בלהט הרגע

בלהט הרגע../images/Emo41.gif

בא לי לפעמים לצרוח להוציא הכל , להגיד :"די נמאס לי, לא רוצה יותר " לעזוב הכל ,לברוח לארץ רחוקה , שאף אחד לא יכיר אותי ,שאף אחד כבר לא יעצור אותי ברחוב וישאל מה איתי ... אז לרגע אני לא מחייכת וכבר כולם חושבים "שקרה לי משהו" גם לי מותר לרגע להיות רצינית.. גם לי מותר לתהות, לחשוב וכן אפילו להזיל דמעה .. כבד , כבד לי על הלב . כבד לי מהחיים כבד לי מהאנשים הצבועים כבד לי .. לא יודעת מה רוצה מעצמי , לא יודעת לאן החיים יובילו אותי.. אני פשוט לא יודעת! אבל אם אתה , כן אתה היית לידי , אולי הכל היה נראה אחרת, אולי היית לוקח חלק מה"כבד שלי" ואז זה לא היה כ"כ כבד.. פאפי שלי.. איפה אתה ? אני צריכה אותך!! אני צריכה משענת!! מתגעגעת כ"כ אוהבת כ"כ ! אתה לא תאמין , אבל אני עדיין לא מעכלת ! 7 שנים , ואני עדיין חושבת שאתה יצאת לחופשה ארוכה .. איזו טיפשה שאני.. איזו תמימה ... אבאאאאאאאא אני רוצה אותך כאן לידי , הדמעות מטשטשות את עיני , אני בקושי רואה מה אני כותבת !!! אוהבת אותך! תקל עליי שם מלמעלה רוצה לצעוק , לזעוק!!! דיייייייייייי!!!!

תבכי ילדה...

מותר לך. הצחוק וההומור הם כלים נהדרים לשכוח ולהתגונן מכל הזכרונות הכואבים, אבל ישנן פעמים שזה גדול מאיתנו, כמו עכשיו מתוקה. אז תבכי.. תני לכל הכאב לצאת.. תני לזה לצאת... מחבקת אותך חזק חזק.

ה מוזה

New member
הלהט הזה הוא הכי אמיתי שיש

חיוך מבחוץ ולב שאינו מחייך .. מזכיר לי את התמונה המפורסמת של הליצן הבוכה .. חמודה חיוך זה אכן דבר חשוב אך חשוב יותר שהוא יבוא מבפנים ולא יהיה רק על הפנים ,מכעין מסיכה מול העולם ובתוכך את אש ולהט וזעקה ודמעה .. את לא חייבת לחייך עבור אף אחד רק עבורך ואם אין בך חיוך תהיי אמיתית ותני לדמעות לצאת לצעקה ולכאב אל תקברי את הלהט הזה בפנים בגלל אותם אנשים שרגילים לראות אותך עם החיוך על הפנים .. וכן, יש אותם רגעים שקשה ואיש לא מבין כמה בא להעלם לאיזה אי בודד ושקט או לפחות לקבל את אותו חיבוק שכה חסר ממי שאיננו וחסר . מותר לך להיות כל מה שאת - שמחה , מחוייכת עצובה כואבת ובוכה . אל תתני לאנשים להכתיב לך את הלהט הפנימי או החיצוני החיוך כשהוא בא מבפנים מן הלב הוא הכי אמיתי שיש ואלו שלא רגילים לראות אותך כמו שאת - או שיתרגלו או שלא זה לא מה שחשוב - את היא הדבר החשוב יש ימים כאלו קודרים ..והם עוברים וחולפים כשנותנים ללהט הזה שחרור כמו שעשית עכשיו .. כשהלהט מתפרץ לו מהלב ..אחכ הרבה יותר קל ויש מקום בלב לחיוך ולהרגשת הקלה
חיבוק שאומר ..הכל

אין לכן מושג

מושג כמה דמעות מלוחות שיחררתן לי עכשיו ממהודעה של אי"ב ועד ההודעה שלך מוזה .. אני מוציאה , בוכה וכותבת , בולעת דמעה ועוד דמעה ... אולי אני אקח כבר ממחטה? כואב , אני מוציאה , בזכותכן נשמות יקרות שנמצאות כאן גם בשבילי... כבר 5 דק' יורדות לי דמעות , אני אדם שבוקושי מוריד דמעות , אני לא זוכרת מתי בפעם האחרון ראיתי דמעה שלי .. ואן שחררתן לי את זה ... תודה , תודה על המילים , ותודה על החיבוק שאני צריכה אותו כ"כ עכשיו .. חבל שאתן לא כאן לידי לחבק באמת.. אוהבת
!! תודה !!!

../images/Emo41.gif

הייתי זקוקה לזה.. עשיתי את זה בימיוחד בשבילכן.. כמו אימהות שמחבקות בעת הצורך , ומבינות את כאב ילדתן..

dance of life

New member
אור ירח

*מחבקת אותך בחזרה, אותו חיבוק שנתת לי את לפני כמה ימים* את האור שבחושך, זוכרת?

לאור הירח המקסימה ...

כאשר אזרתי אומץ ורשמתי כאן הודעה לאחר הרבה זמן שאני קוראת בפורום . נתת לי חיבוק שחימם את ליבי שאמרת לי :"ברוכה הבאה" אז הינה לך מתוקה 1,000 חיבוקים .
גם אני אחת שלא בוכה לעיתים קרובות , אך כשאני בוכה זה כי באמת כואב לי... שלך

אנשים נפלאים...

תודה... שהעברתם לי את היום , עם חיבוק, הבנה , והבעת פנים שכ"כ מבינה ... תודה על החיזוקים.. תודה.. שהייתם לי למשענת ליום שכזה.. היום עבר, נרגעתי.. תודה..

למעלה