בלה בליסימה

WuTang21

New member
כמו בשמת..

הרבה דתיים הם קצת מסטולים מקריאת יתר..!! כגון: בלה פרוניד.. רק אלוהים יעזור לאנשים כאלו..

Jimmiet

New member
מה הקשר לדתיים?

דפקא זה נדיר. הם בד"כ לא מסתדרים עם ערבים, אבל לא משנה.. בכל מקרה אתה מסנן אותי

WuTang21

New member
כל הדתיים הירושלמים האלו..

הם קצת מסטוליםםםםםםםםם !! ואני לא מסנן אותך.. לא אשמתי שאני גם עובד וגם יוצא.. עכשיו אני חולה.. וגם לומד לג"ג שיש לי מתכונת מחר.. ביום רביעי יש לי בגרות בג"ג..אחרי הבגרות אני ישר עובד.. אחר כך יוצא.. ביום חמישי בבוקר אני הולך לעשות סיבובים קצת לקנות בגדים.. "מאמז תל אביב" ו"מרסל !!".. אחרי זה יש לי מסיבת סיום.. יום שישי אני בים.. בערב במסיבה.. ביום שבת אני ישן עובד.. ואחר כך מסיבה שחבר שלי מפיק !! וזה רק שבוע קטן אצלי.. אני לא יודע איפה אני אצליח עוד לדחוף את חברים שלי בכלל.. קצת אין לי זמן..

Jimmiet

New member
../images/Emo4.gifטוב

סננן :) יום אחד בירושלים ואתה מבין גדול. חחח מה ביקשתי?! הודעה אחת! טלפון! משו!
"יוצא" זה לא לדחוף את החברים שלך? ואל תקנה בגדים במאמז

WuTang21

New member
זונעעעעעעע !!

פעם אחת בירושלים ?!?! אני הייתי יותר פעמים אצלך מאשר את אצלי !! טוב בעצם לא.. אבל את ישנת אצלי כולה פעם אחת.. אני כמעט פעמיים אצלך !! וחוץ מזה.. שאצלי בהרבההההההה יותר כייף !! כי החדר שלי ירוק..!!

Jimmiet

New member
אחד הדברים המצחיקים החדר שלו ../images/Emo6.gif

הוא צבע אותו בעצמו... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Jimmiet

New member
כמעט פעמיים ישנת אצלי?!

מתי הפעם ש"כעמט" ישנת אצלי?!? ישנת אצלי פעם אחת. ואני אצלך פעם אחת. ואני הייתי אצלך כמה פעמים?! 10? 15?!.. אל תעצבן אותי..! והתכוונתי לפעם האחרונה נו...חחחחח.. כי איתי לא פגשת דוסיות
אצלך יותר כיף כי יש לך קומה לבד ושחף.
אבל אתה לא מאכיל אותי, החדר שלך ירוק בחלקו
, ואתה לובש גופיות של מאמז.

Amber68

New member
לדעתי המקרה הזה הוא פשוט

התגלמותה של האנושיות.. ומראה שכולנו בני אדם.. ובמקרה יצא לי לשמוע ראיון איתה ביום שישי.. ברשת ב' נדמה לי.. הם דיברו על המתנחלים וכו'.. היא היתה נגד וטענה שהמגרשים "יש להוקיעם" או משהו כזה, אבל לכאן כבר לא ניכנס כי כל אחד ודעותיו..

שנייה נראלי שלא הבנתי ....

היא הגנה על המחבל ?אוי זה הלילה..... אם כן,אז לא להתייחס למה שכתבתי

shiepki

New member
אני לא מבין אתם מכירים את השיר

או לא? איך חשבתם שהיא עזרה להם לתפוס אותו אם אומרים בשיר "על המחבל היא מיד נשכבת ומגוננת בגופה טרוריסט אבל גם אדם, שבלי גופה היה גופה"

טיפקסית

New member
מכירים מכירים [מבטא שאנן]

ד"א היא נשכבה עליו בגלל שיהודים רדפו אחריו ורצו לבצע בו לינץ' והיא נשכבה וגוננה עליו עד הגעת כוחות הביטחון. הייתי אז בת שש אני זוכרת במעומעם שזה עשה רעש גדול בזמנו.

אני מכירה אבל אני לא זוכרת

את הליריקס בע"פ,וגם לא שמעתי אותו כבר הרבה זמן אז ברח לי

למעלה