בלאונט הענק.

בלאונט הענק.

כמה קטעים אנקיים שבלאונט כתב בזמנו... שיחמם אותכם לקראת התחרות.. הגיבו! הודעות משובחות לפניכם.. 15 הדקות מתחילות ידידי.

שטויות שאנשים ממציאים בלאונט קיץ, 1

אני ומשפחתי יצאנו לטיול של שבועיים באירופה (צרפת, שוויץ, איטליה) אשר במהלכם ביקרנו במוזיאון המדע בצרפת. אז למרות שרובנו די מתכחשים לזה, אך אין אדם אחד בעולם שלא חולה על המקומות האלו. לראות חתיכת ג`לי מתעופפת יותר ויותר גבוה ככול שמסובבים את הקפיץ יותר - תמיד יהיה מעניין. אך לצערי, הצרפתים קופים. באמת, הם ערימה גדולה של קופים. מדובר במוזיאון בעל שם בינלאומי, אתר תיירותי מומלץ בחום בצרפת, אבל פרט קטן שכחנו הקופים המצויינים לעיל: לא כולם יודעים צרפתית. בכל מקרה, לאחר שלוש שעות של צפיה בסרט ``תלת מימדי`` שבמהלכם ניסיתי ללמוד כמה מילים בצרפתית - יצאנו מהסרט לגלות שבחוץ גשם נוראי, הכל רטוב. אני, בתור ילד בן 14 בקושי באותה תקופה, לאחר שהתחת שלי נרדם אחרי שלוש שעות ישיבה מייגעת, החלטתי לפרוק קצת אנדרנלין בריצה לאורך השביל שמוביל מהסרט חזרה למוזיאון - כשלפתע התחוור לי שנייק שלי לא עובדות כמו בפרסומות ואין לי שום דרך לעצור. איבדתי שיווי משקל. מנסה בכל כוחי לצאת ממצב המצוקה הזה. כשגיליתי את הנורא מכול: ארבע מטרים מולי, באמצע אותו שביל גישה בין הסרט למוזיאון - יש גוש בטון. מין בליטה בגובה מטר וחצי שמכסה כמעט את רוחבו של כל השביל. לצערי, אני התקרבתי אליו ביותר משמונים קמ``ש, בלי מעצורים, בקושי מצליח לאזן את כל המשקל של גופי על הבוהן - והתרסקתי עליו, בדיוק בברכים. אני כבר הייתי בטוח שאני הולך לקבל רגל חדשה מפלסטיק, כי באותו רגע - לא הרגשתי כלום חוץ מגלים של כאב נורא שעוברים בכל גופי. אז אומנם אני לא הבחור החכם ביותר בחצי כדור המערבי, ואומנם אני לא בלשתיני שרואה את הכל כאמצעי לכיבוש המדינה, ואני בטח שלא ארכיטקט - אבל מישהו בבקשה יכול להסביר לי, למה נחוץ גוש בטון באמצע שביל גישה כזה?! אני לא מבין את זה. עברו מאז ארבע שנים ועדיין לא גיליתי איזה אינטרס יש למישהו להחליט ליצוק גוש בטון באמצע שביל כמו זה

מכרה זהב-(בלאונט פוליטי)

מכרה זהב בלאונט זהו, מצאתי רעיון מדהים שיכול להפוך את כולנו לעשירים. כל אחד יגשים את חלומותיו. נחיה באופוריה מוחלטת. בלי חוקים. בלי מיסים. בלי חובות. אך עם זאת בלי קאוס ואנרכיה. לאותו קומץ של אנשים (עשקה) שכבר שמעו את הנוסחה הבטוחה לאושר נא לסתום את הפה ולתת לי לזיין ת`שכל.אז ככה. כדי להתעשר וכו וכו וכו (כל מה שכתוב למעלה), כל מה שצריך לעשות זה להקים מדינה משלנו! נקרא לה קלשתין. ואנחנו נהייה קלשתינאים - חברי הפורום (אולי תפוז-שתין? לאאא, נשמע כמו סוג של אוכל פולני). כל מה שצריך לעשות, זה להעמד באיזו פינה ולזרוק אבנים על כל מי שמתקרב אלינו! היי, זה עבד לקודמים וגרועים ממנו - זה יעבוד גם לנו! נוכל גם לצעוק ``חירות``, ``שיוויון``, ``צדק``, ``מוות ליהודים``, ``חופש``, וכל מיני כאלו, וכך תהייה לנו את מדינת קלשתין! זה בטוח יעבוד. רק לזרוק אבנים ולצעוק - זה יעבוד.

ללא כותרת- בלאונט

כתוצאה מהודעות רבות שראיתי כאן הבנתי עד מהרה שבכדי לשרוד בעולם המודרני של לוחמה אלקטרונית, אוטוסטרדת המידע ופיצות קרות שאנחנו חיים בו היום, אני חייב לכתוב על נושא מסויים ולהאשים אותו בכל דבר שגוי או כואב בעולמנו. נכון, אימפולסיבית רציתי שהנושא הזה יהיה נשים - אבל זה ממש לא נכון. טוב, אז דבר אחד שממש מפריע לי, הוא הדבר שמעקב את העולם, מקשה על כולם, לאט לאט נוגס בחירותנו, חונק את האנושות כולה באכזריות שאינה נראית לעין - טקט. הרעיון יפה, אני מסכים. אבל אי אפשר ככה. זה פוגע באנשים, זה מונע התייעלות ושיפור. דוגמה אחת שממש מטרידה אותי היא הסיטואציה בה אני נכנס לבית (או רכב) של מכר ומגלה ריח נוראי, סרחון בלתי נסבל, שמשום מה אותו המכר פשוט אינו מבחין בו ומתנהג באדישות מוחלטת למצב. אני כמובן, מפחד להעיר לו על זה מכוון שזה לא פוליטקלי קורקט אבל זה גורם לי לחשוב - אולי גם לי יש בבית סרחון כזה?! אלוהים ישמור, עולמי חרב. הרי אותם מכרים עם בית מסריח אינם מודעים לזה, אז אולי גם אני לא שם לב. זאת מחשבה מפחידה. הטקט הזה מונע מבעדם לחקור את העיניין ולטפל בו. דוגמה נוספת הינה המורה להיסטוריה שבאמצע השיעור גוש של נזלת יבשה נדבק לו לקצה האף - שום תלמיד לא מוכן לספר לו על זה ולכן הוא נשאר בדיחה במשך כל היום. ולכן, אני פותח היום את התנועה לעלבונות כנים! מי איתי?

וידוי אקסלוסיבי היישר מהגדה המזרחית

שלום רב, שמי מוחמד אבו-שקיף בן סנדל.נולדתי בחוף המזרחי, לאימא לבנונית ולאבא סיני.אני בלשתינאי ואני מתכוון לבלות זמן ניכר בפורום הזה, אך כרגע אני חייב לשרוף בית כנסת.ידידתי``עשקה``(ashka),כפתה עלי להרשם לפורום למרות שכולם פה שמאלניםאני בחור מסתורי,ערפי, שוחר מלחמה, שרמנטי ומקסים.בקיצור כל מה שמאמא פולניה תבקש לעצמה (תמונה שמורה במערכת).תחביבי הם בילוי במסגד עם חברי, ציד אשכנזים ברחוב והאזנה למואזין בבוקר (כמו החזן שלכם,צועק יותר).תגובתי למצב הנוכחי היא שכדאי לישראלים לברוח כי הבלשתינאים, חברי, ימשיכו במסע הכיבושים בבלשתינה כשמטרתנו היא ירושלים והשמש (השמים הם הגבול, בעצם גם אותם נכבוש).בקצרה,אין לכם סיכוי כנגד המעצמה הבלשתינאית אשר תאכל את כולכם לארוחת בוקר עם קורונפלקס של עודד קטשברגע זה אני שומע במערכת המצ`וכללת שלי שנגנזה מבתי יהודים מובחרים, את הלהיט החדש של פלולה שבת- יצא לי עוד טחור (בתרגום חופשי)אני מצטער, אך אני חייב לסיים, מכיוון שידידי מוחמד (זה שם קיבוצי, שמתם לב) אוזן-המן-הרשע, התעייף מלסובב את הגלגלת שמפעילה לי את המחשב.אז נתראה אחורי זהאלא אם כן נפציץ לכם את המערכת השרת של ,תבוז``

בלאונט ?

למה הוא קרא לו ככה ? אהבתי את ההודעות ...הוא איש טוב .. אבל לא הבנתי משהו, עושים תחרות מה הם ה10 הודעות הכי טובות ? אם כן ... למה אתם עושים את זה ? ואיך אתם עושים את זה ? גלעד

Levinzone

New member
*פצחתי בשביתת כותרות*

המממ השערה- (זה הבלאונט האחר שאני מכירה)- יש בלאונט באיזשהו משחק מחשב הממממ גובלינים כן הייתי מכורה לזה בילדותי..וגם עכשיו יכול להיות שאני מאוד טועה יכול להיות שלא -יעל-

אהבתי את השביתה.

בלי קשר .. גובלינים זה משחק ענקק ! ועכשיו לפינתנו השבועית ``ההמלצה היומית`` המלצה יומית: (לא נפתח הודעה מיוחדת בשביל זה ... ) אבל .. תורידו את השיר Led ZeppElin & Pink Floyd - Whole Lotta Love שיר משו משו ...

Levinzone

New member
*עדיין שובתת*

איכססס איכס איכס! מצטרת...חברה שלי אמרה לי לפני כמה זמן להוריד את השיר...מפינק פלויד ולד זפלין ציפיתי ליותר:).... לא חושבת ששמעתי אותו אפילו עד הסוף...הוא מתחיל עם כל מיני אפקטים במחשב..לא אוהבת:) אבל זכותך לאהוב אותו (לא!!).סתם. הממממ כן גובלינים הוא... הממ ``אחד המשחקים``...LOL -יעל-

מכות תקבלי יעלי!!!

א. הם לא עשו את זה יחד. כל אחד עשה שיר לבדו - Pink Floyd - On The Run, הטראנס הראשון שנכתב אי פעם, פשוט יפהפה!!! Led Zeppelin - Whole Lotta Love, שיר גאוני גאוני גאוני!!! ב. לדעתי השילוב באמת לא כזה טוב, שני שירים ממש אדירים ששולבו יחד בסוף יצאו כשיר אחד לא כ``כ מוצלח, באסה... אבל לא איכס!!!!!! מכות!!!!!!!!!!!

PsiChO

New member
אויש אני זוכר את זה!

איך נקראתי מצחוק... אני חושב שיהיה לו את הנציגות הכי גדולה בעשר... איזה חבל שאף אחד לא יהפוך אותי למועמד... ההודעות בסנגון האלה שכתבתי היו מאוד ישנות ואף אחד לא ירצה לחפש את זה נכון? פסיכי*מנסה לעשות לכם רגשות אשם

kirk hammet

New member
תהייה ...

מישהו יודע אולי מה עלה בגורלה של ברכו של הבחור החד הזה ???

lowealpine

New member
אני אומרת - בלאונט לשלטון. :cool:

אחחחח, איזה בנאדם מצחיק ושנון. גדול. lowe

בלה בלה

New member
אוי, הנוסטלגיה

בלאונט באמת היה ענק, מעניין לאן הוא נעלם?? הרשו לי להמליץ על כותבים נוספים, שרובם אומנם כבר לא כאן כמו yad, פושע מחשבתי (הידוע גם כחיו אומנתו ו lifeart), מנלטארמה, ashka ועוד רבים וטובים שבטח כבר שכחתי (ואיתם הסליחה) בלה בלה :)

lowealpine

New member
``להיות בן 18`` /בלאונט

הראשון בדצמבר, 1982. קרן אור, משהו קורה. נבהלתי והתחלתי לרוץ לכיוון היציאה. מספר דקות מאוחר יותר שכבתי בחיק אימי. כמעט לא ראיתי כלום, הכל היה מסנוור והעדפתי לשמור את עיני עצומות (ואשכיי בבטני). הראשון בדצמבר, 1992. קיבלתי טלוויזיה ליום הולדת. אמא אמרה לי, שעד שאני אהיה בן שמונה-עשרה לא יהיה צבא. אמא אמרה שאני אהיה איש גדול. היא אמרה שאני אהיה רופא. דקה לפני הראשון בדצמבר, 2000. אני חושב. בנשימות שבין הצעקות של החברים. אני חושב. ואוו, בן 18. הגעתי. מה עכשיו? אני אראה את הכל בצבע בג`? בחורות ערומות יפלו מהשמיים? אני סוף סוף אבין מה זה ``צמוד למדד``? עכשיו צריך להיות מבוגר כזה? בוגר? אחראי? אני צריך ללמוד לשחק שש-בש? להפסיק להתחפש בפורים? עשר, תשע, שמונה... שתיים, אחד -- יום איידס שמח! צעקו כולם לנוכח העובדה שהראשון בדצמבר (יום האיידס) הגיע. כן, אני מחכה. עדיין לא יודע מה זה צמוד למדד. ובחורות ערומות? לא, הן לא נופלות משום מקום. אז נכון שכולם מזכירים לי שעכשיו אני עצמאי, וצריך לשקול את מעשי. ונכון שעכשיו אני אוכל סוף סוף לברר מה מסתתר מאחורי העמוד הראשי של כל אתרי הסקס. אבל בוטום ליין: הכל אותו דבר. אז נכון, יש קצת שינויים. בייחוד מטמורפוזה תפיסתית: הייתי חייב להשלים עם זה שקיפי הוא בעצם בן-אדם ושאין אליהו הנביא (סנטה קלאוס?). אבל מה שמפריע יותר מכל זה הבהלה שנובעת מחשבון פשוט: אני עברתי פחות-או-יותר רבע מהחיים. אומנם רבע זה לא המון, זה אפילו לא הרוב, אבל מצד שני, ההספק שלי במהלך אותו רבע הינו הרבה פחות מרבע מסך כל הדברים שעוד יש לי להספיק בחיים. אז נכון שאת החתונה אני עוד יכול לדחות בכמה שנים, אבל מה לגבי צניחה חופשית? רשיון לרכב, מטוס, נחניאלי ורכבת? מה עם אורגיות מטורפות? פטריות קסם? אז חברה, החיים מתחילים בגיל 18, ואל תגידו לי שלא כי אתם גם ככה סתם ילדותיים. משעשע. Lowe

kirk hammet

New member
מעניין ...

אני מבין שהוא כבר לא פה .... זתומרת שאם אני אגיב על ההודעה הזו , הבחור שכתב לא יוכל להגיב ... אבל אכן משעשע ....

למעלה