בלוג על א-מיניות!

בלוג על א-מיניות!

ובכן, חבריי לפורום, היות ואני חולה ולכן אני משועממת עד מוות, החלטתי לפתוח בלוג ראשון בעברית על א-מיניות. זאת בהשראת בלוגים רבים שקיימים באנגלית, אבל אחד עברי עוד אין! להלן הקישור לבלוג - http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=asexuality ואני מקווה שעוד אתמיד בו, כי יש לי המון על מה לכתוב. בינתיים כתבתי רק רשומה אחת. פתחתי אותו דווקא ב"תפוז", אגב, כי רציתי שהוא יהיה תחת הכינוי של "ילדת הסוכר המרחף". ואני לא מתה על השם שלו, אז אם למישהו יש הצעות לשם אחר - נא להציע! [יש כאלה שמות מגניבים באנגלית, אבל אני לא מצליחה לחשוב על שם מוצלח בעברית. השם האהוב עליי מהבלוגים באנגלית, אגב, הוא Ace of Hearts.] למי שרוצה, אגב, לינק לבלוגים הקיימים באנגלית, הנה - http://www.asexuality.org/home/links.html#blogs המשך יום טוב
[ונטול מחלות, טישו-ים, מדי-חום והתעטשויות!]

inbardaf

New member
לפי כל הסימנים - יש לך פעת חזירים

והצבא לוקח על אחריותו את חזרתך לשירותיו.. המון בריאות ונרשמתי לבלוג שלך (לקבל עידכונים) אני מקווה שגם יהיה לי כוח/זמן לקרוא.. את סוג של שגרירת הא-מיניים בארץ

האמת שאני מרגישה הרבה יותר טוב!

החשש הגדול שלי עכשיו הוא סינוסיטיס, למען האמת. הסינוסים שלי בחיים לא הרגו אותי כל כך, והאמיני לי שהיחסים שלנו מעולם לא היו טובים >< אני רוצה לראות את עצמי ככזו
[סתם, אני מתבדחת על זה המון. אבל אני באמת רוצה כבר ~לעשות משהו~ בארץ, בנוגע למודעות. Baby steps, now.]

avi1283

New member
החלמה מהירה

וואו כתבת שם שיש לך 6 בלוגים? לי יהיה קשה להשקיע באחד. יפה שפתחת בלוג שמוקדש לזה, והשם לא רע לדעתי, אני בטוח אקרא.

בערך שישה, כן.

אני מעדכנת באופן ~ממש~ קבוע ושוטף רק שניים-שלושה מתוכם, אבל. תודה, אפילו שאני עדיין לא מתה על השם, ועדיין מחכה להצעות נוספות... מקווה שתהנה מהקריאה
בינתיים הוספתי עוד רשומה אחת, למי שרוצה לקרוא ^^

snoopytush

New member
חשבתי קצת על השמות לא בטוחה

שהם משהו אבל: ילדה בסגול או הבלוג הסגול, הצד השלישי ( נשמע יותר טוב לדעתי ), הצד ההפוך ועכשיו גם עלה לי הרעיון על מעבר לקשת ( כי אנחנו מעבר לכל קשת הצבעים בנושאי משיכה).

snoopytush

New member
כי דובר על זה שסגול צבע של אמיניות

פשוט הרבה כאן מתחברים לצבע

האמת היא

שאין לי ממש צבעים אהובים. אני חושבת שאולי פעם כחול היה הצבע האהוב עליי, אבל בשנים האחרונות בהחלט לא [אפילו שתמיד תהיה לי סימפטיה כלשהי אליו]. יש לי תחושה שמאז שהתחלתי לצלם, פחות-או-יותר, דווקא אדום החל להיות דומיננטי מבחינתי - אבל אדום שהוא בדיוק אדום. לא ורוד מידי ולא בורדו מידי, איזה אדום מדוייק שקשה לי לעמוד בדיוק על טיבו. אבל אני לא בטוחה גם אם ~זה~ באמת הצבע האהוב עליי
בקיצור - אין לי ממש צבע אהוב...

Mystic Circle

New member
אז טוב שהאדמתי אותך../images/Emo6.gif

מקווה שהאדום הזה מספיק אדום בשבילך
אני דווקא מעדיפה אדום כהה, בורדו, אדום דם...

amb2

New member
הרבה מחברות הפורום את מתכוונת בנים לא בעיניין

amb2

New member
סגול זה צבע קר אם את יודעת....

כל אחד יעשה את החשבון מה זה אומר שהוא אוהב צבע קר.... למי שלא יודע...אז צבעים חמים זה: אדום, כתום, צהוב....צבעים קרים זה סגול, כחול, טורכיז....קוראים לזה גלגל הצבעים. מלמדים את זה בבית ספר יסודי אני חושב.

Mystic Circle

New member
אתה חוזר בדיוק על מה שכתבתי בהודעה../images/Emo3.gif

בחיי שאתה כול כך מעייף! הרגע מחקתי בערך 3-4 הודעות שלך מאיזה שרשור.

למעלה