בעיני סוטה חולת נפש כמוך? יש מצב. אלא שבמקרה כזה הדבר ייחשב לי כמחמאההרושם הוא לא שגוי, אתה סוטה!
בעיני סוטה חולת נפש כמוך? יש מצב. אלא שבמקרה כזה הדבר ייחשב לי כמחמאההרושם הוא לא שגוי, אתה סוטה!
אתה סוטה שצריך אשפוז כפוי במחלקה סגורה בבית חולים פסיכיאטרי!בעיני סוטה חולת נפש כמוך? יש מצב. אלא שבמקרה כזה הדבר ייחשב לי כמחמאה. בעיני המציאות? לא, אינני סוטה, צר לי לאכזבך. אם וכאשר תצליחי להתבגר ולהתגבר לרמה בה תוכלי להנפיק תגובה עניינית בלי הסטיות האישיות והפבלוביות שלך, תרגישי חופשיה לעדכן. עד אז, תיאלצי להמשיך לשחק עם עצמך (כפי שאת ככל הנראה מורגלת מזה שנים..).
ואוו, איזו אבחנהאתה סוטה שצריך אשפוז כפוי במחלקה סגורה בבית חולים פסיכיאטרי!
כן, מה הכתובת שלך?ואוו, איזו אבחנה. אשרייך. אשמח לאשפוז לזמן מה. קצת מרגוע מהזבל שנמצא כאן (לא בקומונה, בפורום) בזמן האחרון
. מסדרת לי משהו עם הקשרים והידע שלך בתחום?
יקירתי, בביה"ח הקרוב לביתי אין "אשפוז כפי במחלקה פסיכיאטרית"כן, מה הכתובת שלך?
אפנה אותך לביה"ח הקרוב למקום מגוריך, תוכל שם גם לבלבל להם את המוח עם ספירת העומר השגויה שלך.
לא צריך כפוי, אם אתה בא מרצונך החופשי.יקירתי, בביה"ח הקרוב לביתי אין "אשפוז כפי במחלקה פסיכיאטרית". בכלל, יש שכל לוגי קטן בדברייך, שכן אשפוז כפוי בדרך כלל לא מתחיל מאדם שמגיע בטוב ליבו לבית החולים
.
ספירת העומר מדויקת להפליא כמובן. בכל אופן, ליהודים שבינינו.
אם כך נראה שאת צריכה לעדכן את תגובתך הראשונה בה טענת לכך. אני רק לוקח את דברייך ומנסה ללמוד מהם מה לעשות. זה קשה כשאת קופצת כך מדבר לדבר. קודם טוענת לצורך באשפוז כפוי, אחרי זה רוצה שאתייצב עצמאית, אחרי זה מציינת שלא צריך כפוי. מה אחר כך, תשלחי אותי בכלל למרפאה הגניקולוגית?לא צריך כפוי, אם אתה בא מרצונך החופשי.
ברוך ה' אני סומך על הגולשות והגולשים המעוניינים שיידעו כיצד ומה לספור. שום נסיון הטעיה על-ידי הקפצת שרשורים מימי שישי קודמים בכוונת מכוון כנראה לא יגרום להם לשגות. ודאי לא לאחר הוספת האזהרות ובהתחשב בכך שנסיונות ההטעיה האלה חוזרים על עצמם מידי שבוע ומן הסתם מי שהיה צריך לדעת כבר למד מזמן.ספירת העומר שלך עילגת וליהודים בינינו יוכלו לראות איך היא צריכה להיות:
יפה, בזה אנו מסכימים כי גם אני סומכת ומצרפת את הספירה הנכונה כפי שכתבתי ולא המוטעה שלך:אם כך נראה שאת צריכה לעדכן את תגובתך הראשונה בה טענת לכך. אני רק לוקח את דברייך ומנסה ללמוד מהם מה לעשות. זה קשה כשאת קופצת כך מדבר לדבר. קודם טוענת לצורך באשפוז כפוי, אחרי זה רוצה שאתייצב עצמאית, אחרי זה מציינת שלא צריך כפוי. מה אחר כך, תשלחי אותי בכלל למרפאה הגניקולוגית?
ברוך ה' אני סומך על הגולשות והגולשים המעוניינים שיידעו כיצד ומה לספור. שום נסיון הטעיה על-ידי הקפצת שרשורים מימי שישי קודמים בכוונת מכוון כנראה לא יגרום להם לשגות. ודאי לא לאחר הוספת האזהרות ובהתחשב בכך שנסיונות ההטעיה האלה חוזרים על עצמם מידי שבוע ומן הסתם מי שהיה צריך לדעת כבר למד מזמן.

Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.