בלה בלה...

Lorelai

New member
זה כי את מזל תאומים..

סתם.
אני לא אתחיל לכתוב מגילה כי חצי ממה שיש לי להגיד- כבר כתוב בהודעות למעלה. רק שני דברים- 1. אין לאף חבר פורום פה משהו נגד חבר פורום אחר. 2. אם זה כל-כך מפריע לך את מוזמנת (בטח שמוזמנת, כולכם מוזמנים. אפילו לא מוזמנים- חייבים.) לבוא למפגש פורום ב-24 (שבאמת צריך להתחיל לדבר עליו).

יקירתי../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

תראי, אני יודעת שדווקא אני חלק מה-"וותיקות" פה בפורום (כ"כ ותיקה שיכול להיות שאת לא מכירה אותי אפילו...)
ואני מאלה שיש לה פה חברות, ומכירה, ונפגשה וכו'.. אבל בכל זאת, אני יכולה להבין אותך.. כי גם כשאני הייתי חדשה פה הבנות היו קשורות אחת לשנייה עם בדיחות פרטיות, ונושאים משלהם לשיחה.. ולאט לאט, משתלבים. אני בטוחה שאף אחת פה לא עסוקה בלהחרים אותך.. נכון?
ותכלס, הפורום הזה הוא סוג של "מקום מפגש" לחברות שלא גרות אחת ליד השנייה ועדיין רוצות לשמור על קשר.. אז אם את לא רוצה לקחת בזה חלק אל תקראי את השרשורים... אם כן, קחי בהם חלק! אף אחד לא ייגרש אותך מפה!
וד"א.. כל הכבוד לך שאמרת מה שאת מרגישה! אני ממש גאה בך על זה!

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo45.gif לגמרי.. ועוד משהו.../images/Emo3.gif

בכל פורום, במיוחד כמו הפורום הזה (שהרב מכירים את הרב, ונמצאים ביחסים טובים גם בלי הפורום..], קשה להשתלב.
אני לא מכחישה את זה שיש בפורום הזה בעיה, יכול להיות שאנחנו באמת קצת סוגרים את עצמנו ולא נותנים לאחרים, בהחלט יכול להיות. אבל, אני יכולה להגיד לך מהניסיון האישי שלי שגם לי לקח כמה חודשים להיקלט. אני זוכרת שבהתחלה חשבתי שיש שעות קבועות לשיחות אוף [תארי לך, היו זמנים שהרב אשכרה היה קשור לבנות גילמור!
], ושאלתי את מיכל ומור אם אפשר להצטרף.
בכל מקרה, בהתחלה הייתי פגרה קרציה, אבל לאט לאט משתלבים.
חוץ מזה, אני בטוחה שאם תהיי בקשר עם מישהי גם לא דרך הפורום, ואם כמו ששמרית אמרה- תבואי למפגש- תרגישי הרבה יותר מחוברת.
אל תדאגי, יהיה טוב.

../images/Emo45.gif גם לעומר...

אנחנו סה"כ היינו מאוד מגובשות גם בעיקר אחרי המפגשים. גם לפני זה, אבל פחות... באמת, תבואו למפגש, תראו שיהיה יותר טוב.
אני גם, למשל, בתקופת לימודים נוראית, ואין לי כ"כ זמן... (מה שמזכיר לי, מבחן מחר במתמטיקה, היר איי קאם!
) אז יכול להיות שלא נתנו את ההזדמנות הזאת להשתלב, כי אנחנו בקושי כותבות, וגם כשכותבים אז זה מאוד קצת.
אני יודעת שיש פה עוד אנשים עם תקופות קשות בלימודים... ונגה, נראה לך ששכחנו אותך!?

scoobysnax

New member
תראי מותק,

אני הצטרפתי רק לפני איזה חודש (נכון? חודש?) ודווקא קיבלו אותי בברכה.. (אולי בגלל שאני הגבר הראשון פה מאז לחם פרוס.. לא יודע מה זה אומר, אבל זה ביטוי אמריקאי..
) אז נכון, יש להן את כל הבדיחות הפרטיות שלהן, וכל התמונות הקבוצתיות שלהן, אבל.. אממ.. שכחתי מה רציתי להגיד.. (damn history) אה! אבל לאט לאט משתלבים, ממציאים דברים חדשים לצחוק עליהם (אות ב-ו'? אגב שמרית, ראיתי שצחקת על זה בפורום ישובי השרון! לא יפה!!) תני לזה זמן, תכתבי הרבה, ולפני שתשימי לב, את תהיי משולבת חזק פה! השתלבות נעימה (קצת מאוחר בשביל זה, לא?)

../images/Emo13.gif

ולסיכום [או שמא אני מקדימה את זמני?
], אפחד לא רואה כאן הודעות של מישהו מחליט, 'אה, לו אני לא אגיב'. לכל אחת לקח די הרבה זמן להשתלב בפורום, אבל אם מנסים, מצליחים
אני באמת חושבת שלמרות הכל, וכל הקשיים והמגבלות, בסופו של דבר אנחנו פורום מאוד מאוד חברותי. אבל אני חושבת שקצת העברנו את הפורום לריל לייף - כלומר, קשה 'להתקבל' לכל חבורה של אנשים שביחד כבר די הרבה זמן (ואנחנו כבר סגרנו שנתיים פורום, למרות שלא כולן היו פה כל השנתיים
), אבל בסופו של דבר, שוב, אני חושבת שאנחנו די טובות בקטע הזה.
מישהו [כרמלושית?] אמר שהתגבשנו יותר אחרי המפגשים, אני חושבת שדווקא היינו יותר מגובשים במסגרת הפורום לפניהם. בערך מאז המפגשים כבר הבנו שיש מקום ויש מקום, ובהחלט העברנו את רוב השיחות שלנו לטלפון, מסנג'ר, אייסיקיו, SMS, מפגשים ובלוגים למיניהם
[אה, אבל זה היה תהליך איטי וארוך!
]. דווקא הוותיקות לא כל-כך בפורום, ולדעתי הוא אכן עבר הסבה ליותר באגיסטי מאשר חברתי. שוב, בגלל שעברנו לערוצי תקשורת [|ריבוע|] אחרים, בעיקר. ולמה הוא קצת גוסס? טוב, באמת צריך להתחשב בכך שהסדרה לא משודרת בארץ הקודש כבר די הרבה זמן. אז עכשיו היא תתחיל שוב, ובטח יהיה גל של חדשושים, שאני מקדמת בברכה
וכן, אני חושבת שתמיד ישאר פה הקטע של ה'ותיקות', אבל נראה לי שאיכשהו זה לאו דווקא דבר רע. לכל חברה יש היסטוריה, ואם אנחנו ההיסטוריה... אז... הוריי.
[איכשהו המשפט 'רבותיי ההיסטוריה חוזרת' מעופף לי בתודעה.] אוף. סטיתי מהנושא לגמרי, בטח. בלה. אני במצב פטפוט
לסיכום: אין שומדבר אישי נגדך כמובן, לוקח זמן להשתלב אבל בסוף זה שווה את זה, וכלהכבוד על האומץ

lulla b

New member
מכיל צודקת...

כאילו אני לא זוכרת מתי הגעתי לפה, או כמה זמן אני כבר לא פה(בגלל בחינות למניהן...) אבל בעיקרון אין לאפאחת/ד שומדבר נגד האנשים, לוקח זמן להשתלב, ואנשים לא זוכרים אותך אחרי שאת נעלמת לך לבחינות שלך אבל זה שווה. אני מתגעגעת לכולן! מתי המפגשפורום באמת ואיפה? שלכן/ם, ענת(מישו פה זוכר מי אני בכלל?!?!?!)

gilmorefreak

New member
טוב טוב..שמעתי אתכן...

אוקיי אז ככה...למה כל זה קרה בכלל?? נכנסתי לתפוז מתישהו..חברה שלחה אותי לפורום צוותי חירום ומאז התחלתי להכנס לכל מיני פורומים..ובכולם השתלבתי..רק פה לא!! והתבאסתי.. אבל עכשיו הבנתי..פשוט קשה פה..לכולן היה קשה בהתחלה.חח..מצחיקות..כל אחת ואממ אחד...עם הסיפור שלו..
טוב..אז אני אשאר..אבל אני סביר להניח לא אהיה מאלה שמבקרות הרבה..(לימודים!!!
)..אני לא יודעת מה איתכן/ם אבל אני בי"א ויש הרבה בגרויות..ולחץ..ולכן אני גם לא אגיע למפגש..וגם כי אני ממש לא ארגיש שייכת... אבל אולי לבא.. סבבה..אתן בסה"כ בנות נחמדות...לפי התגובות!!
* ההודעה מנוסחת בלשון נקבה..אך מיועדת לשני המינים!*

../images/Emo6.gif

נממ. אני בכיתה י'... אבל אחרי זה יש חופש שבועות!
נו... בשביל קצת, את תרגישי יותר טוב אחרי זה.

scoobysnax

New member
ייאי ../images/Emo9.gif

מתחשבים בי
אוווווו.. המוח שלי הוא כמו אצטדיון שה כשהביטלס הופיעו בו! הוא רועש, ובנות צורחות, ואני חושב שג'ורג' רב עם רינגו! [2x21- lorelai's graduation day] לפחות אחרי מחר זה עובר.. *בהצלחה לי!*

scoobysnax

New member
תודה חמודה../images/Emo70.gif זה עוד 25 דקות..

אההה!!!!!!!!!!!!!!! היסטוריה!!!

למעלה