בכמה למכור אותה?

N i r T

New member
מורידים...

בין 20 ל- 25% ממחיר המחירון. הכל תלוי כמה לוחצים וכמה הם לחוצים. כמובן שמדובר בציוד היותר יקר ובתשלום במזומן (שטרות מרשרשים). צא וחשב בכמה הם מייבאים את הגיטרה... והיו מקרים יותר נדירים של מעל 25% הנחה... אל תאכל את עצמך אם שילמת מחיר קצת יותר גבוה - אני בטוח שאם תיזדקק לשרותי החנות תקבל אותם בחיוך הרבה יותר רחב מאשר זה שקנה בהנחה של 25% והוריד אותם על הברכיים...

רונן ס

New member
המחיר שלי מאוד ריאלי../images/Emo13.gif

עבדתי שנתיים בכלי זמר, אני יודע היטב כיצד עובדת השיטה. יש מחיר מחירון. מורידים ממנו אוטומטית 10% לאנשים "רגילים". למורים וכל מי שרשום כמוסיקאי מורידים מהמחירון 20%. כאשר מדובר ברכישה של פריטים יקרים (מחירון של 9200 עונה על הקריטריון) עושים הנחה של 20% כמעט אוטומטית. ניתן לצרף מיד את הבן אדם לחבר במועדון המוסיקאים מתוך הנחה שמי שקונה מוצר כזו הינו "מקצוען" ובכלל- אנשים שמבצעים רכישות כאלו הופכים פעמים רבות לחברי מועדון הנהנים מ-20% הנחה. ישנם מקרים בהם תראה הנחות מדהימות של 40% ואף יותר כאשר רוצים "לחסל" מהמלאי מוצר מסויים. ברוכים הבאים לעולם האמיתי ידידי, עולם בו אם יש לך כסף- החיוך של המוכרים רחב יותר. כלי זמר לא המציאו את השיטה, זה עובד כך בכל מקום. רונן

תודה לכולם על התגובות

אני לא מתכוון לרדת ב3500 שקל, במיוחד כשהיא שמורה כל כך טוב. אני ינסה למכור אותה כאן ואם לא, נציע למכירה בפורום כשאחזור בקיץ....
בכל אופן, תודה שוב.

el00

New member
5.5 - 6

בכלי זמר אפשר למוצא אותן ב 7500 לפעמים, אין מה לקנות אותן שמה ב9000 אבל בגלל שזו גיטרה מעולה ומבוקשת יחסית אפשר להתעקש על 6 אם היא במצב טוב זה גם המחיר יד שנייה שלה לפי מה שראיתי עד עכשיו..

למעלה