בכ
C coincollector New member 31/3/04 #7 אוי לא, לא עוד אחת... עד שגילינו באיומים ובלחץ פיזי לא מתון איך קוראים לאמא של יותם, עכשיו את התחלת?
C coincollector New member 31/3/04 #9 תלמדי לשרשר... התגובה שלי היתה תגובה להודעה של סיריוס, לא שלך. רואים את זה אם מסתכלים על העיגולים מצד ימין. זה לא כזה מסובך...
תלמדי לשרשר... התגובה שלי היתה תגובה להודעה של סיריוס, לא שלך. רואים את זה אם מסתכלים על העיגולים מצד ימין. זה לא כזה מסובך...
R ronmerav New member 31/3/04 #10 כל הענין הוא כמה משלמים לה כדי שתגלה את השם. לאמא של יותם הובטח תשלום נאה מאוד, ואני משתדל שיגיע אליה במשך החג. רון.
כל הענין הוא כמה משלמים לה כדי שתגלה את השם. לאמא של יותם הובטח תשלום נאה מאוד, ואני משתדל שיגיע אליה במשך החג. רון.
S S i r i u s New member 31/3/04 #13 העניין הוא שאני שונאאת את השם../images/Emo107.gif שלי. הוא לא יפה.
C coincollector New member 31/3/04 #16 אני לא מאמין לך.... כמה גרוע הוא כבר יכול להיות? אני בטוח שבין כל המשוגעים כאן יימצא מישהו שזה בדיוק השם האהוב עליו ביותר
אני לא מאמין לך.... כמה גרוע הוא כבר יכול להיות? אני בטוח שבין כל המשוגעים כאן יימצא מישהו שזה בדיוק השם האהוב עליו ביותר
S S i r i u s New member 31/3/04 #20 אני יכולה להתערב איתך ../images/Emo107.gif שאף אחד אפילו לא שמע על שם כזה.