בכל פעם

לכל מי שיש לו בעיה כמו שלך:

יש לכן\לכם 2 אפשרויות: 1. לא לעשות כלום, לתת לזה לעבור (יש כאלה שזה לוקח להם שבוע, יש כאלה שלוקח להם שנה.), ותמיד לחשוב "מה היה קורה אם"... 2. להחליט שהולכים על זה! אם בחרתם באפשרות השניה אז זיכרו שזה חייב להיות באגרסיביות. אם יש לך את האומץ ללכת אליו\אליה ולהגיד "היי, אני _____, כבר הרבה זמן חשבתי שאת\ה נראה כמו מישהי\ו מגניב\ה. בא לך לצאת איתי לסרט?" אז יאללה- פעם הבאה שרואים אותו\ה לך\י על זה! אבל אם, כמו רובינו, אין לך אומץ למשהו כזה, אפשר להתחיל בקטן. להכיר אותו\ה קצת... משיגים את המספר אייסיקיו (דרך חברים, או לשאול אותו\ה), מתחילים לדבר ולהכיר אחד את השני... מגייסים אומץ, ומזמינים לדייט! (לדוגמה: "שמעת על הסרט החדש שיצא? שמעתי שהוא ממש טוב... רוצה לבוא לראות אותו איתי שישי בערב?") זה לא כל כך קשה ומפחיד כמו שזה נראה! :) המון בהצלחה!:)

NamelessGirl

New member
יש לי את המספר אייסיקיו

אבל אני אפילו מפחדת להוסיף אותו..מה אני אגיד לו? ביקשתי את המספר שלך כי אני דלוקה עליך?

Breaking Wave

New member
או ש....

תגידו לו: מצאת חן בעיניי והחלטתי להוסיף אותך. מה שלומך? לא מאיים מדי, לא מפחיד מדי.

אם הוא ישאל

את יכולה להגיד שחברה שלך שלחה לך את כל הרשימה שלה או משהו כזה...

NoWords

New member
עוד מצב מביך שעברתי

הממ את יכולה לומר שחברה שלך שלחה לך ת'רשימת אייסיקיו שלה באמת אבל אפשר גם לומר את האמת, שהכנסת אנשים מהכיתה.. או סתם לדבר בלי סיבות ותירוצים- "היי מה קורה, זו ___ מהכיתה" ולהתחיל שיחה. באייסיקיו זה קל. :)

Beautiful Scar

New member
קרה לי את זה שנה שעברה.

אבל סתם הייתי דלוקה עליו. אני עדין מסתכלת עליו. זה לא אומר כלום. קשה להבין מה קורה לך אם לא היתאהבת בפעם הראשונה, אני היתאהבתי 3 פעמים בחיי ו2 מתוכם נהרסו. אהבה זה דבר כ"כ טוב שאי אפשר להסביר אותו. אבל תמיד יש אכזבה. באהבה הראשונה שלי [שלא נהרסה אגב] הוא עדיין מאוהב בי. ובגלל ש2 המחשבים שלנו נפלו [הכרנו בצ'ט
ועברו לאייסי
] אחרי שלושה חודשה היתאהבתי במישהו אחר. ונכנסתי לצט מהתקדם של נענע ואז בגלל ההצפה שלי סילקו אותי מבצט ונכנסתי לצט הרגיל [ששם היכרנו] באותו ניק שהכרתי אותו הישתעממתי עברתי בין החדשים ואז נכנסתי ללובי ואני רואה את הכינוי שלו מופיע לי למטה. זה גורל!! לפי דעתי את דלוקה על הבחור. תכירי מישהו שיחזיר לך אהבה ואת תתני לו ותראי מזה אהבה ואז תגידי. הייתי טיפשע אז. תסמכי עליי

LIHILM

New member
התשובה שלי-->

נסי להתקרב אליו לדבר איתו להתקרב לחברים שלו בדרך שהוא יראה-לא יראה לא משהו שקוף אבל שישים לב לזה שאת רוצה להתקרב ירצה- סבבה לא ירצה- הבא בתור (N=E=X=T)

למעלה