../images/Emo13.gif
ולסיכום [או שמא אני מקדימה את זמני?
], אפחד לא רואה כאן הודעות של מישהו מחליט, 'אה, לו אני לא אגיב'. לכל אחת לקח די הרבה זמן להשתלב בפורום, אבל אם מנסים, מצליחים
אני באמת חושבת שלמרות הכל, וכל הקשיים והמגבלות, בסופו של דבר אנחנו פורום מאוד מאוד חברותי. אבל אני חושבת שקצת העברנו את הפורום לריל לייף - כלומר, קשה 'להתקבל' לכל חבורה של אנשים שביחד כבר די הרבה זמן (ואנחנו כבר סגרנו שנתיים פורום, למרות שלא כולן היו פה כל השנתיים
), אבל בסופו של דבר, שוב, אני חושבת שאנחנו די טובות בקטע הזה.
מישהו [כרמלושית?] אמר שהתגבשנו יותר אחרי המפגשים, אני חושבת שדווקא היינו יותר מגובשים
במסגרת הפורום לפניהם. בערך מאז המפגשים כבר הבנו שיש מקום ויש מקום, ובהחלט העברנו את רוב השיחות שלנו לטלפון, מסנג'ר, אייסיקיו, SMS, מפגשים ובלוגים למיניהם
[אה, אבל זה היה תהליך איטי וארוך!
]. דווקא הוותיקות לא
כל-כך בפורום, ולדעתי הוא אכן עבר הסבה ליותר באגיסטי מאשר חברתי. שוב, בגלל שעברנו לערוצי תקשורת [|ריבוע|] אחרים, בעיקר. ולמה הוא קצת גוסס? טוב, באמת צריך להתחשב בכך שהסדרה לא משודרת בארץ הקודש כבר די הרבה זמן. אז עכשיו היא תתחיל שוב, ובטח יהיה גל של חדשושים, שאני מקדמת בברכה
וכן, אני חושבת שתמיד ישאר פה הקטע של ה'ותיקות', אבל נראה לי שאיכשהו זה לאו דווקא דבר רע. לכל חברה יש היסטוריה, ואם אנחנו ההיסטוריה... אז... הוריי.
[איכשהו המשפט 'רבותיי ההיסטוריה חוזרת' מעופף לי בתודעה.] אוף. סטיתי מהנושא לגמרי, בטח. בלה. אני במצב פטפוט
לסיכום: אין שומדבר אישי נגדך כמובן, לוקח זמן להשתלב אבל בסוף זה שווה את זה, וכלהכבוד על האומץ