בלבול

ocdGirl1

New member
תודה רבה, מרגישה אותו דבר...

גם לי כבר קשה לסמוך על עצמי.. מרגישה שאני כבר לא אותה אחת שהייתי פעם... מבחינת זה שאני כבר לא יכולה לסמוך על עצמי כמו פעם ולא בטוחה בפעולותיי לפעמים... כמה פעמים אני עושה משהו כמו לחתוך סלט, ואז עולה מחשבה מפחידה שקשורה לסכין ואז איזה קשה זה להמשיך כרגיל בידיעה שאת חותכת סלט ואולי עשית את המחשבה המפחידה שעלתה / תעשי אותה.

זה כל כך מעיק. הלוואי שלא היית קיים O.C.D!!!! והלוואי שהיה אפשר להעלים אותו לאלתר. זה מחלה כרונית וההתמודדות היא כמעט יום יומית... למה דווקא אנחנו??

ocdGirl1

New member
היי

לא רואים אותך בפורום כבר :)

רציתי לעדכן שעברה התחושה הזו ואני מרגישה הרבה יותר שלמה עם עצמי :) אני כל כך מאושרת שהתקופה הרעה חולפת לאט לאט וזה נורא כיף ומשחרר ..

מה איתך? איך עבר הטיפול?

ocdGirl1

New member
בלבול

הפעם חשבתי לדון אתכם בכל הפעמים שאני חשה מבולבלת. לפעמים עולה בלי הרגשה עמוקה של בלבול. פשוט לא מבינה את הסיטואציה שאני נמצאת בה / את המצב שאני בו כרגע,
פעם הייתי מנסה להפיג את הבלבול.. הייתי נלחצת ממנו ומנסה להבין במיליון ואחת דרכים למה אני מבולבלת? הייתי מגיעה למצב שאני מפקפקת בקיום שלי, מפקפקת בדברים הכי קטנים שאני עושה (what if) , הכי מצחיק שהיו עולות לי מחשבות מה אם העולם שאני רואה זה לא המציאות ולמעשה אני משוגעת שרואה את העולם שלי ולמעשה העולם האמיתי מעוות (אני רוצחת, פושעת וכו).
אני כותבת את זה וזה מאוד מביך אותי שחשבתי את הדברים האלו.. אבל מה לעשות, זו אני.

היום מה שאני עושה, לא נכנסת למעגל ה O.C.D... אני מבולבלת, so what?

האם חוויתם משהו דומה?

יכולה לתת דוגמאות לסיטואציות שאת מרגישה מבולבלת

או לא מבינה את המציאות?
באיזה תדירות זה קורה לך?

ocdGirl1

New member
בלבול

יושבת קוראת משהו, פתאום תוקפת אותי הרגשה רעה (דפיקות בלב, חרדה) ומרגישה בלבול חזק שבא עם זה... בלבול אומר למה אני בכלל חרדה? קרה משהו? בפעמים הרעות אני נכנסת לזה ופתאום הכל קורס...

למעלה