בכ

ronmerav

New member
לסיריוס, בעלת השם המסתורי

הבת שלי גם לא אהבה את השם שלה וברגע שיכלה להוציא תעודת זהות בגיל 16 שינתה את שמה, ואני חושב שזה עשה לה רק טוב. אנחנו (ההורים) לא התנגדנו לכך, וגם סיכמנו איתה מראש שאנחנו נמשיך לקרוא לה בשם הישן. אני לא מחווה דעה אם זה טוב או לא, וצריך לקחת בחשבון שאולי ההורים יתנגדו או ירגישו לא בנוח עם זה.

S i r i u s

New member
לא מתכוונת לשנות את השם - זה

השם שלי ואין מה לעשות. אבא שלי בחר לי אותו ולצערי הוא לא בחיים כדי לאשר לי לשנות אותו. לכל מי שרוצה לדעת: קוראים לי אוקסנה.

קצת מזכיר את הסיפור על ברנרד שאו

ומרי פיקפורד, לא? מה איכפת לי. העיקר שאקבל אותה (ועוד בתור דמי חנוכה לפסח!).

אמא של יותם-

תתחלקי איתנו בכסף שאת מקבלת על זה שתגידי תשם שלך חחחחח אמן והיו משלמים לי כסף כדי שאני יגיד הילה!

זה לא כסף, ואי אפשר להתחלק בזה.

המקסימום שאני מוכנה לעשות, זה לצלם את זה, ולהעלות לפורום. אבל קודם כל שזה יגיע...

ronmerav

New member
מי אמר שזה כסף?

בסך הכל רעיון די נחמד למכור את השם שלך לכל המרבה במחיר. ובסופו של דבר, השם נשאר שלך
לגבי ברנרד שאו, אני מזכיר לכם שיש פה ילדים קטנים...

נויקה

New member
אני אמנם חדשה פה

אבל אני בכל זאת ארשה לעצמי להעיר ולהאיר על מחזיקת מפתחות. אני חושבת שיושב איזה ילד מאחורי המחשב שלו ופשוט עובד עלינו. אין מה לעשות, לא כולם עסוקים כמונו, אנשים. זה נראה לי קצת לא הגיוני שהיא מטרידה את משתתפי הפורום, אבל... אולי אני טועה. לקחתי דבריי בחזרה. בטל ומבוטל, פוס, ארץ. נעה

תמיר1991

New member
נויקה אולי את צודקת...

מזכיר לי משהו. בהתחלה כשנכנסתי לפורום אריק ורחל חשבו שאני עובד עליהם, ואני לא בן 13. אבל בנתיים הם פגשו אותי 4 פעמים ואריק היה בבר-מצווה שלי... תמיר.

python 4

New member
זה כמו שלא מאמינים לי שאני בן 18

עוד 23 יום. אתה צודק, תמיר. האינטרנט תמיד מוסיף לך איזה.. עשור.

python 4

New member
זה מסביר הרבה../images/Emo8.gif

ולמה בת 12 מתעניינת בדבר כמו בולי דגים?

למעלה