהם שנקרא royal blood אתה מאבד את האחריות על הבולמים. אם כבר אז להשתמש בשמן מינראלי אחר (כמו של shimano) לעולם לא להשתמש ב-DOT לבולמי מאגורה זה יהרוס את האטמים וחלקי הגומי של המערכת. DOT אינו שמן מינראלי בכלל אלא מבוסס איזה כימיקל. אף שמן לא יאכל את הצבע מהשלדה כמו שה-DOT עושה.

למעלה