בלחץ אטומי

etiush

New member
בלחץ אטומי

אני נורא בלחץ מהמבחן עוד שבוע. בקושי יצא לי ללמוד, לא עשיתי קורס כי לא יכולתי, ועל כמה ספרים מהקורס הקודם ומכאלו שקניתי עברתי דיי בריפרוף. זה הפסיכומטרי השלישי שלי... בקודם קיבלתי 635 עם קורס. אני צריכה לשפר כב-70 נקודות, פתאום זה לא נראה לי אפשרי. יש לי כ-7 טעויות בפרק כמותי ומילולי (אנגלית אין בעיה), בכל אחד. יש משהו שאני יכולה לעשות בשבוע שנשאר כדי לחדד את העינינים ולהגיע לפחות טעויות בפרק? אגב, הזמן מאוד מלחיץ אותי ואני כמעט ולא מספיקה לסיים פרק. עצות?

בנוגע לזמנים:

אני עד לפני שבוע לא הייתי מספיקה במילולי לעשות את הבנת הנקרא, ובכמותי בקושי הייתי מספיקה את התרשים. אבל מאז שהתחלתי לעשות את הבנת הנקרא ראשון, נשארות לי בערך 5 דקות כדי לעבור על הפרק, או אפילו סתם כדי לנוח. את התרשים אני גם עושה ראשון בכל פרק כמותי - וזה מוכיח את עצמו (נשארות לי לפעמים 2 דקות, ופעם הייתי פשוט מפספסת 5 שאלות!...)

נכלולית

New member
הייתי חייבת להגיד לך תודה!!!!

עד עכשיו הייתי נאבקת בזמנים בפרק הכמותי אבל אחרי שראיתי את ההצעה שלך לגבי התרשים בתור החלק הראשון בפרק, הייתי חייבת לנסות וזה ממש ממש התאים לי- סוף סוף אני לא בלחץ כל הפרק!! (ואפילו מסיימת דקה וחצי לפני הסוף..)

etiush

New member
בנוסף, עזרה בשאלה

מחוברת הרישום שבה מצורפת בחינת 15H, פרק 3 כמותי שאלה 21, פשוט לא יוצא לי תשובה. במיוחד לא מתקרב לתשובה 2

NGEO9

New member
אז ככה,

לשתי הצורות שתי צלעות שוות (DC ו-AB, צלעות שוות בריבוע) וצלע אחת משותפת ED מה שמתבטל בחיסור ההיקפים. מה שנשאר לחסר: BE+AD-EC שתי הצלעות שנותרו במרובע פחות הצלע הנותרת במשולש y+x-(x-y)=2y קפיש?

etiush

New member
אוי

לא שמתי לב שרשום היקף ABED וחשבתי שמדובר על היקף כל המרובע :/ לא פלא שלא יצא לי. תודה

למעלה