בלה בליסימה

fish snake

New member
בלה בליסימה

לפני כמה ימים התראיינה בלה בליסימה לרדיו משום שהדג נחש שרו את שירה בפסטיבל בשקל והינה הסיפור האמיתי ששונה קצת מגירסת השיר: טוב לפני הסיפור אני יציין שבלה היא אישה חרדית יום בהיר אחד יצאה בלה עם 4 ילדיה (יש לה יותר איזה 8) לשים אותם בגן ובבית ספר לאחר ששמה 2 מילדיה בגן המשיכה ופתאום היא ראתה איש רץ לעברה עם סכין ביד ואחריו המון זועם היא קלטה שהוא מחבל ושהיה פיגוע (זה היה לפני 10 שנים אז פיגועים היו עם סכין ולא פצצה) באותו רגע בלי לחשוב היא הפילה את המחבל הסכין עפה מידו והיא נשכבה עליו אנשים החלו לבעוט בה ובו וכיבו עליה סיגריות בקיצר הוציאו עליהם את כל העצבים בגלל שבלה נשכבה עליו היא ספגה יותר מכות הילדים שלה עמדו בצד ובכו אבל היא המשיכה לשכב עד שהמשטרה הגיע ופינתה את ההמולה שאלה שנשאלה אם היא הייתה עושה את זה גם היום היא ענתה כן ושאלו אותה למה? היא ענתה שזה החינוך שהיא קיבלה בבית

Skicker

New member
לא כל המתנחלים פנאטים

תאמין לי יש לי חבר גוש קטיף הוא נגד כל מה שעושים (חסימות וכו') גם אני נגד זה ועוד הרבה פשוט התקשורת הופכת אותנו לאנשים שיעשו הכל בשביל המטרה אני אומר לך בפינוי אף אחד לא ירה על חיילים לפחות לא מתושבי הגוש הם רגועים ולא שמחים מכל הבלאגן שעושים כל שאר הפנאטים עושים את כל הרעש

../images/Emo45.gif נכון וחוצמזה

כל הקיצונים האלה שחוסמים כבישים ועושים בלאגן הם סתם אנשים מהישובים בצפון שבכלל לא קשורים לתכנית התנתקות ואף אחד לא קרא להם לעזור הם סתם נתקעו המתנחלים שצריכים מוכנים להתפנות -בכללי-.

Skicker

New member
לא בדיוק מוכנים....

אבל הם לא ירביצו לשוטרים או יעשו משהו לא חוקי אלה שמתפנים הם אלה שעושים פנים אל פנים שזה לבוא לעבור בשכונות לדבר עם אנשים או אלה שמחלקים סרטים בצומת אבל לא אלה שחוסמים

Jimmiet

New member
../images/Emo45.gif

חבל שכולם מתעלמים מהעובדות כדי שהטענות שלהם יצאו נכונות והצד שלהם ינצח.

lioryifrah

New member
לפי דעתי היא דפוקה...

אני במקומה לא הייתי נוגע בדבר הזה...

shiepki

New member
לא יודע אם הייתי עושה את זה בעצמי

אבל הדבר האחרון שאפשר להגיד עליה זה שהיא דפוקה. ברגע שאתה בא לפגוע בבנאדם כמו שהוא פגע בך או בעם שלך אז מה הופך אותך ליותר טוב ממנו? "עין תחת עין רק משאיר את כל העולם עיוור"

lioryifrah

New member
אני פשוט לא הייתי מתקרב אליו...

אבל למה בשביל מחבל לחטוף מכות???

FunkyGiraffe

New member
אני יכול להגיד לך בליינד שלא היתי ע

ושה את זה מכל הסיבות שבעולם, כי אני לא חושב כמוה בין היתר אבל בכל זאת היא אישה אדירה על הרצון שיש לה ועל המחשבה והדרך שלה אישית כבן אדם אני לא מסוגל לחשוב כמוה

shiepki

New member
סבבה לא אמרתי שכל בנאדם נורמלי

חייב לעשות את זה, רוב האנשים כולל אותי לא היו מתנהגים כמוה אבל אני לא חושב שזה בסדר להגיד עליה שהיא דפוקה.

Jimmiet

New member
אז צריך להגן על מישו שבא להרוג אותך

?!?!?!??!?!? פאק. וואי, אין לי מילים.

shiepki

New member
איך לעזעזאל הבנת את זה?

הקשבת לשיר אי פעם?

טיפקסית

New member
הדעה שלי [ויסלחו לי רבים פה]

אני חושבת שהאישה הזו היא אחת הנשים האמיצות ביותר בארץ הזו. כל הסכסוך הערבי-ישראלי הוא סוג של מעגל, הם יפגעו בנו ואנחנו נפגע בהם בחזרה, בשביל מה??? , דם מיותר שנשפך לשני הצדדים,הן פלשתינים והן ישראלים. בלה באומץ שלה העזה לפרוץ את המעגל הזה ולהושיט עזרה לאחד נגד רבים. והגיע הזמן שיקומו עוד אנשים כמו בלה ויתנו דוגמא איך העולם הזה צריך להתקיים. יש לי המלצה לאלה מפה שאומרים שהיא דפוקה שהגנה עליו נסו לקרוא ספר בשם "שאהיד" מאת דני בר,אולי תבינו מה גורם לרבים מהמוסלמים להצטרף לארגונים ולבצע פיגועי התאבדות ופגיעות בישראל,זו המציאות האמיתית. בלה פרוינד-את מודל לחיקוי עבורי.

Jimmiet

New member
הוא רצה לרצוח אותה.

לרצוח אותה ואת הילדים שלה, ואת ההורים שלה, ואת כל מי שהיא מכירה. זו הייתה כוונתו. לא כוונתם של כל הערבים בעולם, אלא כוונתו.

למעלה