בלונדון גם אסור לקום להריונית ולפנות לה את מקומך, כי זאת חוצפה מצדך שחדרת לפרטיותה והנחת שהיא בהיריון.ומה בישראל? צפה בקובץ המצורף 48290
עזוב צחוק.בלונדון גם אסור לקום להריונית ולפנות לה את מקומך, כי זאת חוצפה מצדך שחדרת לפרטיותה והנחת שהיא בהיריון.
הייתי סופר רציניתעזוב צחוק.
גם. לא צריך איסור פורמלי בשביל זה. זה משתמע מהדין בנוגע להטרדות מיניות.ומה בישראל?
בשביל מה יש לנו עיניים?גם. לא צריך איסור פורמלי בשביל זה. זה משתמע מהדין בנוגע להטרדות מיניות.
הצעד הבא יהיה לשאול בשביל מה יש לנו ידיים...בשביל מה יש לנו עיניים?
מזכיר את הערבים שטענו שחיילי צה"ל לא אונסים פלסטיניות בגלל שהם גזעניםהחוק בארץ לא יתקבל
אשה שלא יסתכלו עליה תשוב שהיא מכוערת![]()
מותר, בנושא הזה אין שויונותולאשה מותר לבהות בגבר? או באזור מסויים בו?
מוגזםמותר, בנושא הזה אין שויונות![]()
מנצל את השרשור לבקשת עזרה מחוכמת ההמונים בסוגיה שאני מתחבט בה כבר זמן רב. יש נשים, או אולי נערות צעירות יותר, שהולכות עם חולצת טריקו שיש עליו כיתוב. עכשיו אני סקרן בדרך כלל ואוהב לדעת מה אני רואה או מה המשמעות של מה שאני רואה. התוצאה היא שאני מוצא את עצמי לעתים ממש מתבונן בחזה של נערה צעירה, מנסה להבין מה כתוב לה על החולצה. לא, החזה שלה לא מעניין אותי במיוחד. אבל מה לעשות, שם נמצא הכיתוב כך שאם מישהו יסתכל עלי מהצד, סביר להניח שהוא יראה אותי או יחשוב שהוא רואה אותי מתבונן ארוכות בחזה הצעירה.
איך מתמודדים עם זה? איך בכל זאת קוראים את הכיתוב, בלי ליצור את הרושם השגוי?
יכול? בוודאי. רוצה? לא. השאלה לא ממש קשורה לסוגיות "ברומו של עולם" אלא לכך שאני, מה לעשות, אוהב לדעת מה אני רואה וקורא. נוהג כך בשלל עניינים.אני מרשה לעצמי להניח שברוב הפעמים הכיתובים על חולצות של נערות צעירות אינם כוללים תובנות נדירות או דברים שברומו של עולם, כך שאתה בהחלט יכול להרשות לעצמך לוותר על קריאת הכיתוב.
אעצור אותך כבר כאן. אין לדברי שום קשר לדת ו/או לדתיים. חבל למשוך את הדיון לשם. שאלתי שאלה פשוטה. אם יש לך תשובה, אשמח לשמוע. אם אין לך, גם בסדר, אבל לא ממש מחייב תגובות ארוכות שמתבזרות לכיוונים חסרי כל רלוונטיות לעניין. תודה על הנסיון בכל אופן (את המשך הפיסקה הספציפית הזאת, לא טרחתי לקרוא).ובנוגע לסקרנותך? אחד הדברים המרכזיים באורח חיים דתי היא התגברות על יצרים
לא, דווקא אינני מחפש שום תירוץ. אני "בוהה" באותה מידה בחזה של בחורים צעירים שיש להם כיתוב על החולצה, אפילו של כלבים שמסתובבים עם סוודר בחורף, ועוד בשלל עניינים. זה שהחלטת לקבל חצי מדברי ושהשאר שקר, שיבושם לך. זה בינך לבין עצמך, לא רואה את עצמי קשור או אחראי לכך.אם אתה סתם מחפש תירוץ להכשיר את המנהג שלך לבהות בחזה של נשים צעירות
וכאן הפסקתי לחלוטין לקרוא את המשך תגובתך. ברצינות בן אדם, אין חובת תגובה. אם אין לך משהו ענייני להגיד וכל שחשקה נפשך הוא להראות כיצד אתה כל כך חכם שאתה יודע לאמת 50% מדברי ולשלול 50% אחרים, תהנה לך. רק אל תבקש ממני לראותך אדם רציני וענייני לאחר מכן. תודה מראש.פנה לרב
יכול? בוודאי. רוצה? לא. השאלה לא ממש קשורה לסוגיות "ברומו של עולם" אלא לכך שאני, מה לעשות, אוהב לדעת מה אני רואה וקורא. נוהג כך בשלל עניינים.
אעצור אותך כבר כאן. אין לדברי שום קשר לדת ו/או לדתיים. חבל למשוך את הדיון לשם. שאלתי שאלה פשוטה. אם יש לך תשובה, אשמח לשמוע. אם אין לך, גם בסדר, אבל לא ממש מחייב תגובות ארוכות שמתבזרות לכיוונים חסרי כל רלוונטיות לעניין. תודה על הנסיון בכל אופן (את המשך הפיסקה הספציפית הזאת, לא טרחתי לקרוא).
לא, דווקא אינני מחפש שום תירוץ. אני "בוהה" באותה מידה בחזה של בחורים צעירים שיש להם כיתוב על החולצה, אפילו של כלבים שמסתובבים עם סוודר בחורף, ועוד בשלל עניינים. זה שהחלטת לקבל חצי מדברי ושהשאר שקר, שיבושם לך. זה בינך לבין עצמך, לא רואה את עצמי קשור או אחראי לכך.
וכאן הפסקתי לחלוטין לקרוא את המשך תגובתך. ברצינות בן אדם, אין חובת תגובה. אם אין לך משהו ענייני להגיד וכל שחשקה נפשך הוא להראות כיצד אתה כל כך חכם שאתה יודע לאמת 50% מדברי ולשלול 50% אחרים, תהנה לך. רק אל תבקש ממני לראותך אדם רציני וענייני לאחר מכן. תודה מראש.
חשוב מאוד שתחיה מצוין. אני לגמרי מברך על כך.אני חושש שחל כאן בלבול.
בקשת לשמוע את דעתם של חברי הפורום. אם היית מעוניין לשמוע רק תשובה מסוג מסוים, היה ראוי שתגדיר זאת מראש. תשובתי (בן אם החלטת לקרוא עד הסוף או לא) נתנה מענה במספר מישורים (לא רק הדתי). אתה מוזמן לאמץ איזה חלק שאתה מעוניין בו , או בכלל לא. זה כבר עניינך, ואני אחיה מצוין בין אם תראה בי אדם רציני ובין אם לאו.
מה לעשות, כשאתה מתנסח כמו שהתנסחת למעלה, יכולת לצפות זאת מראש. החלטת בכל זאת ללכת על זה. זכותך המלאה כמובן, אבל די מגוחך לצפות ממני לשבת בשקט ולהשלים עם זה.ובכל מקרה אין לי כוונה להיכנס לויכוח בעניין, בטח לא כאשר אתה בוחר לרדת להשמצות חסרות שחר.
אמן, לך גם ולכל עם ישראל.שבת שלום ומבורך ורק בריאות!
חבל על הזמן לבזבז בלהסביר לו דברים, עקומת הלימוד שלו היא שלילית.אני חושש שחל כאן בלבול.
בקשת לשמוע את דעתם של חברי הפורום. אם היית מעוניין לשמוע רק תשובה מסוג מסוים, היה ראוי שתגדיר זאת מראש. תשובתי (בן אם החלטת לקרוא עד הסוף או לא) נתנה מענה במספר מישורים (לא רק הדתי, אלא גם הפרקטי). אתה מוזמן לאמץ איזה חלק שאתה מעוניין בו , או בכלל לא. זה כבר עניינך, ואני אחיה מצוין בין אם תראה בי אדם רציני ובין אם לאו.
ובכל מקרה אין לי כוונה להיכנס לויכוח בעניין, בטח לא כאשר אתה בוחר לרדת להשמצות חסרות שחר.
שבת שלום ומבורך ורק בריאות!
בספק, אתה סוטה וזה גדול ממך.יכול? בוודאי. רוצה? לא. השאלה לא ממש קשורה לסוגיות "ברומו של עולם" אלא לכך שאני, מה לעשות, אוהב לדעת מה אני רואה וקורא. נוהג כך בשלל עניינים.
בוודאי שיש קשר, כי אתה מציג את עצמך כדתי וחוטא ליצריך.אעצור אותך כבר כאן. אין לדברי שום קשר לדת ו/או לדתיים. חבל למשוך את הדיון לשם. שאלתי שאלה פשוטה. אם יש לך תשובה, אשמח לשמוע. אם אין לך, גם בסדר, אבל לא ממש מחייב תגובות ארוכות שמתבזרות לכיוונים חסרי כל רלוונטיות לעניין. תודה על הנסיון בכל אופן (את המשך הפיסקה הספציפית הזאת, לא טרחתי לקרוא).
הצהרת לא פעם שאתה גם כזה.לא, דווקא אינני מחפש שום תירוץ. אני "בוהה" באותה מידה בחזה של בחורים צעירים שיש להם כיתוב על החולצה, אפילו של כלבים שמסתובבים עם סוודר בחורף, ועוד בשלל עניינים. זה שהחלטת לקבל חצי מדברי ושהשאר שקר, שיבושם לך. זה בינך לבין עצמך, לא רואה את עצמי קשור או אחראי לכך.
אתה ילד פלספן ותו לא.וכאן הפסקתי לחלוטין לקרוא את המשך תגובתך. ברצינות בן אדם, אין חובת תגובה. אם אין לך משהו ענייני להגיד וכל שחשקה נפשך הוא להראות כיצד אתה כל כך חכם שאתה יודע לאמת 50% מדברי ולשלול 50% אחרים, תהנה לך. רק אל תבקש ממני לראותך אדם רציני וענייני לאחר מכן. תודה מראש.
הרושם הוא לא שגוי, אתה סוטה!מנצל את השרשור לבקשת עזרה מחוכמת ההמונים בסוגיה שאני מתחבט בה כבר זמן רב. יש נשים, או אולי נערות צעירות יותר, שהולכות עם חולצת טריקו שיש עליו כיתוב. עכשיו אני סקרן בדרך כלל ואוהב לדעת מה אני רואה או מה המשמעות של מה שאני רואה. התוצאה היא שאני מוצא את עצמי לעתים ממש מתבונן בחזה של נערה צעירה, מנסה להבין מה כתוב לה על החולצה. לא, החזה שלה לא מעניין אותי במיוחד. אבל מה לעשות, שם נמצא הכיתוב כך שאם מישהו יסתכל עלי מהצד, סביר להניח שהוא יראה אותי או יחשוב שהוא רואה אותי מתבונן ארוכות בחזה הצעירה.
איך מתמודדים עם זה? איך בכל זאת קוראים את הכיתוב, בלי ליצור את הרושם השגוי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.