בלה בלה בלה

בלה בלה בלה

מה היה הנושא שלכם למחנ"ק? ואיזה מבנים מגניבים עשיתם? שלנו היה..... רגע רגע עוד קצת.... רק עוד טיפטיפה.... טטטטאם!!! גיבורי - על!

אה או אי

שכחתי מבנים.... ככה: המרכז הדרכה היה צבי הניג´ה, החדר אוכל היה......אמ.....איך קוראים לו?...כזה שמן עם צמות השער היה...שמשון הגיבור (מדהים פשוט מדהים) והיה....תורן - מסתובב, חצי סופרמן וחצי סופרמן האיש (איך קוראים לו...קלארק?) והיה לנו אמ.....כיכר פריקזויד (?) או משהו כזה... והיה לנו ספיידרמן ממש ממש ממש יפה, והיה.......מה עוד היה?...

royi00

New member
שלנו היה הנה יומולדת בגלל....

שהשבט שלנו היה בן 50!!!!! היה עוגת יומולדת,כובע של קוסם,רכבת הפתעות וכו... היה לנו לפני שנתיים את הנושא אפריקה...היה מדהים!!! היה מבנים של: רכב שטח,פרימידה,מסכות(אינדיאנים)וכו... בקיצור!!!מניב

שלנו היה חלל!!!

לא מקורי במיוחד אבל יצא ממש יפה... השער היה "יבחוש" שזו חללית כזו עם רגליית זזות. התורן היה כן שיגור, שהדגלים היו על חללית שעלתה למעלה. החדר הדרכה היה כוכב לכת מ-ד-ה-י-ם! שממש יצא עגול...! השכב"ג סתם שמש, כי הוא לא הישתתף בתחרות. המחסן היה רובוט עם שלוש קומות, שאיך שהשופט בא לעלות למעלה היתפרקו המדרגות... המיטבח - שזכה במקום שני - היה מיצפה כוכבים. וחדר האוכל - חללית מגניבה כזו, עם דברים מרחפים תלויים מהתיקרה... נועה.

Alexis14

New member
שלנו...

ילדות... הסיסמה הייתה ´כולנו ילדים של הצופים´. המתקנים עם המיץ פטל היו כמו דוכנים כאלה של לונה-פארק, שצריך נגיד לירות בברווזים, אז צריך לירות לתוך הכוס... והמתקן השבטי היה רכבת ההרים המפורסמת.. מכלאת שכב"ג הייתה ´גן יונתן´ (שבט יונתן...) והכניסה אליה הייתה גן שעשועים עם מגלשות ונדנדות.. המטבח היה... רובוט או משהו נראה לי.. אולי יובל זוכר.. התורן היה דרקון או דינוזאור או משהו... ו... המחסן היה המחסן של כאילו.. וזהו נראה לי...

שלנו היה לונה פארק!

השער היה גלגל ענק, שיצא ממש יפה (לדעתי לפחות..) התורן היה רכבת הרים, וזה היה ממש מגניבב!!!! החדר אוכל זה היה מכוניות מרוץ חמודות כאלה.. היו ליד החדר אוכל 4 נדנדות ממש חמודות, שאחת מהם אני עשיתי (
) ואההם.. אני לא זוכרת מה היה המחסן והחדר שכב"ג...

איזה סיסמא מגינבה...../images/Emo13.gif

לשבט ´בית שאן´ יש חולצות כאלו, שכתוב עליהן "כולנו ילדים של הצופים", ועוד בירוק, שזה מתאים לשבט שלנו! וכימעט השגתי אחת כזו...וברגע האחרון ראו אותי, אז ויתרתי...
נועה.

Alexis14

New member
החולצה שלנו

הייתה סגולה, דבר מפתיע לטובה ולרעה:
תמיד החולצות מחנ"ק אפורות כי הצבע שלנו הוא כסף..
סגול צבע מדהים והרבה יותר יפה מאפור! אז הייתה מצויירת רכבת הרים בלבן על גבי סגול (
) והיה כתוב ´כולנו ילדים של הצופים, מחנ"ק ילדות 2002´ או משהו בסגנון

מורתיר

New member
שלנו..(שבט אלון)

היה מלך האריות! הפרוייקט היה צוק התקווה, התורן זה היה זזו שיוצא ממגן דוד, השער היה הראש של סימבה.. והוצאנו גם חולצות יפות עם כל הדמויות.. היה אחלה!

הנושא שלנו היה

המזרח הרחוק. השער שלנו היה החומה הסינית, החדר אירוח של הקורס היה זירת סומו, המחסן היה מקדש הקופים (
), חדר האוכל היה הפגודה הסינית ו.... התורן- פיל שעל החדק שלו יש את הדגלים ובמסדר הוא מרים את החדק (וכך הדגלים עולים) ומשפריץ מים לתוך בריכה קטנה
כל כך אהבתי את זה

שלנו...........

הקוסם מארץ עוץ! המתקן היה עיר הברקת השער היה הטורנדו ומעל זה הבית התורן היה המכשפה חדר אוכל לא היה משהו מיוחד....... המחסן היה הבית של המכשפה ובפני שטח שלנו היה את האריה ואת הדחליל...ומסביב לדחליל היה כזה "שדה" תירס.....והיה את הכדור הפורח וזהו נראה לי

השער.....

אה כן והיה לנו גם בפני שטח את יער הקופים.....שהיו נדנות ומעל זה "קופים"......והשבילים המחבנ היו מסומנים בארגזים צהובים......לא כל השבילים השאר היו בפרחים....

keren14

New member
הנושא שלנו-

פיטר פן!!!!!! המטבח היה הספינה של קפטן הוק, וקראנו לזה "קפטן קוק", המבנה היה הבית של הילדים האבודים- זכינו עם זה מקום 2!!!! והשער של הגדוד שלי היה התנין, עם זה זכינו מקום 1!!!!

מתקן יפה

אוי באמת היה לכם מתקן יפה(גם לי) לא משנה למרות שלא עלינו עליו היה מגניייייייייב התחרות באדיי ווווואי שנה הבאה אני משתתפת צאוו

כן!!!!

ואני המנפנפת שלך!!!! ואני משתתפת שנה הבאה ואת עוד שנתיים ואני עוד שלוש!!! התחרתי נגד אורי באכילת דני.......אבל שתינו סיימנו באותו מקום...חוץ מזה קרעתי את גל ואת קולטת גל!!! באכילת גלידה!!!

הנושא שלנו היה..

ירושלים!! זה היה פשוט מדהים: המבנה הראשי היה כיפת הסלע בגובה של 6 מטרים ובתוכה הייתה בריכה קטנה עם מזרקה שבנינו וצבענו את המים בצבע כחול. והכנו דגים מפלסטיק-אבן המים. התורן היה תחנת רוח מסתובבת מדהימה חדר האוכל היה בית המקדש והשולחנות והספסלים היו בצורת מנורה. המחסן היה מגדל דויד שזכה במקום ראשון. וזהו, היינו הכי צופיים בעולם ולזאת שמאילנות הנהגת חיפה, עד שהבנתי שזה גלגל ענק לקח לי בערך כל המחנ"ק זה בכלל לא היה ברור וכל מה שאת מתארת על המכוניות מרוץ וכל זה.. לא ראיתי את זה בכלל ותאמיני לי שהסתובבתי הרבה בשבטים.

למעלה